Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt HIP - HOP 7. B.
Advertisements

GENESIS.
1. Datum vytvoření: Téma: Datum vytvoření: Téma: Zpráva Cíl prezentace: Cíl prezentace: Zaznamenávání textu v podobě výtahu Časová dotace:
Internet - historie.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
Hudba a tanec (music and dance)
Unikátní metalová skupina
Linkin Park.
Nyní má kapela čtyři členy.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
VYPRACOVAL: Filip Olejník
Vývoj populární hudby v letech
Antonín Dvořák – A.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal.
Vývoj populární hudby ve světě po roce 1980
Street Dance.
Dopis od Boha.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
Funk Denisa Zouharová.
Nebezpečí na internetu
SALSA.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Lukáš Chromý Gymnázium Židlochovice Prima 2014/2015
Jakou událost si Židé o Velikonocích připomínají?
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Čechomor.
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
Simple Plan. Info: Členové skupiny jsou Pierre, který je zpěvák, Sebastien hraje na kytarru a také je doprovodným zpěvákem, David baskytarysta a doprovodný.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Daniel Landa.
EGO Michal Straka.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Finská republika - Hlavní město: Helsinky - Počet obyvatel: 5 mil. - Hymna: Vart Land (Má vlast) - Ovšem hymna.
lidová píseň Hudební výchova
VY_32_INOVACE_40_Opakování IV
-Vznik ve 20. letech minulého století
Vytvořila: Kateřina Barešová IX.B
Majk Spirit Václav Švihálek.
Martin Malý Prima.
Mandrage Plzeňská skupina Mandrage se skládá z pěti kluků:Víťa Starý, Pepa Bolan, Coopi Michal , Frantiček Bořík a Mates Vorda. Oficiální vznik této.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Česká country.
70. a 80. léta v české moderní populární hudbě. Název školy: Základní škola Francova Lhota Název školy: Základní škola Francova Lhota Autor: Mgr. Lada.
N ÁZEV ŠKOLY : Z ÁKLADNÍ ŠKOLA N ETVOŘICE A UTOR : M GR. L UDMILA V ODEHNALOVÁ N ÁZEV : VY_32_INOVACE_13_ Č. PROJEKTU : OP VK 1.4 T ÉMA : 90. LÉTA V ČESKÉ.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA Pojem populární a rocková hudba.
ANOTACE: Motivace k nácviku písně. Určeno žákům 1. stupně ZŠ. Prvotní seznámení se vznikem rocku, se jménem E. Presley, se skupinami Beatles, Olympic.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
K-Pop.
Projekt finanční gramotnosti
Halloween.
Statistika „Jak by měl vypadat tvůj ideální den?“
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Justin Bieber.
PřIjímací řízení na GJŠ
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_15_HIP_HOP_RAP Dějiny hudby
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Skrillex Eminem Stránky o Skrillex Stránky o Eminem Klip.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/17
Michal Brabec.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Hudební skupina QUEEN. ZÁKLADNÍ INFORMACE Vznik skupiny – Členové – Freddie Mercury, John Deacon, Brian May a Roger Taylor Art-rocková/Pop-rocková.
Our Last Night Post-hardcorová hudební skupina. O skupině Our Last Night je Americká hudební skupina Založena roku 2004 Skupina je stále aktivní, d ě.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
On.
Transkript prezentace:

Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills, chodili spolu na školu, ale každý mířil jiným směrem co se týče hudebního stylu. Mike žil hip hopem a Bradovi se líbil metal. Jednou se oba ocitli na jednom koncertu kde skupiny smíchali různé styly dohromady, což se jim velmi zalíbilo. Tehdy se datoval rok 1996). Mike s Bradem se dali dohromady s dalšími budoucími členy Joem Hahnem a Robem Bourdonem. Postupně se k nim přidal David "Phoenix" Farrell a Mark Wakefield. Kapela se tehdy jmenovala Xero a podařilo se jim nahrát první demo nahrávku obsahující 4 písně. První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills, chodili spolu na školu, ale každý mířil jiným směrem co se týče hudebního stylu. Mike žil hip hopem a Bradovi se líbil metal. Jednou se oba ocitli na jednom koncertu kde skupiny smíchali různé styly dohromady, což se jim velmi zalíbilo. Tehdy se datoval rok 1996). Mike s Bradem se dali dohromady s dalšími budoucími členy Joem Hahnem a Robem Bourdonem. Postupně se k nim přidal David "Phoenix" Farrell a Mark Wakefield. Kapela se tehdy jmenovala Xero a podařilo se jim nahrát první demo nahrávku obsahující 4 písně.nu-metalovéMichael Kenji ShinodaBradford Philip Delsonhip hopemmetal1996Joem HahnemRobem BourdonemDavid "Phoenix" Farrell Mark Wakefieldnu-metalovéMichael Kenji ShinodaBradford Philip Delsonhip hopemmetal1996Joem HahnemRobem BourdonemDavid "Phoenix" Farrell Mark Wakefield

