Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno navštěvuje kočku jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Naučil jsem se....
Advertisements

Nekupujme si jejich životy
ZŠ ŠTÍTINA 5. TŘÍDA.  DNES K NÁM DO ŠKOLY PŘIJEL TOM. JE MU 28 LET A OD NAROZENÍ JE TĚLESNĚ POSTIŽENÝ. TRPÍ MOZKOVOU OBRNOU.
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
Nekupujme si jejich životy Martina Hájková Jitka Blažková Tereza Málková.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
Irské štěstí OPRAVDU to funguje..
Každý z nás se setkal s tím, ze něco musel prezentovat. Svoje přátele a kamarády!!!! Pokus o prezentaci v PowerPointu.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
Medvědi.
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
Základní škola a Mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Automatický přechod snímků Návštěva ZOO v Brně
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Tučňák brýlový Tučňáci
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno ji navštěvuje jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky.
Tsunami VY_32_INOVACE_ 10 Tsunami.
Panda velká Červený výstražný trojúhelník a v něm černobílý medvěd. Označují se jim druhy, kterým v přírodě hrozí vyhubení.
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
DUCHOVÉ Jsou všude kolem nás... Nevěříš??? Tak proč se s námi nevydáš na cestu za nimi....?...čekají na tebe!!! PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!!
Mezi moje záliby také patří pozorování a fotografování ptáků
Irské štěstí.
Tropický deštný les SAVCI.
Obnovená přátelství potřebují větší péči než nepřerušená.
Důležité údaje o ZOO Zebra Grévyho je ze všech zeber největší a nejseverněji žijící. Výskyt – křovité oblasti, polopouště Etiopie a Keňi.
Každý den jsme trochu starší…
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
BÝT PŘÍTELEM JE....
Tučňák císařský Vypracoval: Petr Skrutek
Pracuj, jako by si nepotřeboval(a) žádné peníze...
Miluj tak, jako by tě ješte nikdy,
KAMARÁD NewFoton.
ÚSMĚV.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů, které právě obíhají… Překrásný květový týden přátelé !! neděle, 19. dubna 2015neděle, 19. dubna.
Český jazyk 3.třída Tátova sbírka-práce s textem
Ptáci břehů a tekoucích vod.
Savci.
KROKODÝLI.
Kultura u orangutanů Kristýna Vacková.
New York New York je nejlidnatější město Spojených států. Socha svobody je americký symbol.
Adopce zvířátka Klokánek Klokan Rudý Žije v ZOO Praha Žije v ZOO Praha Třída: savci Třída: savci Řád: vačnatci Řád: vačnatci Čeleď: klokanovití Čeleď:
Život v oceánech a mořích.
Základní informace o tygrovi tygr žil původně na rozsáhlém území mezi Bajkalem a pobřežím Tichého oceánu, v současnosti žije takřka výhradně na omezeném.
Základní škola Frýdlant nad Ostravicí, Komenského 420, příspěvková organizace Název projektu:Učíme obrazem Šablona:III/2 Název výstupu:Zoologické zahrady.
3. SKUPINA 3. SKUPINA. KDE ŽIJÍ? Vrabci žijí v Euroasii a byli převezeni i do Ameriky, jižní Afriky, Austrálie a na Nový Zéland. Vrabec polní vyhledává.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Delfíni.
VŽDY KDYŽ CHCETE ZOBRAZIT OBRÁZKY KLIKNĚTE NA ŽLUTÝ RÁMEČEK
KOALA.
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
PLOUTVONOŽCI CHOBOTNATCI
Světové oceány ČLOVĚK A PŘÍRODA/ ZEMĚPIS/ 2012
Veverka obecná Sciurus vulgaris.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.1.Bal.07_Procvičování_malých_tiskacích_písmen_ve_větách.
Důležité údaje o ZOO. Důležité údaje o ZOO Zebra Grévyho je ze všech zeber největší a nejseverněji žijící Zebra Grévyho je ze všech zeber největší.
Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má
Naučil jsem se....
Irské štěstí.
Hana Svobodová, Iveta Böhmová, 8D.  Říše: živočichové  Kmen: strunatci  Třída: savci  Řád: šelmy  Podřád: psotvární  Čeleď: medvědovití.
Chobotnatci a damani Martina Koubová 3.C.
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Každý den jsme trochu starší…
Zoologická zahrada U kasy najdete občerstvení (k za koupení je např. párek v rohlíku) Cena zoo: dítě (do 15ti let) 120kč dospělí 180kč vyrobili:
Toto je jeden z nejkrásnějších a nejsympatičtějších mailů,
Ten chlapík našel tato 2 mláďata medvěda grizzly s jejich mrtvou matkou na Aljašce. Jedno mládě přežilo a jemu se podařilo je odchovat. Můžete vidět,
Transkript prezentace:

Kočka v americkém Harrisburgu ve státě Pennsylvania má zvláštního přítele. Každé ráno navštěvuje kočku jelen, který přichází na zahradu. Majitel kočky po několika návštěvách pořídil tyto snímky.

Poté, co ztratil své rodiče, tříletý orangutan byl v takové depresi, že odmítal cokoliv jíst a nereagoval dobře na léčbu. Veterináři vycítili, že je v ohrožení života. V blízkosti zoo byl nalezen starý pes a když jej dali na ošetřovnu, setkal se s orangutanem. Od té doby se stali nerozlučnými přáteli. Orangutan našel nový důvod k životu a co nejvíc se snaží být aktivní se svým novým přítelem. Oba žijí v severní Kalifornii a oblíbený sport obou je plavání, ale Roscoe (orangutan), ještě má z vody trochu strach a potřebuje při plavání pomoc svého přítele. Celý čas tráví spolu a podle úsměvů je vidět jak jsou šťastní. Spolu objevili zábavnou stránku života a hodnotu přátelství. Našli víc než přátelské rámě o které se mohou opřít.

Mládě hrocha, které přežilo vlnu tsunami na keňském pobřeží si vytvořilo silný vztah ke stoletému samci obrovské želvy 300 kg mládě, kterému říkají Owen, bylo odneseno z řeky Sabaki do Indického oceánu a vyvrženo 26. prosince vlnou tsunami na pobřeží Keni. Mládě, kterému nebyl ani rok bylo adoptováno stoletým želvím samcem. Zaměstnankyně Lafarge Parku ekoložka Paula Kahumbu říká, že želva vypadá šťastně, když dělá „matku“. „Plavou spolu a spí spolu a hroch se želvy drží. Stejně jako kdyby chránil svoji biologickou matku, dokáže být hroší mládě agresivní.

Šimpanz Anjana, který zachránil dva bílé tygry, kteří po hurikánu Hanna ztratili matku v Jižní Karolině. Nejen že si s nimi hraje, ale také pomáhá při krmení držet láhev. Tomu se říká mateřský instinkt. Říká se, že obraz vypoví víc, než tisíc slov.