Hlavní náplň činnosti práce s talenty ● práce s pedagogickými pracovníky co talenty objevují a s nimi pracují ● práce s porotci, konzultanty a organizátory.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Činnost AKVŠ v roce 2012 Marta Machytková Bibliotheca academica 2012
Advertisements

JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
JIHOMORAVSKÉ CENTRUM PRO MEZINÁRODNÍ MOBILITU MILOŠ ŠIFALDA.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
Základní škola, Brno, Štolcova 16
LUKÁŠ MELNIČÁK FINANCE A MARKETING VE VYSOKÉM ŠKOLSTVÍ.
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Zkvalitňování dalšího profesního vzdělávání zaměřeného na stavebnictví, elektrotechniku a gastronomii.
SVTP ČR v Jihomoravském kraji
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
Představení Domu zahraničních služeb/ Národní agentury pro evropské vzdělávací programy Barbora Nájemníková , Bratislava.
Podíl členů České hutnické společnosti na inovačních procesech v podnicích Ing. Jaroslav Pindor, Ph.D. Předseda České hutnické společnosti Dne
Regionální aspekty uvedené v národní politice. Regionální aspekty systému VaV posilování role regionální spolupráce VŠ v oblasti socioekonomického rozvoje.
Monitoring dalšího vzdělávání
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
Střední škola stavební Jihlava Sociální partnerství zpracoval : PhDr. Pavel Toman únor 2011.
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
Kvalifikovaných pracovních sil pro strojírenství Mynářová Lenka květen 2008 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ A MINISTERSTVEM.
Environmentální vzdělávání, výchova a osvěta v Pardubickém kraji v roce 2010.
Akademická informační agentura Informace o možnostech studia v zahraničí.
Příloha č.1 – Organizační schéma – PREZIDIUM - Prezident / první viceprezident / viceprezident Czech Dance Organization, o.s. PRVNÍ VICEPREZIDENT VICEPREZIDENT.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY VE VÝZKUMU A VÝVOJI NA DVOUSTRANNÉ ÚROVNI Mezinárodně-smluvní rámec spolupráce  dohody o vědeckotechnické spolupráci.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
EVVO v Jihomoravském kraji 2010
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Vysoké školy a Národní politika výzkumu a vývoje a její realizace Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
ZKUŠENOSTI S CHEMICKOU OLYMPIÁDOU VE STŘEDOČEESKÉM KRAJI 1979 – 2013
Hledisko kvality v přípravě učitelů Závěry z konference 21. – 22. dubna 2009 v Srní pořadatel: Pedagogická fakulta ZČU v Plzni ve spolupráci s Radou vysokých.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji Partner č Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní.
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
Bílá kniha Národní program rozvoje vzdělávání v ČR.
1 South Moravian Programme for Distinguished Researchers Programme of the Region of South Moravia – co-funded by Marie Curie Actions SoMoPro II South Moravian.
PaedDr. Eva Schneiderová NIDV. * Články * Aktuality aktuálních zpráv Aktuality * O nadání a nadaných – 12 článků O nadání a nadaných * Představujeme.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
Historie vzniku  celostátní všeoborové konference NNO, vznik Stálé komise konference NNO  celostátní všeoborová konference NNO,
1 South Moravian Programme for Distinguished Researchers Programme of the Region of South Moravia – co-funded by Marie Curie Actions SoMoPro a další programy.
Další vzdělávání v sociálních službách Potřeba nebo netřeba?
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Šachy do škol 2016/17.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Aktivity pracovní skupiny el. bezpečnosti
Association of Knowledge transfer organizations and Professionals
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
kulatý stůl 19. července 2011, C081, od hod
Martin Pešl, Martin Vrubel
Polytechnické vzdělávání v praxi
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Informační seminář o zahraničních pobytech a stážích
Statutární město Ostrava
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
Národní program rozvoje vzdělávání v ČR
Implementace Krajského akčního plánu 1 v Karlovarském kraji
Transkript prezentace:

Hlavní náplň činnosti práce s talenty ● práce s pedagogickými pracovníky co talenty objevují a s nimi pracují ● práce s porotci, konzultanty a organizátory soutěží pro středoškoláky ● podpora účasti zejména na mezinárodních soutěžích ● odměny – ceny pro vítěze a porotce ● účast v grantových programech ● jednání se sponzory, zajištění financí na akce

Informace o Sdružení ● statut a jeho změny ● přihlášky – fyzická osoba, právnická osoba ● Projekt práce s talenty („programové prohlášení“) ● zprávy o uskutečněných akcích, vyúčtování, fotogalerie, archiv dřívějších akcí ● výroční zprávy za kalendářní rok ● zprávy o hospodaření, účetní uzávěrky ● aktuální informace o akcích pro talenty ● pracovní materiály z uskutečněných akcí

Spolupráce ÚK SOČ ● NIDM MŠMT ČR Praha ● Krajský úřad Jihomoravského kraje ● další instituce zabývající se prací s talenty ● AV ČR, VŠ, SŠ, ZŠ, JCMM, JIC a další ● praxe a to výzkumné instituce, výrobní sféra ● Učená společnost České republiky ● Česká hlava s.r.o. – Česká hlava, České hlavičky ● MILSET - Mezinárodní hnutí pro volný čas ve vědě a technice

Závěrem prosíme o Vaše připomínky k práci a činnosti Sdružení ● připomínky k probíhající akci vyjádříte v anonymním elektronickém dotazníku před ukončením akce, jeho vyhodnocení bude součástí zprávy o akci Zveme další zájemce o č lenství ve Sdru ž ení ● přihlášky jsou k dispozici na vedení akce pro fyzické i právnické osoby ● členové neplatí žádný členský příspěvek

Děkujeme za pozornost přejeme příjemný pobyt a načerpání mnoha nových poznatků