JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jakmile jednou podrbete psa, máte navždy vystaráno o zábavu.
Advertisements

Dnes vám budu povídat o Fretkách.
PROSTŘEDÍ POČÍTAČE. ikony aplikací (programů) složka soubor pracovní plocha hlavní panel nabídka STARTspuštěné aplikace oznamovací oblast.
Peníze.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585.
Time management.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
1. JAKMILE JEDNOU PODRBETE PSA, MÁTE NAVŽDY VYSTARÁNO O ZÁBAVU.
Velký münsterlandský ohař
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Psí útulek Vítejte ve světě psů.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.
SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.
Bišonek Frisé A ZAJÍMAVOSTI O NĚM.
Psi – Mé hobby Co se mi na psech líbí a proč jsem si je vybrala na svoji prezentaci Původ psů Anatomie těl psů Chování psů Smysly psů Srsti psů Dělení.
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
DINGO (Canis lupus dingo) KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Austrálie
„Vyměňte ženu za pejska“ Nemluví Nepláčou Chutná jim i pivo.
Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Kavalír king charles španěl. Původ a historie plemene Podobné typy španělů můžeme dohledat již v 15. století. Důkazem jsou nesčetné malby, kde byli tito.
Savci-pes Nela chrástková 5.A 2011/2012.
Vzdělávání pedagogů v oblasti prevence úrazů dětí
Jak vybírat školu a obor?. Víte, že? Víte, že… V Plzeňském kraji je téměř 60 středních škol Všechny důležité informace o oborech SŠ v Plzeňském kraji.
na psí život si většinou stěžují jen Ti ,
Velššpringršpaněl.
S AMOJED. Rasa Samojed  Země původu je Rusko  Hmotnost je kg  Výška cm  Barva sněhově nebo krémově bílá  Velmi staré plemeno sibiřského.
Připouštění Je-li samice v říji a Vy již toužíte po tom, aby po kotci běhali mladí králíci, nezbývá nic jiného, než samici připustit samcem – bez toho.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Izrael Doba vzniku: starověk Původní využití: pária, mrchožrout Využití dnes: dobytkářský pes, stopař, hlídač, zachránce, společník.
Za léta, po které se chovu věnujeme, jsme vyzkoušeli různé druhy „rádoby“ superprémiových krmiv a potravinových doplňků, ale naše leonbergřice chtěla ještě.
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
Jack russel teriér.
Posun snímku automaticky. Inspirace na dnes a celý příští rok.
Psí Svět.
Chov hlodavců Michaela Kizurová
ZMĚŇTE SVÁ PŘESVĚDČENÍ (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
BOZP – Práce s počítačem
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Projekt do Výchovy ke zdraví
Kuřátka - potrava Speciální krmiva
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Název školy: Základní škola Dobříč, okres Plzeň - sever, příspěvková organizace Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_12_INOVACE_33_Domácí mazlíčkové Téma:
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
SAVCI Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/ Vypracovala: Soňa Koukalová ZŠ a MŠ Mladoňovice
„Nejlepší přítel člověka.“
KOČKY A PSI ANOTACE Prezentace seznámí žáky s rozdíly mezi kočkovitými a psovitými šelmami. Význam psů a koček pro člověka DATUM AUTORTereza.
VY__III/2__INOVACE__140 PRVOUKA Autor DUMMgr. Petra Válková Datum (období) vzniku DUM Ročník a typ školy 2. ročník ZŠ praktické ŠVP„Učíme.
Katalog.mendelu.cz Průvodce katalogem knihovny MENDELU.
Na psí život si většinou stěžují jen Ti, kteří psa nikdy neměli …
Pes domácí Prezentace o psech.
Prezentace Michutová Adéla
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_04
Prezentace Jánošová Lea
Referát – památka ČR Kritéria hodnocení.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
Slovenský Čuvač Anna Daňková
Jakmile jednou podrbete psa, máte navždy vystaráno o zábavu.
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
KRÁLÍČEK péče o králíka.
RISKUJ ! PES PSI V ČÍSLECH Psi v Praze 2 Pojmy Smysly psů Rozmnožování Riskuj – hrací pole.
Prezentace v Power Pointu
VŠE O PENĚZÍCH..
Transkript prezentace:

JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ

HLAVNÍ STRÁNKA PLÁNOVÁNÍ PO PŘÍCHODU DO NOVÉHO DOMOVA ŽIVOT SE PSEM KOUPIT SI PSA, K TOMU BY MĚL ČLOVĚK PŘISTUPOVAT TÉMĚŘ STEJNĚ TAK ZODPOVĚDNĚ, JAKO KDYŽ SE ROZHODUJE POŘÍDIT SI MIMINKO. PLÁNOVÁNÍ PO PŘÍCHODU DO NOVÉHO DOMOVA ŽIVOT SE PSEM PÉČE O ZDRAVÍ A O SRST PSÍ MÓDA

