Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Advertisements

Kamarádi :o) :o).
RODINA Rodina je někdo komu se můžete se vším svěřit, věřit mu a který nám vždy pomůže.
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
Filip Elsner 8.A
Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?. L5 ex 3: my a já 1. Včera nám představil tu dívku.
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
V pondělí v 1hodinu mám kroužek s p.uč. Najmanovou a pak mám dramaták s paní učitelkou Machalovou. Pak j du ven bobovat.
Jmenuji se Michaela Petrová
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Tomáš Slováček, Martin Novák, 8. D. Zeptali jsme se z každého ročníku 20 žáků na to, jak tráví svůj volný čas.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Králíček Sam Ester Chytilová. O mně Jmenuji se Sam Je mi 9 měsíců Narodil jsem se Pocházím z vesničky Zaječov.
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
Koukej a hodnoť ;).
Achi,achi,ach.Ani nevíte jak se nudím.Už pěkných 25 let žiji tady v Podlésáku.Tak jsem se rozhod, že se přestěhuji. A celou tou cestou mě budete provázet.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Moje rodina Pracných.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
6. TŘÍDA .
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
BUDOUCÍ DEVÍTKA. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků je sedm a dívek dnes už také sedm. Tvoříme vyrovnaný počet. Naší třídu tvoří nyní 14 žáků. Kluků.
Ronny Nikita & 2 měsíce.
Posun snímku automaticky. Inspirace na dnes a celý příští rok.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
MOJE RODINA BRODŠTí.
JE MI 7 LET. HRAJU FOTBAL A STOLNÍ TENIS PETR NOVÁK.
MOJE RODINA Michaela Matušková.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Moje Rodina.
Mé záliby a koníčky.
Moje Rodina Sára Bolacká.
Renata(tátova manželka)
MOJE RODINA Josef Novák.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Moje domácí povinnosti
Martin Jirásko Já a moje rodina Martin Jirásko
Moje Rodina Lucka.
Happy Chickens Bezpečně na internetu.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_11 _Moje rodina TÉMA:
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Popisuje: Vojtěch Zedek
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný.
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Veronika Borecká VIII.A
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_12_INOVACE_19_Mezilidské vztahy TÉMA: Všude.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Dr. Quieks představuje:
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police n. M.,
MOJE RODINA.
Transkript prezentace:

Já a má rodina Já jsem se rozhodla udělat prezentaci o mé rodině nic jiného mě nenapadlo, tak doufám že, se vám bude líbit! V pozadí vidíte náš rodinný baráček.

To je celá naše rodina Taťka Dája Mamka Dasťa Já Tom

Taťka Můj taťka se jmenuje Vladimír Malý.Bydlíme ve Štěpkově 8. Jistě jak víte taťka vlastní autodopravu. Je s ním velká legrace. Rád spí a hraje si s Dastikem . Nerad utírá nádobí. Jsem moc ráda že, ho mám! Tady je taťka v Tatře.

Mamka Mamka se jmenuje Dana Malá. Za svobodna Klimešová. Je s ní legrace jako s taťkem. Ráda luští křížovky a posedí s přáteli. Nebaví jí to že, frfňáme nad jídlem a ráda si s ní povídám. Je to super máma!! Tady na té fotce mamka slavila narozeniny a vedle ní je má babička.

Brácha David Dája je můj brácha který mě pořád s mým druhým bráchou otravují. Jinak se učí dobře. Rád hraje fotbal, chodí na tréninky a jezdí na kole. Mazlí se s Dastikem a také se pořád nakrucuje u zrcadla.Nerad umývá nádobí.Na té spodní fotce jsme s bráchou trochu blbli.

Brácha Tomáš Někdy s ním je to k nevydržení ale jinak je v pohodě.Rád hraje fotbal pracuje na počítači a jezdí na kole. Jeho velkou zálibou je chytání ryb! Nerad utírá nádobí a uklízí.

Já Já si myslím že jsem taková potřeštěná a pořád se něčemu směju. Ráda si povídám s kámoškama, mazlím se s Dastěm a hraju fotbal. Nebaví mě učení. Na té fotce nahoře jsme byli v Třešti na výstavě betlémů a na spodní jsem s Dastěm.

Dastík Dasťa je rotvajler. V květnu mu budou 3 roky. Je to můj mazel! Rad si hraje s míčkem a nechává se od nás mazlit.

A to jsme my když jsme byli menší!!