ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Od celosvětově největší sítě odborníků na online marketing Web. Vyhledávače. Sociální média. Mobil. Jednoduše. 600 dní, které změnily svět internetu Milan.
Advertisements

Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
… najdu tam, co neznám !.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Jak přesvědčit zákazníka, aby nakoupil právě u vás Luboš Louženský, H1.cz.
Veronika Dubská A09B0007P KMA/MAB
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)

O co se jedná? Státu trvá 3 – 6 měsíce než DPH vrátí Často vrácení předchází finanční kontroly atd. Exportérům a firmám nárokujícím si velké odpočty DPH.
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
Jakub Havlas Technická univerzita v Liberci.
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
M ARKETING – S WOT ANALÝZA Ing. Jiří Šilhán. P OJETÍ MARKETINGU Pohled ekonomů: Marketing je proces výměny užitné hodnoty, kterou kupující získává od.
Place – místo prodeje (distribuce)
Vyhledávání a analýza dat na internetu 1 Doporučený vyhledávač:
Efektivní internetový marketing David Špinar, H1.cz s.r.o.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_247 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
MARKETING FINANČNÍCH SLUŽEB E :00 – 13:30.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Dnes fiktivně, zítra reálně.
Vybrané metody analýzy
Budování mini webů pro získávání nových klientů CK je tak snadné.
Prezentace VOLNÝ.cz. Internetový portál, který byl založen v roce 1999 jako vstupní brána do internetu pro uživatele dial-up připojení. V současné době.
Příprava před schůzkou Získávání klientů a kontaktů Školení Market Express.
Jak vypadá profesionální poradenské řešení Petr SYROVÝ €FA.
Jakou máme spotřebu elektrické energie? (zadání projektu)
MARKETINGOVÁ SITUAČNÍ ANALÝZA
Nové funkce v novém Skliku
úvod pojetí a obsah marketingu
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_246 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Internetová reklama a reklama pro internetové stránky Školení Market Express.
Mobilní Marketing. Co je Mobilní Marketing? Všechna řešení, která využívají nástrojů mobilní komunikace pro komunikaci s uživatelem a zákazníkem. SMS,
Vzestup online komunikace, nová komunikace s hostem.
Strategické plánování. Management rozhoduje o: Předmětu podnikání Jeho cíli Způsobu, jak k tomu cíli dospět STRATEGICKÉ PLÁNOVÁNÍ.
Marketing v pojišťovnictví února 2007 E :45 – 17:15 hod.
Marek Šimeček Lukáš Zachoval Tomáš Kozák Marek Šimeček Lukáš Zachoval Tomáš Kozák PEF Mendelu – Management – ZS 2012.
Hledání rovnováhy mezi podnikatelským subjektem a zákazníkem Seminář ČMS Říjen 2012.
Lenka Zahradníčková
Efektivní využití informací z médií. Výběr relevantních zpráv podle klientem definovaných témat Monitoring médií.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
8. Marketing.
Kurz: Úvod do marketingu a jeho význam pro podnikání Budoucnost pro připravené.
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
Cestovní ruch a INTERNET Jiří Pilnáček, Turistika.cz, s.r.o.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
On-line marketing a jeho možnosti Co uvidíte?  Význam on-line marketingu  Celkový pohled na internet  Sociální sítě  Vychytávky na internetu.
Yekaterina Vanina Yelena Vanina Arina Kositskikh Maxim Kim.
7 Marketingový mix Výrobek Cena Distribuce Propagace.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Aplikace marketingového mixu na vybraný podnik
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích ANALÝZA MARKETINGOVÉHO MIXU VYBRANÉHO SUBJEKTU (Obhajoba bakalářské práce) Autor práce: Libuša.
Aplikace nových forem marketingu
Osobní prodej Osobní forma komunikace s 1 nebo více zákazníky
Marketingový systém řízení
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:
Přehled o esperantu v českých médiích
Prezentace obchodního plánu
“Krabicový” e-shop, který si snadno založíte na Co je to Shopero? “Krabicový” e-shop, který si snadno založíte na
Název společnosti Obchodní plán.
Prezentace obchodního plánu
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

ZOOT – finální řešení Prezentace týmu D Předmět: Optimalizace podnikových procesů

Optimalizace ZOOT SWOT analýza SWOT Silné stránky Slabé stránky Příležitosti Hrozby SWOT Silné stránky Slabé stránky Příležitosti Hrozby

Silné stránky prozákaznický přístup vždy vrací peníze, platí poštovné při vrácení zboží budování značky (např. styl psaní emailu apod.) nadstandardní služby pro zákazníky např. možnost odzkoušet a nekoupit zboží na výdejním místě nadstandardní služby pro zákazníky např. možnost odzkoušet a nekoupit zboží na výdejním místě výhradní dovozci některých značek výhradní právo prodeje dalších značek vše skladem zákaznická základna (i sociální sítě) vždy vrací peníze, platí poštovné při vrácení zboží It is possible to apply this template to exiting presentations. Have the latest presentation template open Click on the View tab and select Normal Delete all unwanted slides Click on the Insert tab from the menu bar and select Slides from Files Click on Browse. Navigate to the presentation you wish to update with the new template. Highlight the presentation and click Open Wait for the slides from the presentation to load and click on Insert All. Then click Close Check the inserted slides to ensure that the most appropriate master slide has been used on each slide To change the master applied to a slide select the slide you wish to apply a different master to then click on the Format tab from the menu bar and select Slide Design From the Used in This Presentation section choose the master you wish to apply to the slide and hover over it to reveal a drop-down arrow. Click on the arrow and select Apply to Selected Slides It is important to thoroughly check the presentation to ensure that no further formatting is needed.

