UFO Pavel Stránský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Synagoga v Opavě.
Advertisements

Pohled na svět dalekohledem
Škola 1. ZŠ T.G. Masaryka Milevsko, Jeřábkova 690,Milevsko Autor
Vstup USA do války.
LODNÍ DOPRAVA.
SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
RASISMUS Zuzana Dvořáková.
MĚSÍC.
VY_32_INOVACE_19 - SLUNEČNÍ SOUSTAVA
Planeta Země.
ZŠ Rajhrad Ing. Radek Pavela
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
HISTORIE DOBÝVÁNÍ KOSMU
Lidé a čas 1) DÁVNÁ MINULOST.
Evropa po válce Kvíz Pro návrat na klikni na broučka.
Zápis čísla v desítkové soustavě
Válka ve Vietnamu.
Název šablony:Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM:9. ročník – Člověk a společnost – Dějepis – Studená válka autor VM:Ing. Slánská.
TAJEMNÁ A ZÁHADNÁ MÍSTA
Dějiny průzkumu sluneční soustavy
Bermudský Trojúhelník
STUDENÁ VÁLKA 50. – 60. léta 20. století
Proč je důležité studovat Principy
Vesmírní lidé Filozofie 2009 Jiří Zima. Filozofie 2009 Jiří Zima 1 Základní filozofie Existence mimozemské civilizace obývající vyšší dimenzi Andělé světla.
Nejsilnější jaderné zbraně představují obří ničivou hrozbu. Již testovací exploze první z nich měla podstatně větší sílu, nežli veškerá munice použitá.
Rozmach vědy a techniky Kosmický výzkum
Název šablony: Inovace ve fyzice52/F29/ ,Slabá Janoutová Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Název výukového materiálu: Keplerovy zákony Autor:
VY_32_INOVACE_06 Obyvatelstvo Ameriky
Vodopády Radim Maciuch VOŠ a SPŠE, Božetěchova 3, Olomouc
TILECAL Kalorimetr pro experiment ATLAS Určen k měření energie částic vzniklých při srážkách protonů na urychlovači LHC Budován ve velké mezinárodní spolupráci.
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
Pavel Vlček ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_359
Počítačová verze hry pro Windows
EGYPT.
Vztlaková síla a Archimédův zákon
Válka V Tichomoří a důsledky 2. sv. války
Vesmírný odpad (Vesmírné smetí).
Meteority, komety, planety
Eva Slováčková, Ondřej Smékal, Jana Mlatečková
Slunce Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.11
Kryštof Balajka.  První zmínky pocházejí už z 17.století.Na světě vznikly stovky organizací, které shromažďují dokumentaci o jednotlivých jevech s cílem.
Svržení atomových bomb na japonská města v srpnu 1945
FYZIKA ZEMSKÉ ATMOSFÉRY 3
Kosmonautika.
Měsíc a Slunce Pavel Janoušek – ZŠ náměstí Varnsdorf
Informační technologie-prezentace
Jaderná energie Jaderné zbraně.
VESMÍR SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
Autorem materiálu, není-li uvedeno jinak, je Jitka Dvořáková
ZEMĚ JAKO VESMÍRNÉ TĚLESO
SLUNEČNÍ SOUSTAVA.
Šablony GEOLOGIE 2. Vznik sluneční soustavy Vypracovala: Mgr. Eva Ratiborská ZŠ Trávník, Přerov ZŠ Trávník, Přerov.
Jakub Stojaník,Matouš Falout,Fabián Strecker
Vesmír a sluneční soustava
VESMÍR A HVĚZDY.
RUSKO Jan Vaněk.
OBRÁZEK ZNÁZORŇUJE 1.ERUPCE NA SLUNCI 2.VYZAŘOVÁNÍ SVĚTLA 3.MAGNETICKÉ VÝBOJE.
Studená válka – 2. fáze uč
Amazonský prales Filip Tarant Můj web
Hv ě zdy a vesmírná t ě lesa Eliška Navrátilová, Lenka Dohnalová a Jana Březinová.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
VY__III/2__INOVACE__206 FYZIKA METEOROID METEOR METEORIT.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: PhDr.
PLANETA ZEMĚ.
EU peníze školám Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy, Komenského 96, příspěvková organizace Označení: VY_32_INOVACE_231_PR5 Předmět: Přírodověda.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
VY_52_INOVACE_Z Šablona.
VY_32_INOVACE_11_32_SLUNCE – DALŠÍ VESMÍRNÁ TĚLESA
Technologie a řízení letecké dopravy: 1
Transkript prezentace:

