1 Informace o studiu. 2 Počty přihlášených uchazečů PrF B-PSP MPS kombin. 398 PrF B-PSP OPS kombin. 544 PrF B-PSP VYJU kombin. 366 PrF B-VS TPTSP kombin.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Metodika Full Cost Metodika Full Cost byla vytvořena v rámci projektu Metodika Full Cost na Mendelově univerzitě v Brně, registrační č.
Advertisements

Přijímací řízení.
FAKULTA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Informace o bakalářské SZZ – anglický jazyk  Státní závěrečná bakalářská zkouška má tři části:  jazyková zkouška – písemná a ústní (AJ6)  obhajoba bakalářské.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
INTEGROVANÁ MARKETINGOVÁ KOMUNIKACE prof. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Vocational Education and Training for Young people ODBORNÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY PRO MLADÉ Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za.
Pracovněprávní vztahy v organizaci
JAK DOKONČIT A OBHÁJIT ZÁVĚREČNOU PRÁCI – I.
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Nejpodstatnější změny ve Studijním a zkušebním řádu
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,
4. ročník studia (1. ročník Mg. Studia) zadání diplomové práce nejpozději do konce zkouškového období tj. do témata diplomových prací vypisují.
VÍTÁME VŠECHNY STUDENTY
Práce předsedy zkušební maturitní komise
Tutoriál jako forma výuky na vysoké škole a na pracovišti PaedDr.Vanda Hájková, Ph.D. PedF UK v Praze
Diplomový seminář úvodní přednáška
Podpora přijímacího řízení ŠIP KHK Prezentace modulu Podpora přijímacího řízení v rámci projektu Školský informační portál KHK INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ.
OTEC A SYN mezigenerační vzdělávání v podnikání TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Úvod do managementu 1. seminář
Diplomový seminář září 2014.
1 Zkušenosti s výukou dovedností z předmětů ELCP a IBT Simona Trávníčková
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
ZPŮSOBY KOMUNIKACE V PROJEKTU
JAK NAPSAT ZÁVĚREČNOU PRÁCI
GVID – MATURITA 2015 aktuální stav – září STRUKTURA MATURITNÍ ZKOUŠKY Maturitní zkouška (MZ) Společná část MZ Český jazyk a literatura Matematika.
1 Desatero začínajícího lektora Mgr. Vítězslav Dohnal, Pro bono aliance
Kreditní systém v doktorském studiu na FF UK Ivan Šedivý
Metodický kurz k Bakalářskému projektu 1 Diplomovému projektu 1
Podpora studentů s dyslexií na ČVUT
Školení IS Rozpisy studentů, závěrečné práce. Rozpisy Studium → Přehled balíků s tématy/variantami Balíky : byly vytvořeny - s názvem katedry, zvlášť.
Příprava zapisovatelů na SZZ
Doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. Prof. Ing. Radim Farana, CSc.
Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, ph.d.
Úvod do doktorského studia Agronomické fakulty MENDELU Studijní a zkušební řád doktorského studia, doporučený postup studia Doc. Dr. Ing. Zdeněk Havlíček.
Vnitřní závazné předpisy
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. prof. Ing. Radim Farana, CSc.
1 Změny studijního a zkušebního řádu. 2 Kde najdu SZŘ dokumentový server IS MU
Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel.
1. SETKÁNÍ Bakalářský seminář. Cíle bakalářského semináře Hlavní cíl: seznámit se strukturou a hlavními požadavky na BP Formální náležitosti zadání a.
Metodologie bakalářské a diplomové práce
5. ročník Mg. studia do podání přihlášky ke SZZ do odevzdání diplomové práce v tištěné a elektronické formě.
Jednotný dokument místo dvou novel. Proč novelizace obou dosavadních řádů ? Věcné důvody - dosažení evropských standardů při evidenci studia uznávání.
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“ doc. Ing. Michal Brandejs, CSc. šéf CVT, jeden z tvůrců systému Informační systém Masarykovy.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Diplomový seminář úvodní přednáška 11. května 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 20.
STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD VŠTE ÚČINNOST OD Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 6. ledna 2016.
Bakalářská práce Zbyněk Svozil. Charakteristika bakalářské práce Bakalářská práce je v bakalářských studijních programech nejzávažnější písemnou prací,
Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Co by měl vědět student nastupující do 1. ročníku Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity 23. září 2011.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – III.část.
Směrnice Odkazy na důležité směrnice: Harmonogram AR: /319186/ /
Diplomový seminář úvodní přednáška
Fakulta zdravotnických studií
Důležité informace k organizaci SZZ v lednu 2014
VNITŘNÍ NORMA FAME DOPLŇUJÍCÍ STUDIJNÍ A ZKUŠEBNÍ ŘÁD UTB
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
Studijní program Ošetřovatelství
GVID – MATURITA 2019 aktuální stav – říjen 2018.
Přijímací řízení na LF MU 2014
Diplomový seminář úvodní přednáška
závěrečné práce/BP/DP
Diplomový seminář úvodní přednáška
Transkript prezentace:

1 Informace o studiu

2 Počty přihlášených uchazečů PrF B-PSP MPS kombin. 398 PrF B-PSP OPS kombin. 544 PrF B-PSP VYJU kombin. 366 PrF B-VS TPTSP kombin. 392 PrF B-VS VESP kombin. 601 PrF M-PPV PR (4 350) CELKEM 6374 (7 358)

3 Počty studentů

Státní závěrečné zkoušky u všech forem programů 2 části (obhajoba práce a ústní část) termíny obhajob zveřejňuje katedra, nutno i na úřední desce jde o součást SZZ – vázanost harmonogramem 2 posudky a kontrola na plagiátorství komise je jmenována děkanem oponent – jmenuje děkan, přeneseno na vedoucí – nutná evidence protokol o obhajobě – nutné zdůvodnit hodnocení, především u stupně F či v případě plagiátorství (shodně u ústní části) rozhodování komise – důležitá role předsedy Diskuse: rozsah a způsob zkoušení (řídí předseda) 4

Diplomové a bakalářské práce volba témat – nabídka kateder a volná témata zadání – v IS MUNI, dostatečně konkrétní E-osnovy – tvorba práce a autorská práva (úprava citací od ) - Akademické psaní Diplomový seminář (nově i u navazující VS) – tvorba projektu práce, vlastní obsah Bakalářské studium – bakalářský úkol 5

Ukončení předmětů Formy: zápočet, kolokvium, zkouška Zápočet – možná průběžná plnění – zpětná vazba (v případě neplnění průběžných úkolů je možné nestanovit náhradní plnění) Kolokvium – rozprava či vypracování písemné práce – zpětná vazba Zkouška – ústní, písemná nebo kombinace Klauzurní práce jako forma ukončení Role písemných prací 6

7 Děkuji za pozornost Tento studijní materiál byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.