Čtyři katolické matky. Čtyři katolické matky spolu sedí u kávy a baví se o tom, jak mají slavné syny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jen se dívej na ptáčky 1. Jen se dívej na ptáčky, jejich přání Bůh zná, ty jsi víc, nežli oni, říká Pán. Ref: Nezoufej, neboť tvůj život má ve svých rukou.
Advertisements

Aktualizace Samuelovy zkušenosti pro náš život. Jak na sebe lidé mluví? Var 1.
Advent - dnes je první advent, svit svíček oznamuje všem.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Ludvík XIV Autor: Martin Pelák z 1.E . Vytvořeno 28.října 2004.
Z pitevní zprávy: Pacient zemřel na následky pitvy.
Apollo(Foibos) Apollón. Je synem Dia a Létó Má sestru-dvoj č e Artemis Apollón je b ů h um ě ní, slunce, múz, v ě št ě ní apod. U sebe nosí p ř edevším.
PODĚKOVÁNÍ JÁNU ZÁKOPČANÍKOVI A TOBĚ Děkuji Jánu Zákopčaníkovi za jeho kouzelné „Slunce v duši“
1. Hospodin zástupů, Bůh požehnaný věčně, všem krajům světa znám je Bůh a Pán náš sám. Haleluja, haleluja! haleluja, haleluja! | Od věků na věky, od věků.
Připrava na přijetí svátosti BIŘMOVÁNÍ
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 V neděli jej kněz může nahradit obřadem svěcení vody a kropením lidu.
JAKÉ JE JEHO JMÉNO //: JAKÉ JE JEHO JMÉNO, JAKÉ JE JEHO JMÉNO,
O Bonitas! O Dobroto! Drahý Příteli! V té adventní době očekávání, kdy hledáme myšlenek a inspirace a připravujeme se na slavnost Narození našeho Pána,
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Svatá Cecílie pocházela ze starého římského rodu Cecíliů. Učila se hudbě a zpěvu, aby mohla hudbou chválit Boha. Zavázala se slibem věčného panenství.
VY_32_INOVACE_02_SVP_083_Bel
Kéž je radost a láska zmrtvýchvstalého Ježíše stále s vámi, ve vás a mezi vámi, abychom se všichni stali pravými svědky lásky jeho Otce ke světu. „Neboť.
MODLITBA SVATÉHO RŮŽENCE
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Počátky Základního kamene Konstantin. Konstantin byl pohan. Byl to chytrý vládce a potřeboval upevnit svou moc.
RANÝ STŘEDOVĚK.
1. Třikrát Petr vyznával, | že miluje Pána svého. | Třikrát Pán mu přikázal | pečovat o bezbranného. Málo je říkat: sestry, bratři. Nést břemena, to k.
Vím, že Pán můj o mě péči má, je dobrý k nám, je dobrý k nám. Na všech cestách on mě chrání sám, on též mé srdce zná.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Věřím v CÍRKEV.... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal z Ducha.
1. Temnou, divnou mlhou bloudím sem a tam, | černá s bílou smíchaly se spolu. | Nevidím už, co je pravda, co je klam, | nevím, jdu-li nahoru, či dolů.
O milosrdném otci a marnotratném synu Bůh Bůh má člověka vždycky rád, chce pro něj to nejlepší Člověk Člověk myslí na sebe a svou neláskou ubližuje.
Proč mají spermie ocásek?
Vtipy.
1. Má duše Pána velebí a jásá s Marií, že Bůh si právě vyvolil, tak slavné spasení. Své služebnici nehodné do klína Syna dát, by srdce, chudé chatrče ho.
Papež František: Modlitba musí být smělá a neodbytná Centrum pro katechezi Olomouc, 2014Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
Co je to opravdová svoboda. Svoboda od závislostí. Bohumír Novotný, , AC Ivanovice n.H.
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Centrum pro katechezi Olomouc, 2015Foto: morgueFile  starokřesťanský hymnus,  oslava Boha Otce a Syna.
