Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rezervační systém AK Kladno
Advertisements

Moodle ÚZS.
Záznamy dodavatelů v modulu Akvizice. Dodavatelé • Před iniciováním objednávky se nejprve ujistěte, zda seznam dodavatelů zahrnuje dodavatele, od kterého.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Internetová učebna pro nelékařské zdravotnické pracovníky,
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Vizuální Systém Fotbal
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Webové rozhraní u Prezentace formou sejmutých obrazovek ukazuje, jak je možné přihlásit se ke schránce elektronické pošty z jakéhokoliv počítače.
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Pro registraci do informačního systému EKOLAMP klikněte na úvodní straně na odkaz „Zaregistrovat se“ v tabulce Přihlášení do systému.
Najdeme si svoje bydliště a prohlédneme si jej z ptačí perspektivy. Najdeme nejbližší značenou stezku Klubu českých turistu a na chvilku se staneme virtuálními.
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
Internetová adresa – Registrační doména
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
FTP – přenos souborů Tato služba se používá pro přenos souborů pomocí přenosového protokolu FTP. Pro tuto službu existují speciální klienti, kteří se dokáží.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Evaluace výuky ZS (2013/2014) PhDr. Martin Dolejš, Ph.D.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_385_Odeslání u AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Poznámkový blok a WWW Mgr. Lenka Švancarová. Poznámkový blok a WWW Spustíme si Poznámkový blok.  Soubor-Uložit jako Uložit jako typ – Všechny soubory.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
BENEFIT 7 Bc. Iva Sobíková 8. října Cíl prezentace Žádosti Benefit 7+  Cílem - upozornit žadatele na záložky tohoto IS, se kterými mívají občasné.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
Žákovská knížka Základní škola Osečná.
Provedení autorizované Ověření provedení autorizovanékonverze Úvodní kurz k problematice datových schránek eGON centrum HOLEŠOV provedení autorizované.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Vytvoření hypertextového odkazu
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
PORTÁL E-LEARNINGOVÝCH KURZŮ Internetová adresa (LMS eDoceo)
Ovládací panely Uživatelské účty II. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, 746.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
ZÁPIS STUDENTŮ VŠTE ČERVENEC 2015 TÁBOR.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 9. ročník III
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Manuál pro editaci webu PCP
Co se všechno naučíme??? Synchronizace dat Google Disc
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
eGon centrum ORP Nový Bydžov
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Přihlášení.
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Elektronická pošta.
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
pro celoživotní vzdělávání. Podrobný návod ke studiu.
Webinars Manuál pro účastníky on-line školení – registrace nových i stávajících účastníků Prague
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek E-LEARNING Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek

Postup při registraci Otevřete internetový prohlížeč a zadejte tuto adresu: http://moodle2.gymcheb.cz Otevře se vám přihlašovací stránka

II. Poklepejte na odkaz Nový účet. V dalším okně se vám otevře elektronický formulář

III. Vyplňte všechny položky formuláře Zapamatujte si uživatelské jméno a heslo, pod nimiž se budete do kurzu přihlašovat Klikněte na položku Vytvořit můj nový účet

IV. Na váš e-mail přijde vzápětí aktivační kód Otevřete svoji e-mailovou schránku, kterou jste zadali do formuláře Poklepejte na odkaz v těle zprávy Tím se dostanete do aktivace vašeho účtu Otevřete stránku http://moodle.gymcheb.cz Přihlásit se již můžete svým uživatelským jménem a heslem

V. Z přehledné nabídky dostupných kurzů vyberte složku SZŠ BEROUN Rozbalte ji. Objeví se několik kurzů. Vyberte si kurz s názvem DĚJEPISNÝ SEMINÁŘ a otevřete jej

VI. Abyste mohli v kurzu pracovat a nikoli si materiály jen číst, musíte se do kurzu zapsat. Buď se vás program zeptá hned v úvodu, nebo zápis provedete po vstupu do kurzu. Po levé straně v menu vyberete položku Zapsat se do tohoto kurzu a potvrdíte. Od této chvíle máte veškerá oprávnění ke studiu

VII V hlavním panelu se nachází vlastní pracovní oblast. Zde si čtete komentáře a klikáním na soubory otevíráte studijní texty, prezentace nebo úkoly. Dále postupujete podle zadání tutora. Kliknutí na odkaz Odhlásit opouštíte právě spuštěný kurz