Jak publikovat na fakultním webu ZSF Krátký návod Autor: Václav Vonášek.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Jaroslav Parma.  Instalace programu ABBYY Fine Reader 10 Trial  Co to je PDF soubor  Práce s PDF dokumenty  Programy pro práci s PDF dokumenty.
Advertisements

Návod pro přístup k výukovým materiálům pro studium kurzu E-biochemie Univerzita Karlova v Praze - 2. lékařská fakulta UNIVERSITAS CAROLINA PRAGENSIS Univerzita.
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Zadáme adresu: posta.echotebor.cz mail.echotebor.cz (zadáváme bez www!!!)
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Chcete svým známým ukázat fotky z poslední dovolené? Aplikace PowerPoint Vám umožní vytvořit fotoalbum s vybranými snímky.
Vizuální Systém Fotbal
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
systém na odhalování plagiátů
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Vedoucí práce a první programátor: David Vurbs Druhý programátor: Dominik Walta Tvůrce dokumentace: Adam Novák, Prezentátor: David Malát 2012/2013.
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA … DreamSpark
LMS Unifor Live! Inovace kombinovaného studia. Teoretická část (45 minut) Definice pojmů Přihlášení do LMS Unifor Live! Program.
Záložky, křížové odkazy, hypertextové odkazy
IT začátečníci - Word Modul 3.
Oddělení metodiky OP Rybářství (SZIF) ŘO OP Rybářství (MZe)
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
INFORMATIKA 9. ročník. 3.hodina Navigace – tlačítko ZPĚT.
Analýza kvantitativních dat I.
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
FTP – přenos souborů Tato služba se používá pro přenos souborů pomocí přenosového protokolu FTP. Pro tuto službu existují speciální klienti, kteří se dokáží.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Jiří Znoj - zno Tvorba konkordace Algoritmy II 3. projekt, 5. zadání Jiří Znoj - zno
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
AKCENTA CZ, a.s. Služba SMS OLB – Uživatelský manuál pro klienty.
Poznámkový blok a WWW Mgr. Lenka Švancarová. Poznámkový blok a WWW Spustíme si Poznámkový blok.  Soubor-Uložit jako Uložit jako typ – Všechny soubory.
Založení účtu na Google.com Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
WinBase tiskové sestavy Návod Postupy Příklady.
Internetová učebna Jak postupovat: Pěkně od začátku …
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz Základy práce s počítačem.
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Vytvoření hypertextového odkazu
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
INFORMATIKA 9. ročník.
Návrh interiéru Pokoj, ve kterém by mi bylo dobře... ZADÁNÍ ÚKOLU.
Manažerská informatika 1 - 4
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Operační systém UNIX Příkazové prostředí UNIXu: příkaz [argumenty] [jméno] Ve jménech příkazů a parametrech se rozlišují malá a velká písmena.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
HYPERTEXT PREPROCESSOR. JAZYK PHP. VYUŽITÍ JAZYKA Programování dynamických internetových stránek a webových aplikací vytvoření šablony webu kniha návštěv.
Školní y v Office 365 Nastavení Outlooku Pavel Broža, srpen 2015 © ZŠ Mánesova Otrokovice.
VYTVÁŘENÍ e-LEARNINGOVÝCH MATERIÁLŮ Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Elektronická monitorovací zpráva v BENEFIT7 Základní dokument – EMZ v BENEFIT7 platnost k
Tvorba www stránek – (01) úvod Autor: Mgr. Josef Motl Datum: , ročník: 7. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: Informační technologie Anotace: Prezentace.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Manuál pro editaci webu PCP
Řešení inventarizace hmotného majetku
ResearcherID a ORCID jednoznačné určení autora
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Büroprofi s.r.o. – České Budějovice
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
ORCID - Open Research and Contributor ID
Autor: Mgr. Lenka Königová Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Osobní stránky zaměstnanců JU
Office 365.
Základní informace - Ovládání systému
Portál - role studenta v informačním systému STAG
Transkript prezentace:

Jak publikovat na fakultním webu ZSF Krátký návod Autor: Václav Vonášek

 Vytváření PDF souborů 

Instalace konvertoru do PDF Stáhnout a nainstalovat converter.execonverter.exe Stáhnout a nainstalovat CuteWriter.exeCuteWriter.exe

Používání konvertoru CuteWriter Chová se jako virtuální tiskárna, výstup se provádí do souboru PDF

Zadá se jméno výstupního souboru Jméno nesmí obsahovat  diakritiku,  mezery,  velká písmena,  pomlčky a  zakázané znaky Soubor se uloží do vybrané složky na PC

 Publikace souborů na WEB 

Přihlášení V pravém horním rohu klepněte na odkaz přihlášení

Zadání jména a hesla

Toto se objeví na obrazovce

Zadejte příslušný odkaz

Objeví se editační záložky

Vyberte příslušnou složku Vyberte příslušnou složku, kam se mají soubory publikovat

Vložení nového souboru

Sem napište název, jaký se má zobrazovat Sem napište podrobnější popis obsahu souboru Vyberte soubor, který se má publikovat na web Uložit soubor na web

Vytvoření nové složky

Sem napište název, jaký se má zobrazovat Sem napište podrobnější popis obsahu složky Uložit soubor na web