OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015
Advertisements

Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Volitelné předměty pro 3. ročník 2012/13. Každý student současného 2. ročníku obchodní akademie si zvolí pro druhou polovinu svého studia volitelný blok.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Střední škola obchodu a služeb Jihlava
Přijímací řízení pro školní rok 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Úvodní stránka.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Výsledky přijímacích zkoušek ve školním roce 2010/2011 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Moje budoucnost.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
střední odborná škola služeb
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Prospěchová stipendia
Nabídka studijních a učebních oborů Školní rok 2012/2013.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Gymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a ekonomická Vyškov
Prospěchová stipendia
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Zkušenosti s dalším vzděláváním ve Střední škole dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov.
Téma: Svět práce a financí Vypracoval: Ing. Milan Havlas
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín
SOŠ a SOU Kladno nám. Edvarda Beneše Kladno Telefon: 312 278 041
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
NOVÁ MATURITA Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
Setkání informačních center Zlínského kraje Vizovice
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ZŠ Komenského Slavkov u Brna 495 Číslo a název operačního programu:
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Přijímací řízení 2014 Gymnázium Ostrov
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Čtyřleté studium.
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Přijímací řízení na SPgŠ 2017 pro školní rok 2017/2018.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
VOLBA POVOLÁNÍ 2017 Přihlášky – jak vyplnit
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
VOLBA POVOLÁNÍ 2018 Přihlášky – jak vyplnit
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Setkání kariérových poradců
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY
Transkript prezentace:

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ škola zřizovaná Pardubickým krajem neplatí se školné k 30. září 2011 celkem 682 žáků v 8 oborech

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Nabízené obory pro školní rok 2012 – 2013 Maturitní obory (4leté): 65–42–M/01 CESTOVNÍ RUCH 63–41–M/02 OBCHODNÍ AKADEMIE 68–43–M/01 VEŘEJNOSPRÁVNÍ ČINNOST

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Nabízené obory pro školní rok 2012 – 2013 Učební obory (3leté): 65–51–H/01 KUCHAŘ - ČÍŠNÍK 29–54–H/01 CUKRÁŘ

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Přijímací řízení učební obory bez přijímacích zkoušek maturitní obory jednotné zkušební testy KrÚ Pardubice kritéria přijetí stanoveny také KrÚ Pardubice

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Přijímací řízení (maturitní obory) test z ČJ – 45 min. – max 40 bodů (40 úloh) test z MAT – 60 min. – max 30 bodů (30 úloh) test z OSP – 60 min – max 60 bodů (60 úloh) Celkem max 130 bodů !!! Nezohledňují se výsledky ze ZŠ !!!

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Přijímací řízení (maturitní obory) Minimální počet bodů pro přijetí: 1. kolo další kola OA 45 40 ostatní obory 33 26

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Přijímací zkoušky nanečisto 7. března 2012 od 13:00 hodin testy MAT, ČJ, OSP přihlášky do 10. února 2012 platba 100,- Kč dle podmínek na webu

OBCHODNÍ AKADEMIE T. G. Masaryka 1000, Choceň Absolventi tohoto oboru se uplatní zejména ve vedení účetnictví ve firmě, zakládání a provozování vlastní živnosti, správě podnikových financí a organizování obchodní činnosti. Příkladem jsou povolání: ekonom, účetní, obchodní zástupce, pracovník marketingu, obchodní referent a další.

CESTOVNÍ RUCH Tyršovo náměstí 220, Choceň Absolvent se uplatní zejména v zařízeních cestovního ruchu, např. jako pracovník cestovní kanceláře, ubytovacího zařízení, rekreačního střediska, informačních turistických center v reegionu, organizační pracovník lázeňských zařízení, pracovník recepcí, či organizační zaměstnanec firem zajišťujících přepravu rekreantů.

VEŘEJNOSPRÁVNÍ ČINNOST Tyršovo náměstí 220, Choceň Absolvent oboru je připraven zajišťovat odborné činnosti nebo ucelené agendy v rámci působnosti územních, ústředních nebo jiných orgánů státní správy a samosprávy, např. hospodaření s majetkem, vedení evidencí podle závazně platných předpisů, výkon prací souvisejících s vystavováním úředních dokladů, určováním a vyměřováním dávek a poplatků, se správním řízením atp.

KUCHAŘ – ČÍŠNÍK Husova 146/IV, Vysoké Mýto Vysokomýtská 1206, Choceň Absolvent dokáže posoudit potraviny z hlediska kvality, dietetické hodnoty a jejich vhodnosti pro zpracování. Umí esteticky upravit jídla a nápoje k podávání, ovládá základní techniky obsluhy. Žáci si mohou volit zaměření dle přavažujících zájmů, po absolvování se uplatňují ve všech typech podnikatelských subjektů v oblasti stravovacích služeb.

CUKRÁŘ Husova 146/IV, Vysoké Mýto Vysokomýtská 1206, Choceň Obor připravuje žáky zejména na ruční výrobu cukrářských výrobků, moučníků a zmrzlin, se zaměřením na zpracování těst, cukrářských polotovarů, náplní, dokončovací práce, zdobení, hodnocení jakosti surovin i finálních produktů. Absolvent se uplatní v cukrárenských a příbuzných výrobních provozech, nebo při prodeji cukrářských výrobků.

Úspěšní absolventi a jejich uplatnění OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Úspěšní absolventi a jejich uplatnění v dalším vzdělávání Maturitní obory - studium na vysoké nebo vyšší odborné škole Učební obory - pokračování ve studiu a získání maturitního vysvědčení

Možnost získání certifikátů OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Možnost získání certifikátů

Možnost absolvování kurzů OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Možnost absolvování kurzů Barmanský Baristický

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Odborné učebny

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Odborné učebny

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Ubytování vlastní internát (Paraple 2000, Choceň) cena ubytování od 1250 Kč/měsíc strava 76 Kč/den

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Stravování vlastní jídelna (v Chocni) výběr ze 3 jídel výdej na kartu platba v hotovosti či na účet cena oběda 28 Kč

Výběr ze sportovních aktivit OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Výběr ze sportovních aktivit

Výběr ze sportovních aktivit OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Výběr ze sportovních aktivit

Výběr ze sportovních aktivit OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Výběr ze sportovních aktivit

Výběr ze zahraničních zájezdů OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Výběr ze zahraničních zájezdů Brusel Štrasburk Sarti (Řecko)

Výběr ze zahraničních zájezdů OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Výběr ze zahraničních zájezdů Vídeň Paříž

Výběr ze zahraničních zájezdů OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ Výběr ze zahraničních zájezdů Peking Londýn

OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA CESTOVNÍHO RUCHU CHOCEŇ ŠKOLA ŽIJE!!