UFO Pavel Stránský

1)Nehmatatelné= světla na nebi, výboj energie, nelze se jich dotknout Co to vlastně je? Ufo=zkratka (unidentified flying object) neidentifikovatelný létající předmět Dva druhy: 1)Nehmatatelné= světla na nebi, výboj energie, nelze se jich dotknout 2) Hmotná= UFO + fyzické důkazy, zbytky vraků, zachycno radarem, stopy po přistání, trosky neznámého materiálu, poškozené stroje po srážce..

V Historii Křišťálová lebka (prý důkazy že je z 19. st.) Pověsti indiánů Hopi= žili na kontinentě mimo naší planetu, začal se rychle potápět, lodě Katchinů (velmi rozvinutá rasa) je odnesli do dnešní Ameriky, založili město Palatqapui, podobné s Palenque Hojný výskyt i v Bibli

Ve Starověkém Egyptě-staré spisy tvrdí že je ve Sfinze ukryt labyrint, kde je ukryto tajemství bohů Staří Sumerové znali DNA?

Na obrazech

Oblast 51 V Nevadě u jezera Groom Lake Založeno r. 1957, výzkumné armádní středisko, 9,5 km dlouhá dráha k testování vysokorychlostních letadel Díky pohoří ochrana proti radarům Existence potvrzena až r. 1994

Americká armáda potvrdila díky tlaku důkazů o UFO Dneska projekt Aurora (vysokorychlostní letadla) Podezřelost: všechny projekty zkoumaly vysoko. Letadla Lidé bez povolení v oblasti 51: údajné telefonáty o fyzické likvidaci, svazování, vyslýchání, věznění Letecký prostor- nejstřeženější na světě Kolem objektu miny, kamery, ostnatý drát

Hodně informací od Robert Lazar (jaderný fyzik) Prováděli se výměny informací do r. 1979, pak konflikt mezi oběma stranami, výměna zrušena Zeta Reticuli od Země vzdálena 35 světelných let Navštěvovali nás prý 10 tis. let Několik létajících talířů měla Area 51 (osobně pracoval na jednom 12 x5 m), Popis mimozemštanů: vysocí asi 1 metr, vážit od 12 do 25 kilogramů, našedlou pleť a velkou hlavu Ukrývá americké letectvo v oblasti 51 UFO? Využili inženýři při stavbě vysokorychlostních strojů mimozemských technologií? UfOlogové chtějí po Area 51 aby řekli co tam zkoumají

Kruhy v obilích Setkávání už i v 17. st., minimálně Největší 530 m x 450 m J Holandsko Setkávání už i v 17. st., minimálně Obrazce na zemědělských oblastí rostliny pouze těsně nad zemí ohnuty leží pravidelně vedle sebe, pečlivě urovnány, po několika dnech schopny další růst Čím dál tím složitější (kruh, elipsa, časté jako systém vzájemně se dotýkajících kružnic)

Způsob vytvoření Světelné koule (náhodní lidé) UFO (poselství) Lidský faktor (vlastní zviditelnění, duševní porucha, zisk) Energetický vliv sil planety Země (snaha Z o kontakt) Elektromagnetické záření Nový způsob přenosu energie CIA (kontakt s mimozemštany)

Bermudský trojúhelník Ďáblův troj. (rovnostranný) Bermudy, Miami, San Juan Let číslo 19- zmizelo r. 1945 pět bombardérů (špatně šli kompasy, ztratili se, vyslali záchranné letadlo, též ztráta, vrak nenalezen) Zmínky i od Kryštofa Kolumba Zmizení lodi Marine Sulphur Queen

