SLOUP BOŽSTVÍ V CHDS Co je SLOUP BOŽSTVÍ? Jak s ním pracovat? Jaké jsou možnosti použití?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lineární perspektiva užívá místo S2 název H
Advertisements

Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího,
Co je to Nulový bod? Druhy Nulových Bodů Jak s nimi pracovat?
Akutní bolest - bolesti
JAK CVIČIT S „H“ VIBRACÍ PRO OVLIVNĚNÍ DNA? Praktické rady pro cvičení s FOS=FOP.
Osová souměrnost Najdeš rozdíly mezi těmito obrázky? B A
Užití Thaletovy kružnice
Jasnozření a dálkový průzkum Podmínky pro jasnozření Metodika praxe jasnozření.
Přednáška č. 3 Normalizace dat, Datová a funkční analýza
Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího,
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Osově souměrné útvary Narýsuj čtverec A'B'C'D' osově souměrný se čtvercem ABCD podle osy o, která prochází body A, C. Osa souměrnosti o prochází body A,
MĚŘENÍ, TYPY VELIČIN a TYPY ŠKÁL
PTaČ. Spolupracující organizace Zapojené školy Pojem čtenářské gramotnosti ve škole Učitelé chápou čtenářskou gramotnost především jako dovednost dekódovat.
Soustava částic a tuhé těleso
Duchovní potřeby na konci života Doc. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK Praha.
3. neděle adventní/část 2. Advent nás vybízí zastavit se v mlčení, abychom mohli vnímat Boží přítomnost zde na zemi. ADVENT JE DOBA PŘÍTOMNOSTI A OČEKÁVÁNÍ.
Vypracoval: Petr Němeček
Téma: Shodnosti a souměrnosti
JÁ SVOU VÍRU 1) V HORKU STÍNEM, V NOCI ÚTOČIŠTĚM MÝM, SILNÝM ŽÁREM
STANOVENÍ NEJISTOT PŘI VÝPOŠTU KONTAMINACE ZASAŽENÉHO ÚZEMÍ
ZOBRAZENÍ TĚLESA V OBECNÉ ROVINĚ
Neverbální komunikace
Zkvalitnění kompetencí pedagogů
Teologický rozměr majetkového vyrovnání. Co je církev Existuje mnoho pohledů na církev.  Instituce s hierarchickými i demokratickými prvky  Kristovo.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Užití Thaletovy kružnice
FYZIKA PRO IV. ROČNÍK GYMNÁZIA - OPTIKA
Tato prezentace byla vytvořena
Zobrazování soustavou s dvěma lámavými plochami v paraxiálním prostoru
Úhly – grafické přenášení
MATEMATICKÉ LOTO.
* Kružnice a kruh Matematika – 8. ročník *
VY_42_INOVACE_417_OSOVÁ SOUMĚRNOST 1
PREZENTAČNÍ DOVEDNOSTI
Další zborcené plochy stavební praxe - konusoidy.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Chléb a víno – Tělo a Krev Kristova – reálný duchovní.
Shodné zobrazení Obrazem libovolné úsečky AB
Osová souměrnost.
Zvukové léčení pomocí Rife frekvencí
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAT_NO_2_17.
Osová souměrnost.
1. Nadchni, Pane, nás svou láskou vřelou, | hlavo církve, slyš své církve hlas! | Dej, by lid tvůj opásán byl mocí, | rozvlažení dej nám opět čas, rozvlažení.
Užití Thaletovy kružnice
Spirituální teologie 2. KDO JSME?. Stvořeni k obrazu a podobě Boží  Gn 1,27  Naší podstatou je prvotní požehnání  Bible se snaží ukázat jednotu mezi.
Aktivní naslouchání Nejdůležitější dovedností v procesu komunikace s partnerem je naslouchání.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
O DRAZ SVĚTLA Ing. Jan Havel. Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Materiál je určen pro bezplatné používání pro potřeby.
THE GRASSROOTS WOMEN´S INTERNATIONAL ACADEMY SÍŤ MATEŘSKÝCH CENTER o.s. Pečeť kvality Rut Kolínská
Konference projektu NOE Zmocnění a uvolnění vedoucích Seminář 1: Prostředí a výzvy Seminář 2: Tři duchovní hodnoty zdravého vedoucího Seminář 3: Kde získám.
Sv. Faustýna Kowalska Maria Faustina /Helena/ Kowalska sv. Faustýna Kowalska Maria Faustina /Helena/ Kowalska.
Ikona je okno do jiného světa, dimenze, která nás přesahuje, jednoduše řečeno okno do nebe. Nechává nás nahlédnout do svého tajemství a zároveň skrze ni.
ELEKTROTECHNIKA Strojírenství – 2. ročník OB21-OP-EL-ELT-VAŠ-M-2-011
Trojúhelník a jeho vlastnosti
Cvičení V této kapitole můžete procvičit probrané téma. Jednotlivá cvičení obsahují správné řešení s postupem. Po zobrazení zadání se dalším(dalšími) kliknutím(kliknutími)
Požadavky RVP PV Úloha diagnostiky při sledování
Požadavky RVP PV Úloha diagnostiky při sledování
Evangelizace doma.
Základní pojmy v automatizační technice
Projev a image prezentujícího
GRAVITAČNÍ SÍLA. GRAVITAČNÍ POLE
Učíme se od přírody Obr. : wikimedia
VNÍMÁNÍ A PŘÍSTUPNOST PROSTŘEDÍ
Zobrazení předmětu rovinným zrcadlem Vypracoval: Lukáš Karlík
Opakování.
Nejdůležitější dovedností s partnerem je naslouchání.
MECHANIKA.
Rovinné nosníkové soustavy II
Sekce pro práci s členskou základnou OSZSP ČR
MECHANIKA TUHÉHO TĚLESA
Transkript prezentace:

