Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Advokátní kancelář Černotová & Halšková

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Advokátní kancelář Černotová & Halšková"— Transkript prezentace:

1 Advokátní kancelář Černotová & Halšková
Nabídka služeb Advokátní kancelář Černotová & Halšková

2 O kanceláři AKCEHA je mladá advokátní kancelář, založená v roce Mgr. Lucií Černotovou a Mgr. Radanou Halškovou. Obě advokátky mají dlouhodobé zkušenosti s poskytováním právních služeb zejména pro finanční společnosti, a to jak v oblasti klasických právních služeb, tak i v oblasti vymáhání pohledávek. Dále působí jako rozhodci pří České leasingové a finanční asociaci. Advokátní kancelář zajišťuje právní služby po celém území České republiky a prostřednictvím spolupracující společnosti nabízí zprostředkování vymáhání pohledávek případně i řešení vzniklých sporů rovněž v Ruské federaci.

3 Služby AKCEHA obchodní závazkové vztahy a právo obchodních společností
směnečné právo právo nekalé soutěže pracovní právo správní právo trestní právo – především zastoupení poškozených v trestním řízení správa a vymáhání pohledávek

4 Správa a vymáhání pohledávek
Práci s pohledávkami rozdělujeme do tří fází: mimosoudní (předsoudní vymáhání), soudní či rozhodčí řízení, exekuční, případně insolvenční řízení. Vymáhání a správu pohledávek zajišťuje advokátní kancelář zpravidla komplexně, což pro klienta znamená, že po předání pohledávky k vymáhání advokátní kanceláři, činí advokáti veškeré potřebné úkony s tím, že klientovi jsou zasílány průběžné informace o stavu vymáhání.

5 Správa a vymáhání pohledávek
Mimosoudní (předsoudní vymáhání) právní audit předaných pohledávek, zaslání předsoudní výzvy, telefonické vymáhání, případně osobní návštěva u dlužníka prostřednictvím smluvní agentury, Soudní či rozhodčí řízení soudní, nebo rozhodčí řízení v návaznosti na obsah smluvních podmínek klienta, Dosažení exekučního titulu na základě rozhodčího nálezu v horizontu 3 měsíců. V soudním řízení, v závislosti od jednotlivých soudů, v průměru 4-6 měsíců. Exekuční, případně insolvenční řízení zahájení exekučního řízení a exekučního vymáhání pohledávky prostřednictvím smluvních exekutorských úřadů, s nimiž naše kancelář spolupracuje.

6 Maximum informací Pro klienty, pro něž vymáháme pohledávky ve větším rozsahu je vždy vytvořena speciální aplikace přizpůsobená plně potřebám klienta s možností propojení s informačním systémem klienta v případě jeho zájmu. Naše kancelář přistupuje maximálně zodpovědně a profesionálně ke každému případu bez ohledu na počet a objem pohledávek, které pro klienta vymáháme. Ke všem informacím, které jsou nám klientem sděleny přistupujeme jako k obchodnímu tajemství, důvěra klienta je naší prioritou. Naším cílem je vymožení pohledávky za využití veškerých právních prostředků v co možná nejkratší době za minimálních nákladů klienta.

7 Cenové podmínky a kontakty
Cenové podmínky jsou vždy věcí individuální dohody s klientem, preferujeme princip maximální zainteresovanosti advokátní kanceláře na výsledku vymáhání (tzv. succes fee) s minimálním paušálním poplatkem. Podrobnější informace Vám rádi poskytneme telefonicky nebo na osobní schůzce, kterou si můžete dohodnout s advokátkou pověřenou vymáháním pohledávek Mgr. Lucií Černotovou prostřednictvím níže uvedených kontaktů: Mgr. Lucie Černotová, advokátka Jakubské nám. 5 Brno tel: +420 736 641 040


Stáhnout ppt "Advokátní kancelář Černotová & Halšková"

Podobné prezentace


Reklamy Google