A jeste něco o nich Mike se přes známé dozvěděl o Chesterovi Benningtonovi ze skupiny Grey Daze, která byla v té době dost populární ve Phoenixu a poblíž po Arizoně. Chester měl navíc smlouvu na psaní svých vlastních písniček a spoustu zkušeností, díky kterým vůči němu cítil Mike respekt. Mike poslal Chesterovi demo, do kterého Chester nahrál svůj hlas. Chester tehdy změškal díky nahrávání svou narozeninovou oslavu. Když poté pustil nahrávky Mikeovi rovnou do telefonu, z Mikea úžasem vypadlo: „Chlape, jestli jsi jen zpoloviny tak dobrej, jako tvůj hlas, máš job “. Chester následující den vyrazil do L.A. z Phoenixu a stal se členem kapely. Mike se přes známé dozvěděl o Chesterovi Benningtonovi ze skupiny Grey Daze, která byla v té době dost populární ve Phoenixu a poblíž po Arizoně. Chester měl navíc smlouvu na psaní svých vlastních písniček a spoustu zkušeností, díky kterým vůči němu cítil Mike respekt. Mike poslal Chesterovi demo, do kterého Chester nahrál svůj hlas. Chester tehdy změškal díky nahrávání svou narozeninovou oslavu. Když poté pustil nahrávky Mikeovi rovnou do telefonu, z Mikea úžasem vypadlo: „Chlape, jestli jsi jen zpoloviny tak dobrej, jako tvůj hlas, máš job “. Chester následující den vyrazil do L.A. z Phoenixu a stal se členem kapely.Chesterovi BenningtonoviGrey DazePhoenixuArizonětelefonuL.A.Chesterovi BenningtonoviGrey DazePhoenixuArizonětelefonuL.A. Hybrid Theory, (volně přeložitelné jako Směs Teorií), právě tak se po jeho příchodu pojmenovali. Bohužel se jedna skupina takto jmenovala a jim nezbývalo, než přemýšlet nad něčím jiným. Došli tehdy na název Lincoln Park- což je park který je snad v každém americkém městě. Ale později zjistili, že na toto jméno si nemohou založit internetové stránky, jelikož tato doména byla obsazená, tak trochu pozměnili název na Linkin Park, výslovnost je podobná. Po natočení klipu One Step Closer 24. října 2000 se stali rychle populární, začali vydávat nová CD a získávat mnoho nových posluchačů. Hybrid Theory, (volně přeložitelné jako Směs Teorií), právě tak se po jeho příchodu pojmenovali. Bohužel se jedna skupina takto jmenovala a jim nezbývalo, než přemýšlet nad něčím jiným. Došli tehdy na název Lincoln Park- což je park který je snad v každém americkém městě. Ale později zjistili, že na toto jméno si nemohou založit internetové stránky, jelikož tato doména byla obsazená, tak trochu pozměnili název na Linkin Park, výslovnost je podobná. Po natočení klipu One Step Closer 24. října 2000 se stali rychle populární, začali vydávat nová CD a získávat mnoho nových posluchačů.parkinternetovédoména24. října2000parkinternetovédoména24. října2000

ČLENOVÉ SKUPINY Chester Bennington (vokály) Chester Bennington (vokály) Chester Bennington Chester Bennington Mike Shinoda (klávesy/sampling/rap/kytara) Mike Shinoda (klávesy/sampling/rap/kytara) Mike Shinoda Mike Shinoda Joe "mr. Hahn" Hahn (DJ/sampling) Joe "mr. Hahn" Hahn (DJ/sampling) Joe "mr. Hahn" Hahn Joe "mr. Hahn" Hahn Brad Delson (kytara) Brad Delson (kytara) Brad Delson Brad Delson Rob Bourdon (bicí) Rob Bourdon (bicí) Rob Bourdon Rob Bourdon David 'Phoenix' Farrell (basová kytara) David 'Phoenix' Farrell (basová kytara) David 'Phoenix' Farrell David 'Phoenix' Farrell

FOTOGALERIE

Připravili Radovan Kořínek - 9.B Radovan Kořínek - 9.B A Lukáš Císař – 9.B Lukáš Císař – 9.B