Velké projekty a jejich řízení v Biologickém centru AV ČR Z různých důvodů nelze v nejbližších létech počítat se zvýšením podpory z národních zdrojů. Je.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Program mezinárodní spolupráce mezi Českou republikou a Státem Izrael v aplikovaném výzkumu a experimentálním vývoji GESHER/MOST.
Advertisements

Statutární město Ostrava
  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Srovnání programů EUREKA a Eurostars s národními programy na podporu aplikovaného výzkumu a inovací Miroslav Janeček Praha, 11. září 2013.
Finanční nástroje pro podporu stanic Lenka Tomášková AOPK ČR, Sekce ochrany přírody a krajiny, odbor zvláštní ochrany přírody Praha,
Centrum pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
KIPR Šumava první schůzka s ředitelem NSZM Ing. Petrem Švecem se uskutečnila na Modravě PS UR, akce komunitního plánování v šumavských.
Příprava na kohezní politiku EU nadnárodní, národní a krajská úroveň Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje, , Přerov.
1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,
OP VK, PO 2.3 Výzva č. 30 – 2. kolo Excelentní mladí vědci na VUT v Brně 1.
EURAXESS pomáhá vědcům Podpora mobility a vzdělávání výzkumných pracovníků UK, Praha Mgr. et Mgr. Hana Hušková.
Předsednictvo RVŠ dne Vladimír Kebo. Zprávy Zpráva o realizaci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace PO1 – 15 projektů za 28,7 mld.
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Předmět: Zeměpis Ročník: 6. Tématický okruh: Životní prostředí Název učiva: Města a vesnice  Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Uznatelné výdaje v projektech podpořených ze strukturálních fondů EU v administraci NROS Vyúčtování globálních grantů.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí stáž 23. dubna 2013.
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Informační schůzka ŠANCE – před - po 1. výzvě.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Program švýcarsko-české spolupráce Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
ČSOB EU CENTRUM REM Autumn 2006 ČSOB EU CENTRUM.
ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Strategie mezinárodní konkurenceschopnosti a priority MPO pro programové období kohezní politiky 2014.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Program INOVACE Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví
Inovace 2007, Praha, 4. prosince Mezinárodní vědeckotechnická spolupráce ČR Jan Marek Miloš Chvojka Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Integrace ČR do evropského výzkumu – účast v 6.RP Technologické centrum Vladimír Albrecht, Národní informační centrum pro.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry Lukáš Procházka TC AV ČR Rámcový program pro konkurenceschopnost a inovace – účast českých.
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Konference Evropa regionů – priorita ELS-ED
Příprava projektového návrhu Lukáš Straňák, Ostrava 2006.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Výzkum ve FN HK Ing. Karel Antoš, Ph.D. Stáž CEPIN
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Aktuální úkoly MŠMT v oblasti VaVaI Josef Janda. Obsah prezentace 1. Mezinárodní spolupráce ve VaV Programy EU Infrastruktury VaVaI 2. Lidé 3. Instituce/NPV.
Cíle výzev Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (OP VaVpI)
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
Medicínské informační centrum pro evropské projekty Medical Information Centre for European Projects.
Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/ Ing. Marek Bumbálek Krnov
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
VaVpI – pracovní skupina 2 FINANCOVÁNÍ A METODIKA Schůzka , MŠMT MAKROSKOPICKÝ MODEL UDRŽITELNOSTI PROBLÉMOVÉ OKRUHY, KTERÉ BUDOU DÁLE ŘEŠENY.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
CLEVER LEADER 2011 příprava budoucích učitelů
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
ČERPÁNÍ DOTAČNÍCH PROSTŘEDKŮ Z OPERAČNÍCH PROGRAMŮ V ÚSTECKÉM KRAJI
Transkript prezentace:

Velké projekty a jejich řízení v Biologickém centru AV ČR Z různých důvodů nelze v nejbližších létech počítat se zvýšením podpory z národních zdrojů. Je proto nezbytné usilovat o podporu ze zahraničí, zejména od EK. Vedle podpory jednotlivých týmů je třeba usilovat o velké projekty.

