TEST ČTENÍ VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE PhDr. MUDr. Miroslav Krejčíř 3 AXIS

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zeměpisná síť a zeměpisné souřadnice II
Advertisements

Společenské úlohy oděvů aneb
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 1 (001)
Řízení lidských zdrojů
Modelování jako prostředek vytváření předmatematických představ
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (003) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUSY (201) GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 6 (006)
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 4 (004)
SLEDUJTE NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY, KDE SE DOZVÍTE PODROBNOSTI !!!
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
Zeměpisná síť a zeměpisné souřadnice
IveHale s.r.o..
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_05.
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Lidská komunikace.
Prodejní dovednosti pro společnost Chodura Konkurenceschopnost a kvalita - cesta k úspěchu zemědělského podniku.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_08.
Kánon hlavy (Unface) Základní pravidla pro kresbu portrétu
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS TŘI ČTVERCE GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
Proces komunikace VYSÍLAČPŘIJÍMAČ Předávat myšlenky Porozumět informaci PŘENOS ZakódovatDekódovat Poruchy.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_11.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_09.
Rodinné prostředí žáka
7. třídy. Věštění z křišťálové koule Prohlédněte si obrázek, který jste si vybrali a zamyslete se nad tím, co by mohlo být dnešním tématem. Zkuste jednou.
Jméno autora: Mgr. Hana Boháčová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_12_INOVACE_29_CJL_M Ročník: I. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast:
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS AGENTI GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
Internet a jeho využití pro obchod Projekt SZIF. Popis a zaměření semináře Na tomto semináři se seznámíte s problematikou využití internetu a jeho různých.
2. seminární úkol - projekt PSY117. Týmový projekt  Záměrem tohoto úkolu je vyzkoušet si realizaci jednoduchého výběrového šetření.  Pětičlenné týmy.
Metody pedagogické diagnostiky
Nova uniforma. Je pravda, ze se meni uniforma? Udelali jsem male zmeny, abyste meli vice moznosti vyberu: Muzete nosit bile triko s limeckem (s golierikom)
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (005) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
Metody psychologie Rorschachův test
Vzdělávací technologie aplikace Jaromír Reger (L07155)
1 Ja “Zaměstnanec přichází kvůli firmě, ale odchází kvůli manažerovi“ Jak efektivně vzdělávat manažery Mgr. Petra Voráčová INC Consulting spol. s r.o.
Komunikace s rodiči.
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (007) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
VY_52_INOVACE_PRV.3.35 _Lidské tělo_pracovní list
VY_32_INOVACE_PSYPS11760ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková
ZÍSKÁVÁNÍ A VÝBĚR PRACOVNÍKŮ
Osnova výuky_únor 2011 MANAŽERSKÝ KOUČINK MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
ČESKÝ JAZYK A LITERATURA Praktická aplikace teoretických poznatků z hláskosloví Online diskuse k virtuální hospitaci – Open Gate, gymnázium.
Práva a povinnosti žáků
Komunikační chyby řídících pracovníků v Českém statistickém úřadu
Lidské tělo - kostra.
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Anotace Prezentaci slouží jako úvod do nové kapitoly: Svalová soustava
Tato prezentace je doplněním výkladu učitele
METODY PSYCHOLOGIE Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Efektivní komunikace Budoucnost pro připravené
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Assessment centrum.
Školník Kulda je jednička
Název školy: Gymnázium Lovosice, Sady pionýrů 600/6
Manažerský koučink MPH_MAKO PhDr. Milada Blažková
Petr dnes ve škole psal test z převodů jednotek délky.
Společenská výchova – Neverbální komunikace
Interaktivní procvičování anglických slovíček
CHARAKTERISTIKA VNĚJŠÍ
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND
VY_32_INOVACE_06-18 Testové otázky k tématu Vylučovací soustava
Název plánované práce Student: Vedoucí práce: Třída: Školní rok:
Sada 1 Člověk a příroda MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Transkript prezentace:

TEST ČTENÍ VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE PhDr. MUDr. Miroslav Krejčíř 3 AXIS Přes 30 let se zabývá neverbální - vizuální komunikací PhDr. MUDr. Miroslav Krejčíř je lékař a psycholog. mnoho let přednáší a popularizuje různá témata z oblasti medicíny, psychologie a vizuální komunikace 3 AXIS VIZUAL LANGUAGE Výsledkem jeho práce je autorský systém 3 AXIS Visual Language (3AXIS), který umožňuje vytvořit první skutečný jazyk těla a vzhledu DOKÁŽETE PŘEČÍST ŽENU NA FOTOGRAFII? www.budovaniosobnosti.cz 051 www.budovaniosobnosti.cz

DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST Soustřeďte se…. Prohlédněte si dobře ženu na fotografii a pokuste se odpovědět na otázky v testu čtení vizuální komunikace. Neklikejte dříve pro počátek testu, než budete plně soustředění… DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST www.budovaniosobnosti.cz

