VALNÉ SHROMÁŽDĚNÍ AMD ČR Praha 14. prosince 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
České komory fitness o.s Praha, Ohradské nám. 1628/7a 1.
Přijímací řízení.
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Účast veřejnosti ve veřejné správě Výkon ústavně zaručených práv II. 31. března 2014.
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
Výjezdní zasedání prezidia, předsedkyň a předsedů sekcí a regionů ČAS Luhačovice – Hotel Fontána II – kongresový sál Luhačovice.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
II. ŘÁDNÁ VALNÁ HROMADA ČESKÁ ASOCIACE ČISTÍCÍCH STANIC
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
Dozorčí rady pracovišť AV ČR z pohledu právního setkání předsedů a místopředsedů DR 25. dubna 2007.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období
SVOČ na Přírodovědecké fakultě OU Studentská vědecká a odborná činnost (SVOČ) je soutěž pro vysokoškolské studenty, kteří mají v jejím rámci.
Problémy a řešení stranické struktury Kateřina Klasnová místopředsedkyně strany VV.
I. OFICIÁLNÍ SETKÁNÍ PŘEDSTAVITELŮ OBCÍ V SO ORP KUTNÁ HORA GASK 12. ČERVNA 2014 PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE Projekt Svazu měst a obcí reg. číslo: CZ.1.04/4.1.00/B
Bibliotheca academica – CPVŠK 2008, 4.– , Plzeň Činnost v období listopad 2007 – říjen 2008 Iva Prochásková
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Volba rektora Statut Čl. 11 Rektor 1.Volbu kandidáta na funkci rektora vyhlašuje senát tak, aby se konala nejméně 90 dní před uplynutím funkčního.
Program rozvoje města Železný Brod 1. JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY ZDŮVODNĚNÍ ● FUNKCE ● ČINNOST ÚLOHA ČLENŮ ● HARMONOGRAM
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Plzeň, září 2008,
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Jitka Fabianová Garant vzdělávání č. 3 – 1995 Lektor č. 9 –
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
WELCOME in Science Cup 2014.
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Okresní sdružení ČUS Tábor
POHÁR VĚDY – Kvark 2014 David Michálek. Proč Pohár vědy?  Odmystifikace vědy a techniky  Smysluplné trávení volného času  Popularizace vědy  Zvýšit.
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 18. zasedání předsednictva RVŠ, 19. června 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
Zpráva o činnosti SK RVŠ 8. sněm RVŠ, 22. května 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
Komplexní pozemkové úpravy Smilovice
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období
Komise pro strategii a rozvoj - Strategický rámec VŠ politiky / shrnutí Inovační strategie (+analýza) / shrnutí doc. Kebo - Pracovní návrh VZ zákona.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období –
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
3. Programový výbor Místní akční skupiny Království – Jestřebí hory - zpráva o činnosti v roce 2011.
Autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR. autor: Jitka Krausová, ERC Stanovy ERC v ČR Stávající Stanovy ERC byly přijaty Prezidiem ERC v ČR dne
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Volba předsedy a místopředsedů Rady vysokých škol pro funkční období 2009 – února 2009 Podklady pro volební komisi.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR MONITOROVACÍ VÝBOR Praha 21. ledna 2015 Milada Hroňková.
Sbor dobrovolných hasičů Kostelec nad Labem Výroční valná hromada
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
Volba předsedy a místopředsedů Rady vysokých škol pro funkční období 2012 – sněm RVŠ 26. ledna 2012.
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
Valné shromáždění MAS –  Volba mandátové a návrhové komise  Zpráva činnosti za rok 2007  Zpráva hospodaření za rok 2007  Návrh činnosti.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Zpráva o činnosti SK RVŠ 9. sněm RVŠ, 20. listopadu 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Daniel Thibaud.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
ÚSTAVNÍ VÝVOJ A ÚSTAVNÍ SYSTÉM ČR III.12 Moc zákonodárná a tvorba práva Mgr. Petr Čechák, Ph.D.
Volba předsedy a místopředsedů RVŠ pro funkční období 2009 – února 2009 Podklady pro volební komisi.
Orgány právnické osoby Jednání za právnickou osobu.
MORPHOLOGY 2015 Olomouc 6. – 8. září Schůze výboru a plenární schůze ČAS v Olomouci 1. Vzpomínka na zesnulé členy (doc. Linc) 2. Výroční zpráva.
Jitka Fabianová Garant vzdělávání č. 3 – 1995 Lektor č. 9 –
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
Okresní sdružení ČUS Tábor
2. jednání řídícího výboru
8. řádná schůze - shromáždění vlastníků jednotek Společenství pro budovu Hugo – Biografy Barrandov úterý od 18:00 hodin.
Valná hromada KS MAS Pardubického kraje
Transkript prezentace:

VALNÉ SHROMÁŽDĚNÍ AMD ČR Praha 14. prosince 2013

Asociace malých debrujárů ČR Vítáme vás na valném shromáždění Asociace malých debrujárů ČR 14. prosince 2013