Biology Centre Financing Budget 2007: 332 million CZK Budget 2011: 373 million CZK Assets 2007: 590 million CZK Assets 2011: 506 million CZK

Projektové oddělení - účel Příprava a realizace projektů, které se týkají více týmů a mají celkový rozpočet 20 mil. Kč a více (Operační programy, 7RP. Horizont2020 apod. ) Příprava a realizace projektů, které se týkají více týmů a mají celkový rozpočet 20 mil. Kč a více (Operační programy, 7RP. Horizont2020 apod. ) Vyhledávání vhodných výzev v uvedených a dalších dotačních programech (Life+, Czech Roadmap, Eurostars (EUREKA), EFSA, apod) a po kritickém posouzení příprava projektů. Vyhledávání vhodných výzev v uvedených a dalších dotačních programech (Life+, Czech Roadmap, Eurostars (EUREKA), EFSA, apod) a po kritickém posouzení příprava projektů. Logistická a metodická pomoc s přípravou projektů GAČR, TAČR a NAZV spočívající ve formální kontrole žádosti. Logistická a metodická pomoc s přípravou projektů GAČR, TAČR a NAZV spočívající ve formální kontrole žádosti. Výhled: pomoc se zajištěním realizace projektů Marie Curie (7FP), dle časových možností pomoc při zajištění dokladů pro další typy individuálních projektů (Kontakt, COST, Cíl3. IGA MZ, Agentura ochrany přírody, MŽP aj.). Výhled: pomoc se zajištěním realizace projektů Marie Curie (7FP), dle časových možností pomoc při zajištění dokladů pro další typy individuálních projektů (Kontakt, COST, Cíl3. IGA MZ, Agentura ochrany přírody, MŽP aj.).

Projektové oddělení - lidé JménoOdpovědnostPodíl platu z projektů F. SehnalKoordinace50% JCTT, 50% Postdok_Bioglobe A. NavrátilováPostdok Bioglobe: výkonný manažer100% Postdok_Bioglobe V. ZázvorkováModbiolin,Vědro: projektový manažer50% Modbiolin, 40% Vědro, T. VeseláTTM, JCTT: výkonný manažer50% JCTT, 43% TTM J. FišerováVědro: vedoucí projektu100% Vědro E. ChocholováCekopot: projektový manažer50% Cekopot M. Schmoranz*JCTT: manažer TT100% JCTT I. Oravská*JCTT: manažer komercializace80% JCTT M. Paroulek*JCTT: ved. technol. skaut, B4I: zpravodaj30% JCTT, 70% B4I B. Helclová*B4I, DeLindi,Cekopot: finanční manažer30% Cekopot, DPČ B4I/DeLindi L. Barvínková*JCTT. finanční manažer100% JCTT H. Fialová *Bioglobe, Vědro: finanční manažer50% Postdok_Biogl,, 20% Vědro

ProjectProgramPartners*Timing Finances for BC EKOTECHOP VpKJU, CVGZ mil Kč TTMOP VpK MBÚ, JU, UK, ILA, ÚBO,CzechGlobe, mil Kč B4IOP VpKJU, JAIP – ,5 mil Kč CekopotOP VpKonly BC – ,5 mil Kč PostdokOP VpKJU, MBÚ – mil Kč VědroOP VpKBÚ, MBÚ – mil Kč DeLindiOP VpKVFÚV Brno – mil Kč JCTTOP VaVpIJU – mil Kč MOBIOLIN7.RPonly BC mil EUR Current EC projects

Postdoc_BIOGLOBE VYTVOŘENÍ POSTDOKTORANDSKÝCH POZIC NA BIOLOGICKÉM CENTRU AV ČR K ROZVOJI BIOLOGICKÝCH DISCIPLÍN A DOSAŽENÍ GLOBÁLNÍ KONKURENCESCHOPNOSTI OP VpK IPo - Oblast 2.3 (výzva 30_2.kolo) Registrační č.: CZ.1.07/2.3.00/ Nábor postdoků: 5x JčU, 1x UK, 1x MU, 1x UP, 1x Argentina, 1x Kanada, 1x Německo, 1x Indie, 1x Španělsko, 1x Ukrajina, 1x UK, 2x USA

MODBIOLIN USE OF MODEL ORGANISMS TO RESOLVE CRUCIAL BIOLOGICAL PROBLEMS ON THE PATH TO INNOVATIONS FP7, SP4-Capacities (Coordination and support action), call FP7- REGPOT Grant Agreement No Přinos: cca 1 mil. EUR na investice a drobný materiál, postupně 10 pozic pro vědce

JCTT JIHOČESKÉ CENTRUM TRANSFERU TECHNOLOGIÍ VaVpI, PO 3 - Výzva č. 3.3 Projekt č. CZ.1.05/3.1.00/ Vedoucí partner: Jihočeská univerzita Cíl: Vytvoření kanceláře a celkového prostředí pro vyhledávání vynálezů, jejich ochranu a realizaci