1.Všichni v tento čas, | ó lidé, | svůj hlad živě vydejte, | rukou plesejte, | Bohu zpívejte, | zvučně jej chvalte! Neboť jest on Pán | všech nejvyšší.
1. Raduj se, Bůh dnes přišel k nám, to bratře, sestro, slyš! Otevři dům, ať vstoupí Pán. A nebe, země, zvuč a nebe, země zvuč a nebe, země, Králi zvuč!
Věřím v ŽIVOT VĚČNÝ. 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista, Syna jeho jediného, Pána našeho, jenž se počal z.
Jsi Bůh, jsi náš Pán, zpíváme: jsi Bůh, jsi náš Pán, ať každý ví, jak nádherný jsi Pán. Chris Tomlin.
OK v í k e n d Opilec nabourá do auta se dvěma¨homosexuály. "Ríšo, zavolej policii, pán nám naboural autíčko!" "Pánové, nešlo by to bez té policie?
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám.
4 katolické matky. 4 katolické matky spolu sedí u kávy a baví se o tom, jak mají důležité syny.
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved
Věřím v Boha, Otce.... Věřím v Boha, Otce... Věřím v Boha, Otce... 1) Věřím v Boha Otce všemohoucího,stvořitele nebe i země; 2) i v Ježíše Krista,
V čase svém 1. V čase svém, v čase svém, Bůh vše stvořil nádherné v čase svém. Pane, uč mne každý den poznávat jen cesty Tvé, věřit Ti, že činíš vše v.
VÍTEJTE V ANTINUDĚ 7 Předchozí AntiNudy najdete na: se.webnode.cz Všimly jste si nového vzhledu? Pokračujte kliknutím na libovolné místo.
RANÝ STŘEDOVĚK. Úvod do středověku rozpad ŘŘ – neexistovala žádná ochrana hranic úpadek obchodu a řemesel, vzdělanosti a umění vznik nových států.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
ZASEDACÍ POŘÁDEK NA SVATBĚ STOLY VE TVARU „U“, „T“, „I“ + kombinované stoly SvatebníAsistentka.cz.
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Lenka Špillerová Název materiálu: VY_32_INOVACE_5-14_ Církev ve středověku Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Otien o Huru.
Otien o Huru.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
ANOTACE Materiál je určen pro žáky 4. ročníku, je určen k procvičování učiva. Materiál obsahuje prezentaci s učivem o zlomcích. Doplněno řešením. Žáci.
Quo vadis Henryk Sienkiewicz.
ČTYŘI SVÍČKY.
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Máš rád humor pro dospělé ?.
VY_32_INOVACE_54 KŘESŤANSTVÍ. VY_32_INOVACE_54 KŘESŤANSTVÍ.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
VY_32_INOVACE_37_Castice
Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:
Proč mají spermie ocásek?
Ve škole liturgie Pavel Ambros, ak. rok 2018–2019,
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Transkript prezentace:

Čtyři katolické matky

Čtyři katolické matky spolu sedí u kávy a baví se o tom, jak mají slavné syny.

První povídá svým přítelkyním: „Můj syn je kněz. Když vstoupí do místnosti, všichni mu říkají:“ „Velebnosti“

Druhá katolička přidává: „ Můj syn je biskup, kdykoliv vstoupí do nějaké místnosti, lidé mu říkají:“ „Vaše svátosti“

Třetí říká pyšně: „Ne, že bych vás chtěla ponižovat. Ale můj syn je kardinál a když ten vstoupí do místnosti, tak mu všichni říkají:“ „Vaše eminence “

Čtvrtá katolička tiše upíjí svou kávu. Ostatní se na ní tázavě dívají. Pak řekne:

„Můj syn je nádherný, 190cm vysoký. Když ten vstoupí do místnosti, volají lidé:“

„ PANE BOŽE “