Týdení věštec 8.číslo Redaktor : Vitus Brzakus

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
WEDOS slaví třetí narozeniny
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
Jak stárnu,více si vážím ženy nad 40 let. Jen několik příkladů, proč
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
OSOBNÍ SEZNAMKA BEATRIS. PROČ OSOBNÍ? Dostane se Vám osobního přístupu Budete komunikovat s živým člověkem (se mnou) ☺ Nebudete vystavovat svůj profil.
Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.
Nová doba nadchází Č as temna p ř ichází. Šestý rok na škole začíná Vítejte na Bradavické škole č ar a kouzel.
Týdení věštec 9.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.
Zbyněk Podhradský Reflexe aneb Jak to vidím já.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
(kulík) v obrazech vstupte Jedná se o několik snímků malé Jany Tauchmanové narozené v Brně. Fota jsou z období asi od 14. dne po narození do.
Týdenní věštec 10.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Týdenní věčtec 4.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. NEBEZPEČNÝ HYPOGRYF  Dnes brzy ráno byl kouzelník Platónek napaden hypogryfem, když se ho snažil ošetřit.
Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen.
Týdenní věštec 7.číslo Redaktor: Vitus Brzakus Napsal: Vitus Brzakus S pomocí Lilly Jane Blackové.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
ZÁJMENA Český jazyk 5. ročník ZŠ
Týdenní věštec 5.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. KRÁDEŽ NA MINISTERSTVU  Dnes ráno došlo na ministerstvu ke krádeži! Neznámý lupič si přišel prý něco zařídit,
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
VODA.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
Přečti pořádně hlavně konec !!! a nepodváděj !! A hlavně si přečti konec, to nemá chybu, jsi na správném místě! Učitel filozofie jednoho dne přisel, do.
Moje třída.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Týdenní věštec 11.číslo Redaktor : Vitus Brzakus
Masarykovo gymnázium Vsetín
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Pár vtípků.
Světem letí skvělá zpráva- z naší tefnut bude máma!!!
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Prezentace určená k propagaci MGV
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
Clovek se nekdy pta proc...???
Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Povídka II In the following short story, fill in the blanks with the appropriate Czech translation of the English pronoun given in parentheses.
Autrýč a komunikace v částicové fyzice Máme se tím zabývat? Jak to dělají jinde (ve VB) Jak to (ne)děláme my Jak bychom to měli dělat Jak to organizačně.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Jak na PR (absolutní základ)
ANOTACE Objasnit žákům co je šikana,
Vtipy na téma SKLERÓZA
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Kouření.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Týdení věštec 8.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse

NOVÝ PISATEL TÝDENÍHO VĚŠTCE Nyní to tu na čas přebírám já, Lilly Jane Blacková. Doufám, že vám to nevadí. Změny dělat nebudu, pouze jednu malou, Týdení věštec se bude vydávat jak v PowerPointu, tak ve Wordu.

DALŠÍ ÚTĚK Z AZKABANU!!! ,,Další útěk z Azkabanu, jenom potvrdil neoddanost mozkomorů. Jestli to tak půjde dál, dojde ke vzpouře.“ říká většina kouzelníků. Dnes jsme udělali na Příčné ulici průzkum veřejného mínění : Je to strašné Mělo by se s tím něco dělat Je to v pořádku, stává se Z Azkabanu, kouzelnického vězení, utekl 50 letý Kiro Lend který byl uvězněn před 2 lety za zabití 5 nevinných lidí, před tím působil na ministerstvu jako bystrozor. Jak utekl zatím není známo. ,, Jak utekl jsme zatím nezjistili, ale máme zprávu, že se zdržuje poblíž Londýna.“ řekl zdroj. Více v dalším čísle, více okolností zatím neznámo.

KOUZLA Zorozulo – Vstávají vlasy na hlavě Zsortia – rozmotá uzly V příštích číslech bude místo této rubriky, rubrika nová.

ZPRÁVY Z BRADAVICKÉ ŠKOLY ČAR A KOUZEL ŠKOLNÍ ROK ZAČAL V Bradavicích začal školní rok. Ředitelka uvedla svůj proslov i ve psané podobě : Tímto dnem začíná škoní rok na naší Škole čar a kouzel v Bradavicích. Při této příležitosti bych vám ráda připomněla pár důležitých věcí!!! Všichni musíte mít bezpodmínečně nakoupené věci v Příčné ulici a také musíte být zapsáni v seznamu potvrzení účasti! Dále tady máme pár novinek. Brzy se rozjede famfrpálová sezona a můžeme se těšit na nový desing,čeká nás výměnný pobyt.Studenti! Dále doufám že jste spokojeni se zařazováním, což je nesmírně důležité.Brzy se dočkáte turnaje.Pokud chcete mít body,přispějte do knihy návrhů,udělejte soutěž! Pilně studujte a určitě navazujte kontakty se svými spolužáky! Přeji vám mnoho úspěchů při studiu, tolerantní a vstřícné učitele a plno pěkných zážitků v tomto roce! Pola Všemožná

PŘIHLAŠOVÁNÍ NA PŘEDMĚTY SPUŠTĚNO Studenti se ode dneška mohou přihlašovat na předměty, které chtějí studovat. Ale pozor, ještě nejsou zapsány všechny ! Na již v rozvrhu uvedené předměty se můžete přihlašovat prostřednictvím e-mailu melisen@atlas.cz . Není přesně danné, které předměty, musí student studovat, ale musí jich být nejméně 5.

VTIPY Tatínek se rozčiluje: "Už zase jsi přinesl ze školy pětku, vždyť ty máš pětky snad ze všech předmětů!" Pepíček ale odporuje: "Ze všech ještě ne, písemku z matematiky píšeme až zítra."

HLÁŠKY "Tu košili jsem koupil v mudlovském obchodě," bránil se starý kouzelník tvrdohlavě. "Mudlové takové nosí." "Nosí je jejich ženy, Archie, ale muži ne, ti nosí tohle," prohlásil kouzelník z ministerstva a mával proužkovanými kalhotami.

LEKTVARY Obranný lektvar Přísady : lesní a luční byliny V tomto výtisku najdete lektvar, kterým se možná necháte i vy, lehce ošálit. Obranný lektvar Přísady : lesní a luční byliny Uvaříte vodu, do které přidáte luční byliny, povaříte a až začne sálat příjemná vůně, přidáte lesní byliny. Můžete přidat nějaké lesní plody, také med. Efekt : tento lektvar není obranný doslova. Chrání pouze před lehčími útoky, jako před odzbrojením,… Nevyplatí se koupit ho u stánků, nikdy na vás nebude působit tak, jako ten co si sami uvaříte. Buď ho noste v lahvičce u sebe, např. v kapse, nebo ho můžete i vypít, Zvláště s medem je dosti chutný.