V ÍTEJTE NA BONUSOVÉ HODINĚ !!! Co budeme dělat? Budeme se učit.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Vojtěch Šolta student septimy
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
JÁ A MOJE ŽENA.
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Skautské poohlédnutí k pousmání Skauti by pořád něco jedli… …prostě furt !!! To jídlo by bylo ještě lepší kdybyste mě nefotili! Mňam Už se to vaří…
Zbyněk Podhradský Reflexe aneb Jak to vidím já.
Základní škola Chrudim, Dr. J. Malíka
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
JBA V televizi CNBC proběhl hodinový rozhovor s Warrenem Buffetem, druhým nejbohatším mužem světa, který mimo jiné věnoval 31 miliard USD na charitu. Zde.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
PEK ELNĚ SE SO USTŘEĎ PEXESO V neděli pořádala jihlavská ROSKA ve Ville Eden v Jihlavě od 14.hodin pexesový turnaj za účasti „zahraničních“,
Život vždycky stál a stojí a bude stát za to,aby byl dožit
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Budu vám vyprávět příběh o buláncích. Ta vochomůrka je jeho domovem. Ten víc červený se jmenuje Uzlík. Dobrý den,nevít e kde je Mazlík? Ty o tom nevíš?Včera.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Zlatovláska Autorka: Dáša Kudová.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Klíčové kompetence - u nás Jak jsme se s KK poprali –(1) (2) (3) Jaké problémy se objevily –(1) (2) Jak budeme s KK pracovat dál.
Tělo ponořené do vany způsobí, že začne zvonit telefon.
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
Každý den jsme trochu starší…
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Nenásilná komunikace Anastasia Vdovina. Nenásilná komunikace pomáhá vytvářet tolerantní, empatické a upřímné mezilidské vztahy Autorem Nenásilné komunikace.
Dopis od Boha.
Masarykovo gymnázium.
Moje třída.
JAN WERICH CITÁTY S KAPKOU HUMORU A S PÍSNIČKOU.
Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Pár vtípků.
Jura a cikáni Příběh o cikánech Šly jsme na zastávku.
Tereza Pecánková.
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
Odkud se vzal kuchyňský robot?. Víte proč člověk vynalézá? Protože je líný! V 17. století kuchaři šlehali hodinami vaječný bílek březovými metličkami.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Život je jen náhoda Vypracovaly: Ludmila Fialková Jana Prchlová Sandra Martinková.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Murphyho zákony.
Murphyho zákony.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
SLOVENSKO 2018.
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Každý den jsme trochu starší…
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Transkript prezentace:

V ÍTEJTE NA BONUSOVÉ HODINĚ !!! Co budeme dělat? Budeme se učit

C O SE NAUČÍME ? Nová slovíčka a fráze A na závěr si dáme písničku

NĚKOLIK NOVÝCH SLOV JAKO BONUS PRO FAJNŠMEKRY Fajnšmekr – člověk, který se v něčem vyzná a proto si umí vybrat, ocenit kvalitu výrobku a je často připraven si za výrobek doplatit Koupila jsem si nakonec ten levnější přehrávač. Ten dražší měl sice plno funkcí navíc, ale ty bych já stejně nevyužila. Ňáký basy a tak, to je spíš pro fajšmekry.

A U JÍDLA JEŠTĚ ZŮSTANEME Zůstat u něčeho – dále si povídat o něčem A u jídla ješte zůstaneme a dáme si slovíčko Knedlo, zelo, vepřo – vepřová pečeně s knedlíkem a se zelím. Zamakáme, a až to bude hotový, zajdem na knedlo zelo vepřo tam k nám do jídelny, ju?

K SICHT Ksicht – obličej Ten jeho ksicht, to když vidím, tak se mi dělá blbě, natož abys si s ním začala. Dělat na někoho ksichty – tvářit se nějak, obvykle nepříjemně. Segra chtěla zvýšit plat, ale šéfka na ni udělala takovej ksicht, že okamžitě zařadila zpátečku. Být ksicht – být specifický, specificky vypadat. To je ale ksicht, ta naše nová sousedka, viď. To se nedá ani popsat.

Z PUCOVAT NĚKOHO Zpucovat někoho – vynadat někomu. Přišla dcera a začala řvát, že jí nedávám prachy, že všecky její kámošky dostávaj víc. Tak jsem jí tak zpucoval, že si to příště nedovolí. Namydlený – být v problémové, bezvýchodiskové situaci Zítra musím jet na schůzku a vlak mi tam nejede. Pokud mi neopraví auto, tak su namydlený.

A ZASE SLOVA PRO „VÝBORNÝ“ Být pecka, peckový Téda, to je pecka. Tak spokojená jsem s televizí nikdy nebyla. Je fakt pecková, tati, děkuji. Suprový Ne, ten telefon je suprový, já neříkám. Prostě mi vadí, jak je velkej.

Z ADAŘIT SE Zadařit se – mít úspěch Mám i dva tři nové klienty denně, když se zadaří. Nemůžu si ztěžovat, upřimně sem ani nečekal, že ten byznys tak pofrčí. Pofrčí – bude tak dobře fungovat Dáme to auto do pucu a až to pofrčí, tak se projedem, ju? Dát do pucu – dát do pořádku

Z ADARA Zadara - zadarmo Von jí ty hadry dal úplně zadara, chápeš to. Vědět, že tak rozdává věci, tak se s nim taky bavim, že?