Příležitosti větší trh - internet výdej na Hlavním nádraží (výborná pozice) Chillout zóna KOMUNIKOVAT SILNÉ STRÁNKY - najmout profesionální firmu Výdejní místa / zkušební místa Chillout zóna – ženy můžou přijít s mužem / dítětem a přesto odejdou všichni spokojení = proč nepřijít znovu It is possible to apply this template to exiting presentations. Have the latest presentation template open Click on the View tab and select Normal Delete all unwanted slides Click on the Insert tab from the menu bar and select Slides from Files Click on Browse. Navigate to the presentation you wish to update with the new template. Highlight the presentation and click Open Wait for the slides from the presentation to load and click on Insert All. Then click Close Check the inserted slides to ensure that the most appropriate master slide has been used on each slide To change the master applied to a slide select the slide you wish to apply a different master to then click on the Format tab from the menu bar and select Slide Design From the Used in This Presentation section choose the master you wish to apply to the slide and hover over it to reveal a drop-down arrow. Click on the arrow and select Apply to Selected Slides It is important to thoroughly check the presentation to ensure that no further formatting is needed.

RED MEDIA

Komplexní služby V této oblasti podnikání Komplexní služby internetového marketingu V řádu stovek tisíců za: PPC, srovnávače, sociální sítě, affiliate, včetně „offline“ marketingu (cca 50%)

Komplexní služby - social Pro jednoduchost: 200.000,00,- Kč 50% na internetový marketing 100.000,00,- Kč Sociální marketing 10% z této částky Za 10.000,00,- Kč měsíčně dostaneme: 482 „lajků“ 84 komentářů 0,75 Tweetu

Komplexní služby - srovnávače Pro jednoduchost: 200.000,00,- Kč 50% na internetový marketing 100.000,00,- Kč Srovnávače10% z této částky Za 10.000,00,- Kč měsíčně dostaneme:

Komplexní služby - affiliate SOUTĚZ: Najděte mě na: http://rockforpeople.cz

Komplexní služby - SEO ZOOT?

Doporučená opatření - 1 Zaměřit se na PPC, konkrétně: Vlastní značky Produkty s velkou marží To, co je potřeba aktuálně prodat Výhodné kombinace Hledaný výraz Pozice v Google Pozice na Seznamu Hledanost za rok (seznam) Průměrná cena za klik (seznam) Poznámka Kolik by stálo udržet se na 1-3 místě na seznamu Cena za klik / počet vyhledávání panske-doplnky 7 10< 106 1.9   NEVYHLEDÁVÁNO! bydleni-a-design 2 1.45 desigual 7(PPC1) 25834 4.47 TARGET! refresh 4(PPC1) 495 2.73

PPC – konkrétní příklady Hledaný výraz Pozice v Google Pozice na Seznamu Hledanost za rok (seznam) Průměrná cena za klik (seznam) Poznámka Kolik by stálo udržet se na 1-3 místě na seznamu Cena za klik / počet vyhledávání hodiny-sperky 10< 64397 3.5 hodinky 7 0.000108701 batohy 26861 2.66   4 0.000148915 spodni-pradlo 21963 5.21 8 0.000364249 16965 4.72 sperky 0.000412614 Holínky 5887 3.86 3 0.000509597 kosile 4894 5.03 0.000612996 slunencni bryle 16998 3.45 15 0.000882457 kalhoty 4173 2.89 0.000958543 damske-obleceni 20,778 6.14 38 0.001828857 pánský svetr 3226 2.98 0.002479851 panske-obleceni 6080 3.2 21 0.003453947 Dámský svetr 2149 3.47 0.003722662 damska moda 4324 4.57 0.004856614 Oblečení online 292 1.9 5 0.017123288

Doporučená opatření - 2 KONTROLOVAT! Four eye control Change management Nastavení a implementace pravidelných kontrolních mechanismů. http://www.zoot.cz

Doporučená opatření - 3 KOMUNIKOVAT V ČEM JSME DOBŘÍ! 90 dní vrácení + vrácení peněz za poštovné tam i zpět Vše v e-shopu skladem Zkušební kabinky Výhraní dovozce / distributor Strategie – PUSH Všechny kanály Facebook Emailing WEB!

Verdikt?