SLOUP BOŽSTVÍ V CHDS Co je SLOUP BOŽSTVÍ? Jak s ním pracovat? Jaké jsou možnosti použití?

Co je Sloup Božství? Sloup Božství SB) je Sloup Světla procházející Mikrokosmem od hlavy do rozkroku. Je to vlastně tzv. „světelná trubice“ nebo také „akášská trubice“, do které když vstoupíme svým Vědomím, spojíme se a navážeme kontakt se svou božskou prapodstatou v jakékoliv úrovni, rovině, těle, sféře. Zde také velice snadno se spojíme s centrálními = osovými NB, které jsou vlastně NB v NB (nulový bod všech nulových bodů) zájmové oblasti, objektu … atd. !!!

Jak pracovat se SB? Nejprve je potřeba získat zkušenost a praxi s tímto SB v CHDS v IST (sloup božství v chrámu duchovního srdce v intuitivně soucitném těle). Po dostatečné praxi a zkušenosti, můžeme kdykoliv se spojit s V-SB (vědomí sloupu božství) a zpřítomnit si nebo ztotožnit se s tímto SB (snadnější a rychlejší spojení s jakýmkoliv NB na ose tohoto SB!!!

METODIKA POSTUPU a PRAXE SPOJOVÁMÍ se a ZTOTOŽŇOVÁNÍ se s SB: 1.Zpřítomnění V-IST a vstup do CHDS v IST … 2.Požehnání CHDS a celého Mikrokosmu SaL z MSaL … 3.Modlitba k SvS a prosba o požehnání, ochranu a vedení … 4.Vyslovení požadavku zpřítomnění SB v CHDS Jakmile se před námi objeví SB (viz obrázek), přibližujeme se k němu (jdeme k němu) a jakmile nabudeme pocit sounáležitosti s tímto SB, požádáme V-SB o možnost vstoupit do tohoto SB: „ V-SB dovol mi vstoupit do Světla SB a ztotožnit se s tebou i přímo s ním.“ jakmile získáme praxi a vnitřní jistotu, můžeme se rovnou spojovat a zpřítomňovat se… Příklad: „ Spojuji se a zpřítomňuji si V-SB a SB.“ …a pak „JÁ JSEM V-SB!“ nebo „JÁ JSEM SB!“

Ukázka přímého zpřítomnění si SB „ Spojuji se a zpřítomňuji si V-SB a SB.“ „JÁ JSEM V-SB!“ nebo „JÁ JSEM SB!“

Ukázka nepřímého způsobu cestou V-IST v CHDS v IST 1.Zpřítomnění V-IST a vstup do CHDS v IST … 2.Požehnání CHDS a celého Mikrokosmu SaL z MSaL … 3.Modlitba k SvS a prosba o požehnání, ochranu a vedení … 4.Vyslovení požadavku zpřítomnění SB v CHDS

Ukázka možnosti rozšíření SB na prostor mimo vlastní Mikrokosmos Do tohoto prostoru SB můžeme zahrnout nejen sebe, ale i další osoby, zvířata atd. a tím je Vědomě pozitivně ovlivňovat a pomáhat jim… Tímto SB přivádíme SaL z MSaL do 3D zde na planetu Zemi…