Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Má duše Pána velebí a jásá s Marií, že Bůh si právě vyvolil, tak slavné spasení. Své služebnici nehodné do klína Syna dát, by srdce, chudé chatrče ho.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Má duše Pána velebí a jásá s Marií, že Bůh si právě vyvolil, tak slavné spasení. Své služebnici nehodné do klína Syna dát, by srdce, chudé chatrče ho."— Transkript prezentace:

1 1. Má duše Pána velebí a jásá s Marií, že Bůh si právě vyvolil, tak slavné spasení. Své služebnici nehodné do klína Syna dát, by srdce, chudé chatrče ho mohly přijímat.

2 2. A od těch dnů po naše dny ten požehnaný Pán tak, jako člověk s člověkem se s námi setkává a nejen slovem miluje i skutkem dokládá, na původ vůbec nehledí, nás z bídy pozvedá.

3 3. Jdou prázdní od něj boháči, siláci zeslábnou, jak s pyšnými se nesnáší, tak mocní zaniknou. Však pokorné on povznáší, hladové sytí sám, a proto jdu i já mu vstříc, svůj dík a chválu vzdám.


Stáhnout ppt "1. Má duše Pána velebí a jásá s Marií, že Bůh si právě vyvolil, tak slavné spasení. Své služebnici nehodné do klína Syna dát, by srdce, chudé chatrče ho."

Podobné prezentace


Reklamy Google