Pokuste se odpovědět na uvedených 6 otázek TEST: 1. Žena na fotografii nyní přemýšlí: pudově b) bázlivě c) zasněně 2. Je připravena plnit: malé úkoly b) krátké úkoly c) rozsáhlé úkoly 3. Většinou se chová: pragmaticky b) zasněně c) bohémsky 4. V osobním přístupu očekává: koketování b) přímost c) květnatost 5. Komunikuje se svým okolím: bázlivě b) afektovaně c) přirozeně 6. Tato žena většinou uvažuje: a) logicky b) zmateně c) překotně Pokuste se odpovědět na uvedených 6 otázek Poznačte si své odpovědi. Např. 1) a www.budovaniosobnosti.cz

TEST: www.budovaniosobnosti.cz 1. Žena na fotografii nyní přemýšlí: pudově b) bázlivě c) zasněně 2. Je připravena plnit: malé úkoly b) krátké úkoly c) rozsáhlé úkoly 3. Většinou se chová: pragmaticky b) zasněně c) bohémsky 4. V osobním přístupu očekává: koketování b) přímost c) květnatost 5. Komunikuje se svým okolím: bázlivě b) afektovaně c) přirozeně 6. Tato žena většinou uvažuje: a) logicky b) zmateně c) překotně www.budovaniosobnosti.cz

Hodnocení testu: 5 - 6 odpovědí správně: Buď ovládáte skvěle 3AXIS nebo jste opravdu intuitivně velmi empatičtí. Gratulujeme. 3 – 4 odpovědi správně: Zkuste popřemýšlet o tom, jak jste k odpovědím došli. Pokud si přečtete interpretaci fotografie, zjistíte zda jste ženu na obrázku opravdu četli nebo jen tipovali  1 – 2 odpovědi správně: Přečtěte si interpretaci k fotografii. Bude to pro Vás zcela určitě zajímavé. www.budovaniosobnosti.cz

Interpretace: www.budovaniosobnosti.cz Řeč těla Vzpřímený stoj, v levé ruce spisy, předsunutá brada Uvažuje nyní pudově, realisticky, tělesně(brada) Řeč vzhledu: Hlava: Vlasy: blond, rovné, pěšinka uprostřed Náušnice: velké kruhové Žena je připravena ráda plnit i rozsáhlejší úkoly (náušnice), pokud budou logicky zdůvodněné a vznešené (vlasy) Trup: Oblečení: Tmavé sako, bílá halenka s velkým výstřihem do V, špičatý límeček přes sako, volánkové zakončení rukávů. Doplňky: Světlé korále na krku sahající k hrudní kosti www.budovaniosobnosti.cz

www.budovaniosobnosti.cz V chování je pragmaticky realistická (sako), v osobním přístupu má ráda přímost a vznešenost (halenka). Komunikuje přirozeně, očekává, že jí komunikace něco cenného přinese (výstřih a korále) 3AXIS popis: Tato žena uvažuje logicky, má ráda vznešené a velké úkoly, pro které je odhodlána i mnohé podstoupit, pokud bude dostatečně chválena. www.budovaniosobnosti.cz

VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE – 3AXIS VIZUAL LANGUAGE Informace o semináři: VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE – 3AXIS VIZUAL LANGUAGE firemní semináře a otevřené kurzy můžete získat na telefonních číslech: 773 186 555 773 187 555 nebo napište na: office@budovaniosobnosti.cz www.budovaniosobnosti.cz

www.budovaniosobnosti.cz DALŠÍ TESTY NALEZNETE ONLINE ZDE

REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA www.budovaniosobnosti.cz WWW.VIRTUALCOACH.CZ KOUČINK ZAMĚSTNANCŮ INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK EFEKTIVNÍ METODA ROZVOJE OSOBNOSTI FIREMNÍ KOUČINK WWW.BUDOVANIOSOBNOSTI.CZ TRÉNINKOVÉ PROFESNÍ PROGRAMY TÉMATICKÉ SEMINÁŘE AUDITY A ANALÝZY OSOBNOSTI WWW.BUSINESSGAME.CZ TRÉNINKOVÉ STRATEGICKÉ HRY TRÉNINK STRATEGIE VYJEDNÁVÁNÍ ORIGINÁLNÍ VYTVOŘENÉ PROJEKTY INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ NEMESIS WWW.BESTTEAM.CZ EMOČNÍ TEAMBUILDINGOVÉ HRY TÉMATICKÉ PROJEKTY - LEADERSHIP ZÁBAVNÉ PROGRAMY A ZÁBAVA Horní Lán 1 Olomouc 779 00 773/186 555 720/461 570 ŘEŠÍME S VÁMI SKUTEČNOU REALITU B E S T T E A M NEMESIS WWW.REDMARKETING.CZ MARKETINGOVÉ PORADENSTVÍ MARKETINGOVÝ KOUČINK WEBDESIGN A KAMPANĚ NA INTERNBETU www.firemnikoucink.cz RED MARKETING REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA