1991 – vznik společnosti Multi-VAC spol. s r.o. jako prodejce ohebných vzduchotechnických hadic a příslušenství 1994 – redefinice cíle = vybudování velkoobchodu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

P r o s t ě j o v v datech Olomoucký kraj obyvatel
„Starost s úklidem nechte na nás…“
, , Nabídka investiční spolupráce.
TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
Sektorové dohody. 2 Co to je Sektorová dohoda? Sektorové dohody = unikátní nástroj sektorových rad umožňující významně ovlivnit rozvoj lidských zdrojů.
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Představení společnosti
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Co s trhem SBS aneb trh SBS je trh jako každý jiný
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Přehled KONKURENCE.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_10.
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Věrnostní program.
Prezentace firmy Srpen 2006
Rekuperační jednotka ISIS Recover
Company Presentation. History foundation of company Multi-VAC as a vendor of flexible air hoses and accessories redefinition of goals =
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
Nadpis Lexikon úspěšného podnikání aneb Jak rozjet svou firmu Jana Merunková.
…od myšlenky k realizaci franchisingového konceptu.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
ASOCIACE KNIHOVEN VYSOKÝCH ŠKOL ČR SLAVÍ 10. NAROZENINY BARBORA RAMAJZLOVÁ
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Nové obchodní trendy v pojistných programech AXA ASSISTANCE
ÚLOHA MARKETINGU V PODNIKU
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
Prezentace společnosti ZAJDO Transport Logistics s.r.o.
12. OPERATIVNÍ MANAGEMENT
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Outsourcing výrobní logistiky Ing. Marek Vinš, Ph.D.
PERSONÁLNĚ VZDĚLÁVACÍ AGENTURA  10 LET NA TRHU  VÍCE JAK UMÍSTĚNÝCH KANDIDÁTŮ  OD ROKU 2009 ČLEN ČESKÉHO INSTITUTU PRO FRANCHISING.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
IVIG Praha, Odborná pomoc veřejných knihoven informačním a studijním centrům škol.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_16_VEDENÍ.
1 Týmová práce TYMP 1/ C1 Význam týmové práce. Tým a skupina. Pavla Kotyzová UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ, ÚSTAV.
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
1 Kriteria hodnocení simulace – Balanced Scorecard (BSC) Toto metoda může být s úspěchem využita i pro stanovování cílů konkrétních projektů. Detailně.
Kiosky a informační portál MPSV
KOMUNIKACE V PRAXI METODIKA. Vznik metodiky Čtyři moduly v rozsahu 40 hodin 20 hodin e-learningového studia 20 hodin prezenčního studia.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Workshop SFDP - Telč 2007 Fotogrammetrické firmy v České republice - průzkum současného stavu Ing. Jindřich Hodač Ph.D. Bc. Tereza Klečková Telč, 22. -
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
Radioreléové spoje ALCOMA – rychlé spoje
MARKETINGOVÝ MIX DISTRIBUCE.
SPOLUPRÁCE VÝROBA VELKOOBCHOD Jiří Tesák, obchodní ředitel TZB, Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. Slavkov
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
KOMPLEXNÍ ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO VŠECHNY
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Armáda a bezpečnost, nová role zbrojního průmyslu
Týmová spolupráce při vedení zájmových činností
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Prezentace obchodního plánu
Název společnosti Obchodní plán.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Prezentace obchodního plánu
Jsme „Jedno PPG“ Náš záměr We protect and beautify the world
Transkript prezentace:

1991 – vznik společnosti Multi-VAC spol. s r.o. jako prodejce ohebných vzduchotechnických hadic a příslušenství 1994 – redefinice cíle = vybudování velkoobchodu s kompletním sortimentem výrobků pro vzduchotechniku – rozšiřovaní sortimentu na pokrytí 80% běžných požadavků projektantů 1996 – vznik centrály v Pardubicích (centrální sklad cca 1500 m 2 )

– vznik nových poboček pro pokrytí celého území České republiky (Praha, Brno, Nový Jičín) 1998 – společnost Multi-VAC nabízí svůj sortiment i ve Slovenské republice a to prostřednictvím poboček Bratislava, Žilina a Košice 2009 – otevření nové centrály pro Slovenskou republiku v Bratislavě (pobočka i sklad vybaven moderními technologiemi pro větrání se zpětným získáváním tepla)

Společnost Multi-VAC spol. s r.o. je členem skupiny: 2VV Multi-VAC (výrobní společnost) (prodejní společnost) ETELAB Multi-FAS (certifikovaná zkušební laboratoř) (finance, administrativa, služby)

Týmová spolupráce Jsme jedna firma a máme společné cíle. Uvědomujeme si, že k jejich splnění je často potřebná součinnost a pomoc napříč firmou. Naši zaměstnanci aktivně přináší své schopnosti a znalosti ku prospěchu ostatních. Jsme připraveni řešit případné problémy a nalézat dohodu v problematických bodech tak, aby to bylo ku prospěchu týmu jako celku. Ambice a vytrvalost Každý nový úkol a příležitost nás láká. Chceme dosáhnout lepších úspěchů, než jsme dosáhli včera. Chceme se prosadit, nicméně respektujeme při tom ambice ostatních. Víme, že úspěchu se nedosahuje snadno a rychle. Flexibilita Vnímáme okolí a sami přicházíme s podněty na zlepšení vnitřního fungování firmy, na zlepšení našich služeb či posunu našich schopností výše. Umíme přetavit myšlenky ve skutečné dílo prospěšné našim zákazníkům, firmě i našim zaměstnancům. Loajalita Ctíme a reprezentujeme hodnoty a zájmy firmy v každodenních aktivitách. Poskytujeme zaměstnancům důvod být hrdí na společnost, ve které pracují. Spolehlivost Držíme slovo. Jsme konzistentní v našem chování a jednání. Jednáme spolu s úctou, nicméně s ohledem na jasně daná pravidla. Angažovanost (nadšení pro věc) Naše práce nás baví. Chceme se rozvíjet a sebevzděláváme se. K řešení nových úkolů přistupujeme pozitivně - nehledám důvody, proč to nejde, ale jak by to šlo udělat.

Společnost Multi-VAC pokrývá svým sortimentem většinu běžných požadavků projektantů a montážních firem. Nabídka sortimentu je pravidelně aktualizovaná na základě požadavků trhu.

Maico LMF Vecam Limot Redrin g Östberg Excent Winterwarm De Wall AirConnection Domus Weiss Schauenburg Hidria IMP Klima MV Greenwood ATC Air4All Vents 3Plus Fans-tech Sinochem Wenzhou

od roku 1996 centrální sklad skladová plocha 1000 m m 2

Od roku 1997 Skladová plocha 1200 m 2

Od roku 2003 Skladová plocha 500 m 2

Od roku 2006 Skladová plocha 300 m 2

Otevřena v roce 2009 (stěhování) VZT technologie: RECUBOX + ventilátory RK jednotka AVENTIS jednotka RKE

TECHNICKÁ PODPORA Telefon: Mobil: TECHNICKÁ PODPORA Telefon: Mobil: