Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vytvoření tabulek a grafů na www.i-dotaznik.cz. V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vytvoření tabulek a grafů na www.i-dotaznik.cz. V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále."— Transkript prezentace:

1 Vytvoření tabulek a grafů na www.i-dotaznik.cz

2 V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále jak rychle vytvořit jednoduché tabulky a grafy.

3 Vybereme dotazník z nabídky průzkumů Z rozbalovacího menu "Průzkumy" vybereme dotazník, s jehož výsledky chcete pracovat. (! bez tohoto kroku nemůžeme pokračovat!) www.i-dotaznik.cz Zde vybereme dotazník, který chceme použít

4 Vytvoření tabulek a grafů Jednou z velmi pohodlných funkcí je vytvoření grafů a tabulek několika kliknutími přímo v on-line systému. Tyto výstupy si můžeme vytvářet kdykoli i v průběhu výzkumu. V administračním rozhraní klikneme na ikonu „Odpovědi a statistika“. www.i-dotaznik.cz Zde klikneme pro prohlížení odpovědí, vytvoření grafů, tabulek a export dat do Excelu

5 Vytvoření tabulek a grafů Zvolíme si, ze kterých otázek chceme vytvořit tabulky a zda chceme vytvořit také grafy. Zatrhneme:  Zobrazit souhrn všech dostupných polí  Zobrazit grafy  HTML Poté klikneme na tlačítko "Statistiky". www.i-dotaznik.cz Zatrhneme "zobrazit souhrn všech otázek", nebo si níže zatrhneme konkrétní níže Zatrhneme "Zobrazit grafy" Zatrhneme "HTML"

6 Vytvoření tabulek a grafů Systém chvíli zpracovává výsledky a poté nám zobrazí výsledek. Ten můžeme překopírovat celý do libovolného textového editoru (např. MS Word). Pokud otázka obsahovala otevřené odpovědi, pak můžeme jednotlivé odpovědi zobrazit kliknutím na "Procházet" v tabulce příslušné otázky. www.i-dotaznik.cz Výsledky zkopírujeme do libovolného textového editoru.


Stáhnout ppt "Vytvoření tabulek a grafů na www.i-dotaznik.cz. V této prezentaci krok za krokem ukážeme, jak exportovat data do Excelu či do jiného programu. A dále."

Podobné prezentace


Reklamy Google