Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Ruzanna Sargsyan dobrovolnice z Arménie Jeďte jako DOBROVOLNÍCI do celého světa!
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Sportovní zařízení a akce
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2012/2013. Pardubický kraj Povinné přijímací zkoušky pro maturitní obory SCIO testy 9. tř. – ČJ, M, OSP 5. tř. – OSP Podrobnosti.
Vysokoškolské katolické hnutí BRNO. mše modlitba poutě duchovní cvičení duchovní aktivity.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
Způsob přijímacího řízení na SŠ
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Přínos dobrovolnického programu pro onkologické pacienty
INVY – International Voluntary Year PŘÍKLAD DOBRÉ PRAXE - PROJEKT Z OBLASTI MLÁDEŽE – SLEZSKÁ DIAKONIE.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Spojuje tři generace a pomáhá. Celý projekt je postaven na principech lidskosti a vzájemné pomoci a nejdůležitějším předpokladem pro jeho fungování je.
3. Programový výbor Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
Trenér a legislativa Petr Klimpl. Systém trenérů sekce OB Kvalifikační třídy trenérů trenér 1. třídy (T1) trenér 2. třídy (T2) trenér 3. třídy (T3)
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Sportovní zařízení a akce
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Připravil: Sebastian Schupke předseda StRGK 2011/2012.
Základní škola a Mateřská škola Koněšín, příspěvková organizace.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Anglie a Paříž pro základní školy
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Přímá podpora kapitola rozpočtu 7 Denisa Kolouchová 1.
Pedagogická praxe Informace k praxi Studijní plán pro LS 3 kredity, hodinová dotace : 42 hodin Povinné části: – hospitace (náslech) v TV celkem.
Co je program Mládež v akci? Největší evropský grantový program na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Erasmus+ Certifikát mobility v odborném vzdělávání a přípravě (OVP) – VET Charter Erasmus+ Certifikát mobility v odborném vzdělávání a přípravě (OVP) –
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
WORLD GYMNAESTRADA 7. až 13. července 2019
DRAMATURGIE TEAMBUILDINGOVÝCH PROGRAMŮ (seminář)
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2017/2018
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Důležité informace k organizaci SZZ v lednu 2014
BEZBARIÉROVÉ KNIHOVNY
Praktické dovednosti absolventa
Adaptační program lékařů – absolventů 2018
Implementace SCLLD FRÝDLANTSKO 2030
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2018/2019
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
NÁBOROVÁ KAMPAŇ FAČR PRO NOVÉ ROZHODČÍ PÍSKEJ – MÁVEJ - ROZHODUJ STAŇ SE ROZHODČÍM I TY!
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
KLUB MLADÝCH DIVÁKŮ (KMD)
Transkript prezentace:

Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Co vašim studentům můžeme nabídnout?

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Zveme vaše studenty k prohlídce obou areálů kde bude FIS Mistrovství světa probíhat Za doprovodu jednoho z našich dobrovolníků Možnost zhlédnout oficiální tréninky vrcholových sportovců Vstup do areálů po dobu exkurze je pro všechny zdarma

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Jak bude exkurze probíhat? Skupina studentů se dostaví ve stanovený čas na určené místo před areálem Studenti obdrží přenosnou akreditaci, na kterou budou vpuštěni do areálu Za doprovodu průvodce budou účastníci seznámeni s areály, uvidí vrcholové sportovce při oficiálním tréninku

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Maximálně 30 studentů v jedné skupině Délka exkurze 1 nebo 2 hodiny – podle počtu přihlášených studentů Přihlásit studenty na exkurzi je možno do Pokud budete mít zájem jen o jeden z obou areálů, je možno nám to sdělit

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Dle počtu přihlášených sestavíme do konce ledna 2009 časový rozvrh, který vám sdělíme spolu s přesnými informacemi Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte nás Tel:

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Možnost aktivní spolupráce vašich studentů při FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Jako ŘÁDNÍ dobrovolníci Jako dobrovolníci v ZÁLOZE

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Proč se stát členem TEAMU Liberec 2009 Neopakovatelná příležitost být součástí zcela výjimečné události, která nemá v naší zemi obdoby – FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování Liberec 2009 Navázání nových přátelství a kontaktů s lidmi z domova i ze zahraničí Spoluvytváření prezentace České republiky na mezinárodním poli Získání bezprostředních zkušeností s pořadatelstvím MS a další možnou spolupráci při pořádání sportovních, společenských a kulturních akcí v regionu

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Co od ŘÁDNÝCH členů TEAMU očekáváme Účast na povinném školení 15. ledna 2009 Podpis smlouvy, čestného prohlášení a kodexu dobrovolníka Minimální věk dobrovolníka 16 let Účast při zimních akcích pořádaných organizačním výborem Účast po celou dobu konání MS Zodpovědný přístup k celé akci

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Členům TEAMU nabízíme Studentům, kteří se budou chtít stát ŘÁDNÝMI dobrovolníky, umožníme vykonávat činnost odpovídající jejich kvalitám a zkušenostem Oficiální zimní oblečení Stravu po dobu výkonu pracovní činnosti (max. 10 hodin denně) Doprava do areálů Ubytování pro mimoliberecké Volné vstupenky na vybrané závody Akreditaci umožňující vstup do obou areálů a do zázemí dobrovolníků

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Požadavky na ZÁLOŽNÍKY Záložníci musí být k dispozici po celou dobu konání MS a na zavolání připraveni přijet na určené místo Záložníci musí být ochotni pomáhat ve všech sekcích podle potřeby Záložníci se také musí zúčastnit povinného školení 15. ledna 2009 Záložníci musí podepsat smlouvu, kodex dobrovolníka a čestné prohlášení

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 ZÁLOŽNÍKŮM nabízíme: Oficiální zimní oblečení Stravu ve dnech výkonu pracovní činnosti Transport do areálů Volné vstupenky na vybrané závody Akreditaci umožňující vstup do obou areálů a do zázemí dobrovolníků

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Přihlášení do TEAMU Liberec 2009 Vyplněné formuláře mohou vaši studenti odevzdat přímo u nás v kaceláři v paláci Syner Dle dohody je také mohou odevzdat na vašem sekretariátu, kde si je rádi vyzvedneme

FIS Mistrovství světa Liberec 2009 Za vaši pomoc vyzvat studenty k aktivní účasti a pomoci vám předem velmi děkujeme! TEAM Liberec 2009