Export dat, vytvoření tabulek a grafů na

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Advertisements

VY_32_INOVACE_In 6.,7.15 Grafy - vytvoření základních typů grafu Anotace: Žák se seznámí s tvorbou grafu a jeho formátováním v programu MS Excel 2010.
Albertina a Report Mgr. Libuše Simandlová
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Ukončení výzkumu na V této prezentaci ukážeme, jak výzkum ukončit. Respondenti již jej nebudou moci vyplňovat. Výzkum ale zůstane v.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Grafy v Excelu.
Základní pojmy v informatice –II.
14. Textový editor ( VKLÁDÁNÍ dalších objektů do textu…)
Google formuláře.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Tabulkový procesor.
Tabulkový procesor (spreadsheet) program zpracovávající tabulku informací umožňuje zapisovat čísla a krátké texty do tabulek a pak tyto zapsané údaje zpracovat.
Zvětšování řádků a Rozšiřování sloupců
Textový editor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Miloš Nygrýn.
Co je to multiatribut a jak se využívá? Zuzana Illková.
Excel ´97 Co je to program „Excel“? součást skupiny programů Microsoft Office, tabulkový procesor vhodný pro tvorbu: tabulek, výpočtů, seznamů, posloupností.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
TEXTOVÝ EDITOR (vkládání dalších objektů do textu a jejich vlastnosti, textové tabulky, šablony,) Lol.
Excel export a import dat. Import dat z webu.
Microsoft Excel Téma: Vkládání grafů Krok 1 Nejprve otevřete nebo udělejte tabulku, pro kterou budete graf vytvářet.
Jak vytvořit on-line dotazník
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Školení Excel – základní jednoduché funkce Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme.
Jak vložit tabulku Excel do Wordu
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT35.05 Téma: Excel Číslo projektu:
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Tabulkový procesor. Tabulkový procesor pokročilé funkce filtrování a řazení dat formuláře podmínky a podmíněné formátování export a import dat.
Vkládání klipartů a obrázků do excelu
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Vytvoření tabulek a grafů na V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_15.
Grafy v Excelu.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_256 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Tabulky v Microsoft Excel Vypracovala: Mgr. Drahoslava Drábková Dne: ICT2/1/3/15.
Formátování buněk v aplikaci M$-Excel
Označení vzdělávacího materiálu (kód): VY_32_INOVACE_TE_1 Název školy: Základní škola Velké Opatovice, okres Blansko Název programu: Operační program Vzdělávání.
Microsoft PowerPoint Tabulky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Zahradník.
Tabulkový procesor MS EXCEL III. TVORBA GRAFŮ, SEZNAMY, FILTROVÁNÍ DAT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/7.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK 3. Tabulkové procesory Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník Ročník: 2.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Hotelová škola, Obchodní akademie a Střední průmyslová škola Teplice, Benešovo náměstí 1, p.o. Tematický celek: Microsoft Excel Kód a název materiálu:
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tabulkový procesor Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
T EXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA )
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Název školy:Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:VY_32_INOVACE_NAV2-17.
 Program pro tvorbu tabulek.  Síť buněk, do kterých můžeme vkládat libovolné údaje  Podstatou jsou vzorce, pomocí kterých provádíme v buňce operace.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7
Zástupce Zástupce souboru (anglicky file shortcut) je v informatice typ souboru používaný v systému Microsoft Windows. Umožňuje odkazovat na data, která.
Digitální učební materiál
Albertina a Report Mgr. Libuše Simandlová
Správa dat, operace s adresáři, vytvoření složky
VY_32_INOVACE_19_7_MS Excel-práce se souborem
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Tvoření složek a zástupců
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Malování - uložení a otevření obrázku
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Transkript prezentace:

Export dat, vytvoření tabulek a grafů na www.i-dotaznik.cz

Export dat na www.i-dotaznik.cz V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu.

Vybereme dotazník z nabídky průzkumů Z rozbalovacího menu "Průzkumy" vybereme dotazník, s jehož výsledky chcete pracovat. (! bez tohoto kroku nemůžeme pokračovat!) Zde vybereme dotazník, který chceme použít www.i-dotaznik.cz

Export dat www.i-dotaznik.cz Data můžeme ze systému exportovat kdykoli i v průběhu výzkumu. V administračním rozhraní klikneme na ikonu „Odpovědi a statistika“. Zde klikneme pro prohlížení odpovědí, vytvoření grafů, tabulek a export dat do Excelu www.i-dotaznik.cz

Export dat www.i-dotaznik.cz Klikneme na označenou ikonu. Pro export dat klikneme zde www.i-dotaznik.cz

Export dat www.i-dotaznik.cz Zvolíme si obsáhlost textu otázek a kategorií. Obvyklé volby jsou: Otázky: Plné záhlaví Odpovědi: Plné odpovědi Formát: Microsoft Excel Poté klikneme na tlačítko „Exportovat data“ a uložíme soubor do svého počítače. www.i-dotaznik.cz