Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ukončení výzkumu na www.i-dotaznik.cz. V této prezentaci ukážeme, jak výzkum ukončit. Respondenti již jej nebudou moci vyplňovat. Výzkum ale zůstane v.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ukončení výzkumu na www.i-dotaznik.cz. V této prezentaci ukážeme, jak výzkum ukončit. Respondenti již jej nebudou moci vyplňovat. Výzkum ale zůstane v."— Transkript prezentace:

1 Ukončení výzkumu na www.i-dotaznik.cz

2 V této prezentaci ukážeme, jak výzkum ukončit. Respondenti již jej nebudou moci vyplňovat. Výzkum ale zůstane v systému, takže můžeme pracovat s daty a vytvářet tabulky a grafy.

3 Vybereme dotazník z nabídky průzkumů Z rozbalovacího menu "Průzkumy" vybereme dotazník, s jehož výsledky chcete pracovat. (! bez tohoto kroku nemůžeme pokračovat!) www.i-dotaznik.cz Zde vybereme dotazník, který chceme ukončit.

4 Chybný postup ukončení Dotazník neukončujeme "deaktivací"! Pokud dotazník deaktivujeme, pak získané odpovědi již není možné zpětně "nahrát" do výzkumu! Pokud byste se o to pokusili, budete upozorněni výrazným červeným varováním. Pokud i přesto výzkum deaktivujete, nemůžeme Vám s obnovením výsledků pomoci. www.i-dotaznik.cz

5 Ukončení výzkumu Výzkum ukončíme tak, že nastavíme "Datum ukončení" ve vlastnostech průzkumu. Datum pozastavení/ukončení nastavíme v administračním rozhraní: ikona "Globální nastavení". www.i-dotaznik.cz Klikneme na ikonu "Globální nastavení".

6 Ukončení výzkumu Vybereme záložku "Publikace a správa přístupu". Nastavíme datum ukončení a klikneme na "Uložit". www.i-dotaznik.cz Nastavíme datum ukončení výzkumu a klikneme na "Uložit".

7 Ukončení výzkumu a opětné spuštění Kontrola je snadná - zelená šipka indikující "aktivní výzkum" se změnila na šedivou "pauzu". Respondenti již do dotazníku nemohou vkládat odpovědi, ale dotazník nadále zůstal v systému i-Dotazník.cz aktivní - a můžeme tedy pracovat se získanými daty (např. vytvářet tabulky a grafy či exportovat data) či dotazník kopírovat apod. Výzkum je možné také znovu spustit – stačí stejným postupem změnit datum ukončení. www.i-dotaznik.cz Výzkum je pozastaven/ukončen – zelená šipka se změnila na šedivou "pauzu".


Stáhnout ppt "Ukončení výzkumu na www.i-dotaznik.cz. V této prezentaci ukážeme, jak výzkum ukončit. Respondenti již jej nebudou moci vyplňovat. Výzkum ale zůstane v."

Podobné prezentace


Reklamy Google