Vysvětlení Vysoký výskyt hurikánů, tornád, současně s Golfským proudem Hloubka moře až + 6000 m, velmi obtížné nalézt vrak ztroskotané lodi nebo zbytky zmizelého letadla Území zaniklé vyspělé civilizace, bájná Atlantida, měli kontakt s UFO, stále tam létají okno do jiné časoprostorové dimenze

Prezident Kennedy 35. prezident USA Zabit 22. 11 1963 Důvod? Něco společného s UFO? Chtěl lid seznámit s UFO Po Ufo konferenci v Bonnu (Německu) v letadle proběhla konverzace „Co si myslíte o UFO, pane prezidente?“ (přemýšlel a odpověděl: „Rád bych veřejnosti řekl o situaci s mimozemšťany, ale mám svázané ruce.“ Odstraněna i jeho přítelkyně Marilyn Monroe

Spolupráce s SSSR, společný vesmírný program, odhalení hrozeb z Vesmíru

APOLO 11 přistání na Měsíci Celý svět sledoval dění Po slavném výroku, přenos pro obyvatelstvo padl (jeden astronaut se zmiňoval o světlu) Údajný rozhovor:   Apollo 11: "Co to bylo? Co to ksakru bylo? To je vše, co chci vědět!„ Kontrola mise: "Co je tam?...Kontrola mise volá Apollo 11..." Apollo 11: "Ty věcičky jsou obrovské, pane... ohromné. Panebože! Tomu byste nevěřili! Říkám vám, že tam venku jsou jiné vesmírné lodi, seřazené na druhé okraji kráteru. Jsou na Měsíci a sledují nás..."            

APOLO 20 Tajná mise Cesta na Měsíc Prosinec roku 1972 Účel: prozkoumat vesmírnou loď Znaky podobné Mayům, Inkům..

UFO v SSSR Roku 1986 u městečka Dalněgorsku Stouplo a kleslo pak spadlo bez hluku a hodinu hořelo množství úlomků, olověné a železné kuličky, skleněné střepiny, stopy žáruvzdorných látek, magnetické anomálie, stopy požáru na trávě, křoví a stromech a tajemný předmět - síťku spletenou z jemných kovových vláken, které byly obohaceny zlatem, stříbrem, niklem, alfa-titanem, molybden a beryliem. některé vlákna 17 mikronů silná a svázaná dokonce ještě jemnějším materiálem, výkon kterému naše technologie nedospěla.

Peklo SSSR Kolský nejhlubší vrt (Hlubší 12 000 metrů s 12 tisíci vědeckými objevy, Naměřeno 200 stupňů, zaznamenán sténání a křik) R. 1994 naposledy slyšeli, r. 1995 zakonzervován R. 2008 zničeny důkazy o pekle úplně Při 13 km rozpad SSSR Vedoucí Azzakov řekl: Jako komunista nevěřím v nebe či Bibli, jako vědec teď věřím v peklo.

Havárie u Roswellu v červenci 1947 na Roswellské letecké základně Nejdříve letící objekt, pak očitý svědci Pak letoun spadl Hodně vyšetřování, vyslýchání, nalezeno pět těla, převezena Svědci nesmí nic říct

Santilliho film V roce 1995 film zachycující pitvu mimozemšťana roce 1995 se objevil film zachycující pitvu mimozemšťana. film vzbudil rozruch, spadlo u města Roswell UFO, vzbudil rozruch, jestli skutečně 4. července 1947 spadlo u města Roswell UFO 16ti film pochází z r. 1947 Autor přiznal padělek, sebeobrana? http://www.youtube.com/watch?v=WNfHRPEb4mU http://www.youtube.com/watch?v=qo0A97BS678

Zajímavost Ty nejagresivnější talíře za 2. sv. války Nacistické letouny, ale neprokázány

Důkaz o životě ve Vesmíru Bakterie ze spadlého meteoritu na Zemi Jenom 9 na Z Tvrdí se že jde o úlomek meteoru, vymrštěn ze zemského povrchu, pak se vrátil

Zdroje http://jp2.blog.cz/0704/fakta-o-oblasti-51 http://cs.wikipedia.org/wiki/Oblast_51 http://www.carovani.cz/starov-ke-ufo-t2447.html