Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání."— Transkript prezentace:

1 Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání

2 Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání je profesní nepolitickou organizací, jejíž poslání vychází z potřeb odborného vzdělávání pro energetiku a elektrotechniku a ze specifického postavení členských subjektů v procesu výchovy, odborného vzdělávání a dalšího vzdělávání. Členskými subjekty AEV jsou střední odborné školy a střední odborná učiliště, které jsou oprávněny k poskytování středního vzdělávání s výučním listem nebo s maturitní zkouškou v oborech strojních, elektrotechnických, stavebních a v oblasti požární techniky.

3  Být partnerem Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, Výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, Národní rady pro vzdělávání, Krajských úřadů a dalších subjektů v otázkách odborného vzdělávání v odvětvích energetiky a elektrotechniky,  vytvářet podmínky pro další profesní a odborné vzdělávání,  aktivně se podílet na utváření podmínek spolupráce s dalšími orgány a organizacemi spojenými s výchovou a vzdělávání,  navazovat vztahy s obdobnými institucemi v zahraničí,  a další.

4  Do tohoto projektu je AEV zapojena především z důvodu své široké členské základny a řadě kontaktů na odborné školy v Olomouckém kraji.  AEV jako partner projektu zajišťuje bezproblémovou komunikaci se zástupci středních škol.  Kompletuje informace od středních škol a vzdělávacích organizací pro tvorbu Katalogu řemesel.

5  Realizuje propagační kampaně na jednotlivých základních školách.  Podílela se na struktuře a obsahu webových stránek projektu

6  AEV se podílela v roli partnera např. na realizaci projektu Národního ústavu odborného vzdělávání (CZ.04.1.03/3.1.15.1/0194) Další vzdělávání pedagogických pracovníků odborných škol na podporu přípravy a realizace školních vzdělávacích programů  Projektové zkušenosti AEV jsou dány zkušenostmi jednotlivých členských organizací.

7


Stáhnout ppt "Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání."

Podobné prezentace


Reklamy Google