Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ten chlapík našel tato 2 mláďata medvěda grizzly s jejich mrtvou matkou na Aljašce. Jedno mládě přežilo a jemu se podařilo je odchovat. Můžete vidět,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ten chlapík našel tato 2 mláďata medvěda grizzly s jejich mrtvou matkou na Aljašce. Jedno mládě přežilo a jemu se podařilo je odchovat. Můžete vidět,"— Transkript prezentace:

1 Ten chlapík našel tato 2 mláďata medvěda grizzly s jejich mrtvou matkou na Aljašce. Jedno mládě přežilo a jemu se podařilo je odchovat. Můžete vidět, jak se jeho rodina stýká s dospělým medvědem. Podívejte se, do jaké velikosti medvěd narostl. Má pocit, že je taky člověk (povšimněte si ho jako váženého hosta na večeři v Den díkůvzdání), a toto je jeho "rodina". Je čistotný, velmi jemný a přichází a odchází jak se mu zachce. Dovedete si představit, že máte něco podobného za domácího mazlíčka?

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24


Stáhnout ppt "Ten chlapík našel tato 2 mláďata medvěda grizzly s jejich mrtvou matkou na Aljašce. Jedno mládě přežilo a jemu se podařilo je odchovat. Můžete vidět,"

Podobné prezentace


Reklamy Google