Najdete nás také na facebook.com/teticky www.teticky.czwww.teticky.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Občanské sdružení Brouček
Advertisements

Alternativní formy péče o děti
„Starost s úklidem nechte na nás…“
Beckiland Firemní párty.
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Obecní vysílání. ZD Žatčany přijímá od vlastníků půdy objednávky na brambory a krmnou řepu do 14. února na tel. čísle , nebo osobně v kanceláři.
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Pokračujte zde. P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
2 Palomino  Sociální podnik Palomino je nová služba zřízená Diakonií ČCE – střediskem ve Valašském Meziříčí.  Cílem sociálního podniku je, kromě poskytování.
Prezentace firmy Srpen 2006
MgA. M.Blahůšková, FYLA team Kancelář: Kobližná 24, OD Centrum, 7. patro Brno, Mobil: Úklidové práce: Služby.
specialista na firemní květinový servis
Stavebniny Dobrý den jmenuji se Tomáš Bejbl a vítám Vás na prezentaci naší nové firmy. Naše firma se jmenuje STAVTOBE.
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Svatba.
„Jekhetanes“ aneb spolu Sophia Dvořáková. KDO JSME? Šance pro Tebe je nestátní nezisková organizace. Šance pro Tebe působí v Pardubickém kraji, sídlo.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
„Poskytování sociálních služeb které jsou dostupné a kvalitní
KLADNO LITOMĚŘICE PRAHA ŠKOLA, KTEROU MÁM RÁD.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
Vítáme Vás. Náš team: Monika Loužecká Martin Švec Radim Soukup Ivana Vejlupková.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Firemní školky – praktický návod JAK NA TO
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Kavárna PředMěstí Sociální podnik. Koncept Výjimečný interiér – měšťanský dům v centru města Regionální produkty Sociální podnik Ten podnik žije! Skvělý.
VSTUPY A VÝSTUPY V EKONOMICE
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Propagace ve firmách Zlínského kraje
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Talent marketingových komunikací. O firmě Restaurace s ubytováním Údolí vizovických vrchů, cca 15 km od Zlína Postaveno v roce 1747 jako sirnaté lázně.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
Připravily: Romana Velflová Jana Zábrodská Týmová práce na předmět 3MA382 Příprava Aquaparku na letní provoz.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Plán a plnění strategie sociální firmy Ergones na roky
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Mobilní salón krásy
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Cena dle ceníku, který je na našich internetových stránkách Popřípadně domluva po telefonu
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Domov seniorů T.G.M. Beroun Poskytování sociálních služeb Příspěvková organizace Pod Studánkou Beroun Zpracoval: Marek Paclt.
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
Katherine z.s. Kateřina Kloudová Etiketa do škol.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Ústav vs. Komunitní služba
Týdenní stacionáře.
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Stáž 2017 Czech Club Birmingham.
Středisko výchovné péče FRÝDLANT
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Volný čas u lidí v pobytových sociálních službách
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Dobrovolnické programy
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Najdete nás také na facebook.com/teticky

O naší společnosti Nabízíme kvalitní komplexní služby pro rodinu, domácnost, firmy v Olomouci, Šumperku, Přerově a jejich okolí. Hlídání dětí:  na svatbách a společenských akcích,  individuální pravidelné a jednorázové,  o víkendech i svátcích,  dětské oslavy,  doučování učiva ZŠ a SŠ. Úklid domácností a firem. nás také na facebook.com/teticky

Dětské akce a oslavy  oslavy narozenin  firemní akce  hlídání dětí na svatbách a oslavách Chcete uspořádat svým dětem oslavu, na kterou jen tak nezapomenou? Plánuje Vaše společnost dětský den pro potomky Vašich zaměstnanců nebo klientů? Nebo plánujete svatbu, oslavu a chcete své děti zabavit? Naše společnost poskytuje komplexní servis v oblasti organizace firemních i soukromých dětských akcí, narozeninových oslav, dětských dnů i jiných společenských akcí. nás také na facebook.com/teticky

Co máme k dispozici pro děti  Kvalifikovaný a zodpovědný team.  Kompletně vybavený dětský koutek.  Vzdělávací materiály (knížky, omalovánky …)  Malý skákací hrad, stroj na ledovou tříšť, čokoládovou fontánu … Najdete nás také na facebook.com/teticky

Úklid  všechny typy úklidů, jednorázové i pravidelné  žehlení prádla  sezónní úklidy  úklidy po stavebních úpravách a malování Provádíme úklidové služby, ale i náročnější práce v domácnostech i firmách. Svěřte nám Vaše domácí a úklidové práce a věnujte čas rodině, dětem, firmě … nás také na facebook.com/teticky

Reference  Hotel Prachárna, hotel Akademie – program pro děti na svatbách  Svatební centrum Caxa – program pro děti na svatbách  Dětský koutek v kinu Metropol – hlídání dětí  Volební kampaně TOP 09  Edukol – skupinové pravidelné hlídání malých dětí – projekt evropské unie  Oxford jazyková škola – pravidelný úklid firmy  Sano – pravidelný úklid firmy  Modrá pyramida -pravidelný úklid firmy  Eurofarm - pravidelný úklid firmy  … na vyžádání můžeme doložit další reference Najdete nás také na facebook.com/teticky

Více fotografií najdete na

Kontaktujte nás! TETIČKY s.r.o. Wanklova Olomouc Monika Klárová Telefon: , Mail: z Jana Navrátilová Telefon: Mail: nás také na facebook.com/teticky