Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HARRY POTTER.
Advertisements

CJ izolace, s.r.o. Soutěž o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,- Kč. Zveme vás do soutěže o odběr zboží zdarma v hodnotě 5.000,-Kč bez DPH 19%. wwww wwww.
1 SEZÓNA ZIMNÍ SEMESTR Co je UNIpoker? (kdo jsme, pro koho je liga?) •Vysokoškolská amatérská pokerová soutěž pro studenty, absolventy a přátele.
Jak na to, aniž bychom se zničili
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Harry Potter a Tajemná Komnata
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Nová doba nadchází Č as temna p ř ichází. Šestý rok na škole začíná Vítejte na Bradavické škole č ar a kouzel.
Tvorba didaktického testu z matematiky
(Jak správně píšeme číslovky.)
Školení zaměstnanců web + intranet v Praze.
Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková
Třídní schůzky nastupujících 1. ročníků
Icq Zuzana Jírová.
AnotacePrezentace, která se zabývá výpočtem procentové části. AutorMgr. Václav Simandl JazykČeština Očekávaný výstupŽáci vypočítávají procentové části.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
V. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
V ÍTEJTE NA MÍCH STRÁNKÁCH Snad se líbí
Pády a koncovky: Cases & Endings Adjust the words between slash marks to fit their contexts, using the appropriate case endings. Vzor: Co budeš dělat o.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Maturita 2015.
VY_42_INOVACE_379_ROVNICE Jméno autora VMMgr. Václav Hendrych Datum vytvoření VM prosinec 2011 Ročník použití VM 9. ročník Vzdělávací oblast/obormatematika.
napsala Stephenie Meyerová
AZ - KVÍZ Procvičení procent
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
SOUTĚŽ studentského sdružení EKONOM I. Řešitelské příklady II. Tip na kurz akcie ČEZ (BCPP, :15) III. Losování ze všech účastníků soutěže Počet.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_CJ8_12 Sada DUM Český jazyk 8 Předmět Český jazyk Název materiálu Číslovky (jak správně píšeme číslovky).
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
Barbora Pacáková Klikni bud na sluníčko nebo na měsíček a začni hrát.
„Vše o všem“… Vše pro volný čas....
k přijímacímu řízení pro školní rok
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Jak se přesazuje strom Kateřina Hrnčířová, Naše zahrada.
Autor  Autorkou knih o Harrym Potterovy je britská spisovatelka Joanne Kathleen Rowlingová.  Narozená v Yate v roce  Je dvanáctou nejbohohatší.
MěVG Klobouky u Brna.
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Jedinečná nabídka pro ASOCIACI PRODEJCŮ POUŽITÝCH AUTOMOBILŮ – AUTOBAZARŮ ČR. ANNONCE a.s. přináší exkluzivní nabídku pro členy APPAA v podobě zvýhodněné.
Řešení úloh v testech Scio z matematiky zadaných ve školním roce 2011/2012 pro 6. ročník (7. – 12. úloha) VII. označení digitálního učebního materiálu:
Žhavé Pero Číslo 2 Zdarma: 0 gal,- Rozhovor s Bradem Parkerem
HRAVĚ ŽIJ ZDRAVĚ! Internetový kurz zdravého životního stylu
Propagace ve firmách Zlínského kraje
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Severus Snape od Veni Patronus 15/06. Ricknancon! Sranda musí být! Od HP přes PP do Matrixu! Ano přesně tak. Elrond stáhl Candle (plukovník Brandon) na.
Podzimní a zimní měsíce
J. K. ROWLINGOVÁ - HARRY POTTER
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
Test – Harry Potter Autor: Erika Konečná.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Vnitřní lékařství - blok 4 Pokyny k elektronickému testu.
Joanne Rowlingová (31. července 1965, Yate).
Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!
1.A 2015/2016. UČEBNICE Příspěvek od školy 600 Kč. Zatím cena 775 Kč.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Vědecká knihovna UJEP Prezentace Vědecká knihovna.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Informace k přijímacímu řízení na střední školy pro školní rok 2015/2016.
HARRY POTTER. - Harry Potter je název řady fantasy románů britské spisovatelky J. K. Rowlingové. - Romány zachycují dobrodružství mladého čaroděje, Harryho.
JAK SPRÁVNĚ GŮGLIT. PŘESNÁ SLOVA A FRÁZE nejzákladnější a nejvíce známý vyhledávací trik uvozovky k vyhledání přesné fráze. například provedete následující.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/18
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2017/18
Přehled zahraničních dětských spisovatelů a jejich díla
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
Transkript prezentace:

Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo Žhavé Pero !Tyto noviny jsou pouze pro MK! 1 Číslo

Úvod Vítejte v Prvním čísle! Žhavého Pera! Jsem Šéfredaktorka Rita Holoubková! Občas budu psát do novin články a rozhovory, ale někdy i ne. Budu vás v každém čísle Žhavého Pera provázet na str.2! Jinak naše webové stránky naleznete na Příjemnou zábavu u čtení! S úctou Rita Holoubková! (Šéfredaktorka) Upozornuji toto první číslo je úvodní!