ORGANIZACE Sobota 14.12.2013 09.00 – 09.45 prezence, registrace, předání materiálů 10.00 – 13.00 valné shromáždění 13.00 – 14.00 společný oběd v hotelu Regina 14.00 - 17.00  osobní volno, možnost individuálních a skupinových programů v Praze  ubytování v hotelu Regina 17.00 - 24.00  SPOLEČNÉ POSEZENÍ              společná večeře + slavnostní večer, za přítomnosti čestných prezidentů a dalších hostů Neděle 15.12.2013 Snídaně v hotelu Regina a individuální odjezdy účastníků 

PROGRAM (je v podkladových materiálech) 1. Zahájení, přivítání (Lepík) 2. Schválení programu, jednacího řádu, mandátové, volební a návrhové komise 3. Zpráva o činnosti AMD ČR za rok 2013 (Zapletal a gestoři projektů) 4. Návrh plánu činnosti na rok 2014 s výhledem do roku 2015 (Zapletal) 5. Zpráva mandátové komise 6. Volby 7. Zpráva návrhové komise. Schválení: - Zprávy o činnosti za uplynulé období a plán činnosti na budoucí období - Činnosti orgánů AMD a stanovení jejich základních pracovních a metodických cílů - Zpráva kontrolní komise - Voleb do výkonného výboru, prezidenta, kontrolní komise a dalších orgánů AMD ČR - Usnesení VS a schválení usnesení VS 8. Předání ocenění AMD ČR za uplynulé období 9. Závěr jednání 

MATERIÁLY DELEGÁTŮM Program, jednací řád, stanovy, plakáty, samolepky a materiály pro rok 2014 Zprávy o činnosti za rok 2013, návrh plánu a rozpočtu na rok 2014 Přihlášku do diskuse,  volební lístky, podklady pro připomínky k pracovním komisím a doplňujícím návrhům

JEDNACÍ ŘÁD – všichni delegáti mají v materiálech JEDNACÍ ŘÁD valného shromáždění AMD ČR 1. Valné shromáždění (dále jen VS) pracuje podle schváleného programu. 2. Řízení VS provádí předsedající pověřený výkonným, výborem (dále jen VV), který: Dbá na dodržování schváleného programu Předkládá návrhy na mandátovou, volební a návrhovou komisi Dává hlasovat o předložených návrzích a vyhlašuje výsledky hlasování 3. Pomocnými orgány VS jsou: Mandátová komise (3 členná) - předkládá zprávu mandátové komise o přítomnosti a složení delegátů Volební komise (3 členná) - předkládá zprávu volební komise, návrhy na kandidáty do VV a kontrolní komise a zajišťuje průběh voleb Návrhová komise (3 členná) - předkládá zprávu návrhové komisi, návrh stanov a návrh usnesení VS 4. Návrhy a připomínky ke stanovám se předkládají písemně návrhové komisi do začátku přestávky před diskusí návrhy a připomínky ke kandidátům do VV a kontrolní komise se dávají volební komisi do konce přestávky před diskusí k projednávaným zprávám lze předat písemně návrhové komisi nebo s nimi vystoupit v diskusi o návrzích a připomínkách se hlasuje samostatně, a to v pořadí přednesení 5. VS volí: Nejméně pěti (5) členný VV Dvou (2) člennou kontrolní komisi (dále jen KK) Volba probíhá hlasováním. Hlasují všichni delegáti s hlasem rozhodujícím President AMD se volí samostatně. Je-li na tuto funkci pouze jeden kandidát, volba neprobíhá a prezident se stává automaticky členem VV. Členy VV a KK se stávají kandidáti podle získaného počtu hlasů, a to v počtu schváleného jednacím řádem. V případě stejného počtu hlasů u posledních kandidátů do schváleného počtu členů VV a KK proběhne druhé kolo voleb. 6. Diskuse Přihlášky do diskuse lze dávat písemně předsedajícímu VS. S technickými připomínkami se lze přihlásit přímo zvednutím ruky. V případě velkého počtu přihlášených do diskuse lze určit délku diskusního vystoupení, kterou schvaluje VS. Ukončit diskusi lze se schválením VS. Nepřednesené příspěvky se přikládají k zápisu z VS. 7. Z jednání VS se pořizuje do 7 dnů písemný zápis s přiloženými veškerými projednávanými podkladovými materiály, zprávami a kandidátkami.

viz „Výroční zpráva 2013“ a komentáře - Zpráva o činnosti AMD ČR za rok 2013 (Zapletal a gestoři projektů) - Návrh plánu činnosti na rok 2014 (úvodní slovo Zapletal) - Zpráva o hospodaření a revizní činnosti za rok 2012 (Rouhová, Rešková).