PLÁNOVÁNÍ VYBRAT SI VHODNÉ PLEMENO PŘISBŮSOBIT PROSTŘEDÍ

VYBÍRNÍ PLEMENA KDYŽ SI NEVÍTE RADY S PLEMENEM-RASOU. JE DOBRÉ OBSTARAT SI NAPŘÍKLAD PODOBNOU KNIHU (OBJEVUJE SE NA OBRAZOVCE)

PROSTŘEDÍ NEŽ SI DOMŮ PŘIVEDETE PEJSKA PŘYCHYSTEJTE MU: PELÍŠEK MISKU ŽRÁDLO HRAČKY

PELÍŠEK ZÁLEŽÍ NA VELIKOSTI PSA !! VHODNÉ PELÍŠKY SE DAJÍ SEHNAT I PŘES INTERNET NEBO NAVŠTĚVTE OBCHODY/ZVERIMEXY ATD.

MISKY MISKY BY MĚLY BÝT OMYVATELNÉ-S GUMOU PROTI KLOUZÁNÍ PO PODLAZE A NEMĚLY BY ZREZAVĚT. KDYŽ POŘIZUJETE MISKY NEHLEĎTE POUZE NA JEJICH CENU ALE I PRAKTIČNOST.

ŽRÁDLO EXISTUJE SPOUSTU KNIH KDE SE DOZVÍTE VÍCE VĚCÍ O PSÍM ŽRÁDLE-NEBO SI MŮŽETE PŘEČÍST NĚCO VÍCE NA INTERNETU

HRAČKY ZAJDĚTE SI DO ZVERIMEXU NEBO SI OBJEDNEJTE HRAČKY PŘES INTERNET

PÉČE O ZDRAVÍ A O SRST ZDRAVÍ SRST

ZDRAVÍ NEZAPOMEŇTE NAVŠTĚVOVAT PRAVIDELNĚ VETERINÁŘE

SRST PÉČE O SRST JE DŮLEŽITÁ PŘEDEVŠÍM U PSŮ S DLOUHOU SRSTÍ, KRÁTKOSRSTÁ PLEMENA JE TŘEBA TAKÉ KOUPAT ALE NE TAK ČASTO-TO BY PSŮM MOHLO TAKÉ UŠKODIT…..

PSÍ MÓDA VETERINÁŘI DOPORUČUJÍ KOUPĚ ZIMNÍCH OBLEČKŮ

MÓDA

PO PŘÍCHODU DO NOVÉHO DOMOVA HALÓ PŘIŠLA POŠTA AŽ SI PŘIVEDETE PSA DOMŮ VŠECHNO PRO NĚJ BUDE NOVÉ.PRAVDĚPODOBNĚ ZAČNE ŠTĚKAT DO ZRCADLA NA SVŮJ ODRAZ, MOŽNÁ , ŽE SE SCHOVÁ V KOUTĚ A BUDE SE ROZKOUKÁVAT MOŽNÁ , ŽE SE POČŮRÁ NEBO VÁM NĚCO ZNIČÍ ROZKOUŠE A TAK DÁLE-MŮŽE SE ALE TAKY CHOVAT PŘÁTELSKY-ZVYKNE SI RYCHLE ZALÍBÍ SE MU U VÁS A OD PRVNÍHO POHLEDU SI VÁS OBLÍBÍ I TO SE MŮŽE STÁT……(HOVOŘÍM V PŘÍPADĚ KOUPĚ ŠTĚNĚTE)

ŽIVOT SE PSEM ŽIVOT SE PSEM NENÍ JEDNODUCHÝ. JE TO SAMÁ STAROST. KDYŽ SI POŘÍDÍTE PSA MUSÍTE MU PROSTŘEDÍ VE KTERÉM ŽIJE PŘISPŮSOBIT, MUSÍTE HO DENNĚ KRMIT, VENČIT , HRÁT SI S NÍM, VĚOVAT POZORNOST JEHO CHOVÁNÍ A CVIČIT HO. NAVŠTĚVOVAT VETERINÁŘE A TO STÁLE NENÍ VŠECHNO…... ZKRÁTKA JAK UŽ JSEM SE ZMÍNILA NA ZAČÁTKU-PES JE NĚCO JAKO DÍTĚ….

NÁPOVĚDA PŘEDCHOZÍ STRÁNKA DALŠÍ STRÁNKA HLAVNÍ STRÁNKA TLAČÍTKO NÁPOVĚDY VÁM OTEVŘE TOTO OKNO

KONEC