Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
FAKULTA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Doktorské studium na AF
Společný regionální operační program Priorita 1 Regionální podpora podnikání Opatření 1.1 Podpora podnikání ve vybraných regionech Priorita 2 Regionální.
Operační program Infrastruktura – část životní prostředí Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor životního prostředí.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Studijní program Stavební inženýrství
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Cíle územního plánování Cílem územního plánování je vytvářet předpoklady pro výstavbu a pro udržitelný rozvoj území, spočívající ve vyváženém vztahu podmínek.
Představení PS Lesnictví a zemědělství
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
Státní Rostlinolékařská Správa Ztracená 1099/10, Praha 6 Telefon: Fax: V Brně dne.
Mapa České republiky Univerzita Karlova / Charles University (Praha, Plzeň, Hradec Králové) Jazykové kurzy – 1 rok – placené (po nich vstup.
1.lekce TEZE: Terminologie k popisu oběhu vody v přírodě Schematizace povodí v rámci srážko-odtokového procesu, hlavní složky bilanční rovnice Klimatické.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Seminář „Extrémy počasí a jeho dopady na Jihomoravský kraj“
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ a MŠ Pustiměř Číslo a název operačního programu: CZ.1.07 OP.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Institut environmentálního inženýrství 546
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola, Šaratice, okres Vyškov Číslo.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
PŽP Ekologická újma, organizace ochrany ŽP, zákon o ŽP + opakování obecné části.
Veřejně správní akademie Brno Filipínského
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Fakulta zdravotnických studií
ROZBOR UDRŽITELNÉHO ROZVOJE ÚZEMÍ ENVIRONMENTÁLNÍ PILÍŘ Ostrava Ing. Jiří Krist.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Pozemkové právo – pojem, principy a systém, objekt a subjekty pozemkově- právních vztahů, metoda právní regulace JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
Seminář č. 3 – PŽP II Právní režim ochrany půdy a lesa JUDr. Jana Tkáčiková, PhD.
Organizační zabezpečení práva životního prostředí JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
Ochrana půdy a lesa.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Městský úřad Odolena Voda má následující odbory Odbor tajemníka ( administrativa a organizace činnosti úřadu, právní služba města, správa Základních.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Den otevřených dveří – hod – hod. Přijímací řízení –
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Celostátní síť pro venkov.  Zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství r  Sdílení zkušeností a poznatků a jejich předávání směrem k aktérům venkovského.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Pozemkové úpravy nástroj pro obnovu a ochranu krajiny.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Strana 1 INTEGROVANÉ VERSUS SLOŽKOVÉ POVOLOVÁNÍ Adéla Švachulová Ministerstvo životního prostředí Oddělení IPPC Integrated and Planned Enforcement of Environmental.
Katedra elektrotechniky
Fakulta zdravotnických studií
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Technické znalectví a pojišťovnictví
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Studijní obor Management sportu
Standardy studijních programů UK
Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální Bakalářské studium Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální Detašované pracoviště: Schola Humanitas, Litvínov

Studijní obory Územní technická a správní služba Hospodářská a správní služba v lesním hospodářství Forma studia: Kombinovaná Délka studia: 3,5 roku Titul: Bc.

Územní technická a správní služba Studium poskytuje absolventům základy ekologických, ekonomických a manažerských vědních disciplín s důrazem na bezprostřední využití v praxi. Uplatní se v institucích místní, regionální i státní správy. Zvláštní pozornost je věnována životnímu prostředí a ochraně přírody, dále zemědělství, lesnímu a vodnímu hospodářství a zejména environmentálnímu managementu.

Hospodářská a správní služba v lesním hospodářství Tento profesní bakalářský obor nabízí široké základy ekonomických, lesnických a manažerských disciplín. Absolventi se uplatní v nejrůznějších stupních řízení lesního hospodářství, lesní výroby a v činnostech s lesnictvím souvisejících, včetně státní správy.

Studijní obor Krajinářství Forma studia: Prezenční Délka studia: 3 roky Titul: Bc.

Krajinářství Obor připravuje studenty pro oblast komplexní péče o krajinu s důrazem na vodní a půdní zdroje. Absolventi se uplatní ve složkách projekčních, výkonných, investorských, provozních, výzkumných, v plánování a správě na úseku organizace půdního fondu, pozemkových úprav, revitalizace vodních toků a nádrží, kultivace a rekultivace půd, hydromeliorací, lesnicko-technických meriolací, inženýrských a lesnických staveb, vodního hospodářství hydroinformatiky a územního plánování.

Informace Veškeré informace poskytne sekretariát Scholy Humanitas Adresa: Ukrajinská 379, 436 01, Litvínov Telefon: 476 111 226, 476 752 753 Fax: 476 765 130 E-mail: schola@humanitas.cz ČZU – Fakulta lesnická a enviromentální Adresa: Kamýcká 1176, Praha 6-Suchdol, 165 21 Telefon: studijní oddělení: 224 384 883 sekretariát děkana: 224 384 873 Fax: 234 381 860 Web: www.fle.czu.cz