USNESENÍ (návrh) Valné shromáždění (VS) AMD ČR: Schvaluje Zprávy mandátové, volební, návrhové a kontrolní komise Zprávu o činnosti za rok 2013 a plán činnosti na rok 2014 Účetní uzávěrku za rok 2012 Zprávu o revizní činnosti Volí Členy do výkonného výboru AMD ČR: Členy do kontrolní komise AMD ČR: Prezidenta AMD ČR: Ukládá USNESENÍ valného shromáždění 2013 na období 2014 – 2015: Výkonný výbor - na prvním jednání VV v roce 2014 projednat písemné připomínky a náměty do diskuse z VS 2013, navrhnout konkrétní opatření a seznámit s nimi členskou základnu prostřednictvím Beppa č 1/2014 Výkonný výbor - na prvním jednání VV (leden 2014) stanovit konkrétní úkoly členům VV s povinností reagovat na elektronické projednávání úkolů nejpozději do 3 dnů po jejich odeslání a vypracování závěrečné zprávy o jejich plnění Výkonný výbor - ustanovit členy SEKCÍ Fyzika+Chemie, Ekologie+Biologie, Matematika+Geometrie a Předškoláci. Projednat rámcové plány činnosti na období 2014 -2015. Výkonný výbor - projednat a schválit pracovní skupinu pro úpravu stanov a dalších podmínek činnosti AMD ČR odpovídající novému Občanskému zákoníku. Regionální články – do 28. 3 .2014 uspořádat valná shromáždění v jednotlivých regionech. Podle stanov AMD ČR navrhnout výkonnému výboru kandidáty na prezidenty, případně zástupce regionů a připravit rámcový plán práce v jednotlivých regionech na období 2014 - 2015.

SCHVÁLENÍ Zpráva mandátové komise. Zpráva návrhové komise. Schválení: - Účetní uzávěrky za rok 2012 - Zprávy o činnosti za uplynulé období a plán činnosti na budoucí období - Činnosti orgánů AMD a stanovení jejich základních pracovních a metodických cílů - Zpráva kontrolní komise - Usnesení VS a schválení usnesení VS

Předání ocenění AMD ČR za uplynulé období Podle tradičního systému návrhů byli za rok 2013 AMD ČR oceněni následující debrujáři:

Předání ocenění AMD ČR za rok 2013 Ocenění vedoucími klubů Blahoutová Marcela - Praha - za aktivity vůči veřejnosti v Praze Coufal Jan - Litomyšl - za přípravu a realizaci hry "Koupelna" při táboře Budislav 2013 Coufal Josef - Litomyšl - za přípravu a realizaci hry "Koupelna" při táboře Budislav 2013 Doláková Vladimíra - Kroměříž - za aktivity klubu a prezentaci na Bambiriádě 2013 Erhartová Vladimíra - za práci pro kluby Libereckého kraje a ve výkonném výboru Kočková Zdenka - Praha - za aktivity vůči veřejnosti v Praze Skálová Marie - Havlíčkův Brod - za zodpovědnou práci v Kraji Vysočina Telecký Karel - Litomyšl - za přípravu a realizaci hry "Koupelna" při táboře Budislav 2013 Trnčíková Petra - Kroměříž - za aktivity klubu a prezentaci na Bambiriádě 2013

Předání ocenění AMD ČR za rok 2013 Ocenění AMD ČR – výkonným výborem Boček Vít - za skvělou reprezentaci debrujárů na Expo Jižní Korea 2013 Hahn Leon -Dolní Benešov - za organizaci setkání klubů v Moravskoslezském kraji 2013 Hrubá Darja - studio Špilberk Brno - za nezištnou práci v propagaci debrujárských aktivit Kopřiva Emil - studio Špilberk Brno - za nezištnou práci v propagaci debrujárských aktivit Lepík Libor - Frýdek-Místek - za práci pro kluby Moravskoslezského kraje Michálek David - Nymburk - za organizaci Poháru vědy - Nobel 2013 a v Sekci - Fyzika a Chemie Rouhová Blanka - Cerekvice - za činnost pro kluby Pardubického kraje a práci v kontrolní komisi Rytířová Božena - Uherský Brod - za práci pro kluby Zlínského regionu Savara Pavel - Prakšice - za dlouholetou a kvalitní práci ve výkonném výboru Scholze Miroslav - IT AMD ČR - za skvělou pomoc s technikou a web Pohár vědy Soukupová Jitka - Stříbro - za zahraniční reprezentaci a práci s Sekci - Fyzika a Chemie Kolektivu pracovníků tábora „Budislav 2013“ za přípravu a realizaci republikového tábora Kurnaz Tugba - Istanbul - za aktivní pomoc organizace Pohár vědy - Kvark 2014 v Turecku Korkmaz Basriye - Istanbul - za aktivní pomoc organizace Pohár vědy - Kvark 2014 v Turecku

Předání ocenění AMD ČR za rok 2013 Putovní pohár čestného prezidenta doc. RNDr. Milana Rojka, CSc. Debrujáři ze Všechovic měli putovní pohár v držení od roku 2012. Předání vítěznému týmu klubu Prometeus X z Českých Budějovic proběhlo při finále „NOBEL 2013“ a slavnostně na MŠMT 2.10.2013. Putovní pohár pro KMD České Budějovice Titul „Debrujár roku“ Ing. Mgr. Andrea Tláskalová, (klub Zbiroh) za výborné vedení mezinárodního projektů ERANA + ERANA – STROMY a úspěšné vedení nově založené SEKCE Ekologie+Biologie