) Obsah 3.strana/Harry Potter a princ dvojí krve 4.strana/Emma Watson se stala novou tváří pro chanel 5.strana/Inzerce 6.strana.Kupony-Slevy 7.strana/Kdy začíná školní rok v Bradavicích? 8.strana/soutěž 9.strana/Kvízy-Testy 10.strana/Co se dozvíte v příštím vydání novin?

Harry Potter a princ dvojí krve Harry Potter a princ dvojí krve výjde do kina 11.listopadu. Na youtube.com,jsou různé fan trailery a ani jeden není pravý, Přitom ředitel Warner Brosu tvrdil že trailer k šestému dílu o Harry Potterovi bude 11 června. Ale bohužel,Warner Bros po týdnu oznámil že trailer k šestému dílu o Harrym Potterovi výjde Podvrdil to tak ředitel Warner Bros. Warner Bros podepsal smlouvu s firmou Imax 3D,a dohodli se že šestý díl bude ve 3D,tak jako pátý díl. Zdroj: Seznam.cz (Článek napsala Rita Holoubková)

Emma Watson se stala novou tváří pro chanel Původně dětská herečka Emma Watsonová (18), známá z filmů o Harrym Potterovi, vykvetla do noblesní krásky. Její proměny z dívky v ženu si všimli i zástupci luxusní francouzské značky Chanel, kteří neváhali a nabídli jí kontrakt v hodnotě 6 miliónů dolarů, aby se stala jejich novou tváří. Zdroj: Seznam.cz (Napsal Eddie Nayskly)

Inzerce Chcete být redaktorem/rkou? Než být obyčejným prodejcem obchodu? Chcete mýt větší plat? A dobré výhody? Tak neváhejte a zaregistrujte se do našich novin Žhavého Pera! Více naleznete na v odkazu inzerce. Chcete mýt svůj inzerát zde v novinách? Jeslti ano více naleznete na v odkazu Inzerce!

Kupony a Slevy Kupon do obchodu Krucánky a Kaňoury! Při nakoupení 3 knih- dostanete čtvrtou knihu zdarma! Platí do 10 července 2008 Pokud tu chcete mýt výhodné slevy-kupony více na v odkazu Slevy-Kupony Kupon do Papírnictví při zakoupení 100 pergamenů dostanete 50 pergamenů zdarma! Platí do 10 července 2008!

Kdy začíná školní rok v Bradavicích? Školní rok byl ukončen nakonci června,školní rok bude nejspíš zahájen v září! Během kousek srpna budou studenti v hostinci Děravého Kotle. V Děravém Kotli ztráví celý měsíc, ale Příčná Ulice bude otevřená vždy,kvůli nakoupení pomůcek pro profesory a studenty. Ale nejspíš se ani Bradavice letos nebudou otevírat! Jak se ví lord Voldemort se vrátil. Je to napsané i v informační místnosti na MK! (Napsala Rita Holoubková)

Soutěž Kolik novin mají MK? tím se myslí například: Žhavé Pero A) 4 B) 5 C) 3 Co můžete vyhrát? Vylosují se 2 Výherci kteří obdrží 1800 galeonů! Odpovědi posílejte sovami na:

Kvízy-Testy Naleznete na v odkazu Kvízy-Testy. Za správný Kvíz nebo Test můžete vyhrát 200 galeonů! Mohou se zůčastnit pouze ti co jsou přihlášeni na MK! a studenti kteří jsou přihlášeni na škole která je zaregistrovaná na Ministerstvu Kouzel!

Co se dozvíte v příštím čísle vydání novin? Čeká na vás v příštím čísle 20 stran! Výsledky z kvízů! Výherci kteří vyhráli 1800 galeonů! Rozhovor s Beatrice Blackovou! Rozhovor s ministrem kouzel! Rozhovor s vedoucím odboru Kultůry! Rozhovor s vedoucí odboru Školství! Další soutěž! Další kvízy-Testy! A mnohem a mnohem více! Příští číslo vychází: 25 července!