Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi."— Transkript prezentace:

1 Bílý švýcarský ovčák

2 Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi bývají nekomplikované. K cizím lidem se bílý švýcarský ovčák chová ostražitě.

3 Popis bílého švýcarského ovčáka Srst bílého švýcarského ovčáka má hustou a tvrdou Vnější srst je dlouhá, hustá a dobře přiléhající. je srst čistě bílé barvy. hrudník je široký,ocas je posazený nízce. Končetiny jsou rovné, svalnaté, středně silných kostí. Čenich je silný, zúžený,uši má vztyčené. Váží 25–40 kg. Měří 53–66 cm.

4 Základní péče o psa Srst by se měla pravidelně pročesávat, čímž se napomáhá jejímu udržování Bílý švýcarský ovčák miluje a potřebuje velké množství pohybu, procházky, běhu vedle kola

5 Asta Když přijedu k babičce vezmu Astu na procházku, pak si s ní hraju Mám jí moc ráda ona mě taky To je asta

6 Zdroje https://bily-svycarsky-ovcak.hellosandy.cz/ https://www.google.cz/search?q=B%C3%ADl%C3%B D+%C5%A1v%C3%BDcarsk%C3%BD+ov%C4%8D%C 3%A1k&client=firefox-b- ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiMt _yC- 7nXAhVkDsAKHZYaC6gQ_AUICigB&biw=1920&bih= 971#imgrc=SxaywzJILLXmKM:

7 konec Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi."

Podobné prezentace


Reklamy Google