Bc. Lucie Ptáková, 17802.  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
ZK , př. 2 počet stran: 13 Stanovisko pracovní skupiny k výběru formy a způsobu reorganizace na úseku SÚS.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
Ekologický urbanismus zkušenosti z Úval JUDr. Ing. P. Petržílek, Ph.D. místostarosta Seminář pořádaný Ekologickou platformou při ČSSD a Masarykovou.
Společnost pro trvale udržitelný život – diskusní seminář Praha
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Zvýšení kvality řízení - Workshop A2, A4, A5 6. –
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
Jak vybudovat úspěšnou zahraniční spolupráci II. Motto: Na ´družbu´ si již nehrajeme … Workshop IV.
úřad územního plánování
Projekt COBRAMAN 12/2008 – 12/2011 Manager Coordinating Brownfield Redevelopment Activities (Manažer pro koordinaci aktivit znovuoživení brownfieldů)
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Evropské fondy pro regionální rozvoj (EFRR) Zkušenosti z praxe a projekty ve městě Hengelo Mr. Harry Vranken.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Centrum Služeb Budějovická Tisková konference,
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Spolupráce, která přináší plody
Filip Zelenka. Základy dopravní politiky jsou obsaženy již v Římských smlouvách, které zavádějí společná pravidla mezinárodní dopravy, volný přístup k.
Žižkov – dobré místo pro život
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
MAS Rozvoj Tanvaldska z.s.. 14 obcí obyvatel 43 členů.
SUBURBANIZACE.
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva NKS 2008.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Místní akční skupina Rakovnicko
SOUČASNÝ STAV A STRATEGIE PROJEKTU OPENCARD OPENCARD v Praze, dne:
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY DO ROKU 2020 VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A SOUSTAVU NATURA 2000.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Program rozvoje města Hostinné SEZNÁMENÍ VEŘEJNOSTI S VÝSLEDNÝM DOKUMENTEM 4. VEŘEJNÉ PROJEDNÁVÁNÍ ( , velká zasedací místnost MěÚ)
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Komunitní plán sociálních služeb města Žatce na roky Mgr. Petr Antoni Dne
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Obytný soubor Za Školkou
Komunitní plánování sociálních služeb Zahájení implementace Komunitního plánu.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR PLÁNOVANÉ POUŽITÍ FINANČNÍHO NÁSTROJE.
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Kompresní stanice Jirkov
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
Evropský sociální fond
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
Ing. Roman Vodný, Ph.D. ředitel odboru územního plánování MMR
Pracovní skupina Parkoviště P+R
Podnikání na venkově.
BYDLENÍ PATŘÍ MEZI ZÁKLADNÍ PRIORITY ČSSD
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Informace o vyhlášených výzvách
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Bc. Lucie Ptáková, 17802

 Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci v silniční dopravě a pomáhat při pátracích či záchranných akcích.  Administrativní část byla původně zamýšlena v Bruselu, nyní přesunuta do Prahy (Holešovice)

 Získání pozemku pro výstavbu bytového komplexu pro rodiny zaměstnanců řídícího centra navigačního systému EU – Galileo.  Získání pozemku pro vybudování mateřské školky a sportovišť pro volnočasové aktivity jak členů rodin centra Galileo, tak i občany okolní zástavby na Praze 8

1. Areál Rohanský ostrov

2. Areál Nákladového nádraží Žižkov

3. Areál Libeňského ostrova

 Developerská v.o.s. Prague City  Působnost v katastru Prahy a jejího nejbližšího okolí  Společnost vznikla s cílem vyhledávání a zpracování řešení problémů vyžadujících koordinaci vztahů s ekologickými a realizačními potřebami obyvatel konkrétní oblasti

 Vybudovat bytový komplex včetně podzemních garáží, školky a různých míst pro sportovní vyžití, ale i části pro klidnou relaxaci  Nabídka bytů + souvisejícího příslušenství a návazných služeb vytvořit předpoklad pro budoucí významnější přesuny rodin odborníků ze zemí EU do Prahy jako jejich nového trvalého bydliště  Následným prodejem či pronájmem bytových i nebytových prostor získat prostředky pro realizaci dalších podobných plánů a aktivit.

1. Informování vedení příslušných městských částí a magistrátu hl.m. Prahy o záměru se zdůvodněními:  Zvelebení celého prostoru bez nutnosti financování z prostředků příslušných MÚ či magistrátu  Možnost získání dalších prostředků na výstavbu z příslušných rozvojových programů EU.  Vybudování nových cyklotras, revitalizace celého areálu novou výsadbou kvalitní zeleně (typ anglických parků s odpočinkovými travnatými plochami  Získání nových prostor pro drobné podnikání (služby)

2. Podrobné projednání našich představ v návaznosti na přínosy vedení městských částí, magistrátu a občanů z okolí zástavby  S jednotlivými členy zastupitelstva a Rady hl.m. Prahy  Na besedách s občany konaných vždy pouze pro menší okruh několika domů, aby byla zajištěna možnost co nejužší komunikace s konkrétními obyvateli.

 Nabídnout vedení příslušných městských částí možnost osobní účasti při projednáváni našich požadavků s cílem zajistit okamžité odborné odpovědi  Z jednání s obyvateli zajistit záznamy s výsledky besed a pomocí dotazníků si zjistit požadavky a potřebné opatření  Trpělivé a odborné jednání s ekologickými a aktivistickými skupinami.

 Úspěšné řešení centra Galileo bude předpoklad pro vznik a umístění dalších výzkumných, organizačních či řídících center EU, např. pro energetiku apod.  Umístění centrálních úřadů a dispečinků s sebou automaticky přináší průběžné toky financí nejen na vlastní provoz, ale i za realizaci doplňkových služeb  Pozitivní efekt v růstu počtu kvalifikovaných pracovních míst pro občany Prahy  Součástí uvažované výstavby budou i podzemní garáže, takže nedojde k dalšímu zatížení stávajících komunikací parkujícími vozidly

 Celkem cca Kč200 mil.  Předpokládaná dotace z EU ve výši cca Kč150 mil  Zbývající část hradí developerská firma