1DB Daně v podnikání Katedra veřejných financí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Advertisements

Ekonomika a právo v podnikání
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Veřejné rozpočty v číslech Veřejné rozpočty v číslech Katedra veřejných financí FFÚ vypisuje od ledna 2013 novou vedlejší specializaci Veřejné rozpočty.
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Daňové aktuality Daňové aktuality 14. října 2014 IFA Praha. náměstek ministra financí I. náměstek ministra financí.
Kulatý stůl ČSVTS Věda, výzkum a inovace v letech 2014 – 20 České inovační partnerství 23. června 2014.
Celostátní síť pro venkov
Vize daňové reformy doc. Ing. Alena Vančurová, Ph.D. Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta financí a účetnictví Katedra veřejných financí
Centrum praktických a evaluačních studií
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
1 Vážení studenti, vítejte v atraktivním studijním oboru Podnikání a management v životním prostředí.
Představení klubu manažerů
Den otevřených dveří Fakulty financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze Vencovského aula, pátek 6. února 2015.
Matematické metody v ekonomii (MME)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Plnění Národního programu reforem Ing. Tomáš Zídek Ministerstvo financí ČR Odstraňování bariér konkurenceschopnosti EU a ČR.
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
MAS a podpora sociálního podnikání Sociální podnikání a sociální bydlení Konference MAS
Vysoká škola ekonomická v Praze. Veřejná vysoká škola založená v roce 1953 Cca studentů Studijní programy: –bakalářské (3 roky) –navazující magisterské.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
0.0 Projekt Odborné vzdělávání pracovníků zemědělství v oblasti financí a procesů (opatření I.3.1) Podkladové materiály ke školení FINANCE.
Návrh předmětu a jeho inovací Obchodní podnikání PhDr.Iveta Šimberová, Ph.D.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Naďa Martincová Úřad práce v Rychnově nad Kněžnou Rychnov nad Kněžnou, Besedy k volbě povolání.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Studijní program EKONOMIKA A MANAGEMENT. Charakteristika studijního programu „Účetnictví a daně“ Ekonomika a management Studijní obor je nabízen v rámci.
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
KARIÉRNÍ SYSTÉM A PREGRADUÁLNÍ PŘÍPRAVA BUDOUCÍCH PEDAGOGŮ Mgr. Václav Víška, Ph.D.
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
Počáteční tutoriál 2. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace FPH v rajské budově Dislokace FPH v rajské budově 2. Informace o setkání studentů s vedením.
ZDP - Zdanění právnických osob – veřejně prospěšných poplatníků (VPP) VPP = v souladu se statutem, stanovami apod. jako svou hlavní činnost vykonává činnost.
Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.
Prezentace oboru Regionální rozvoj Katedra regionální a environmentální ekonomiky Ekonomická fakulta, VŠB - TU Ostrava.
DANĚ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ Fakulty financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze Vencovského aula, pátek 5. února 2016.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
ICT – TEORIE A PRAXE – ŠKOLY A FIRMY Miloš Maryška, Katedra informačních technologií, VŠE Praha
Uplatnění absolventů VŠE. Rozvojové a poradenské centrum VŠE  Uplatnění absolventů VŠE a hodnocení absolvovaného studia  Rozvojové a poradenské centrum.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Daňový systém ČR Rozdělení daní. 3. ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název.
Vzdělávací oblast: Ekonomické vzdělávání Tematická oblast: Ekonomika pro kuchaře Název vyučovací oblasti: Daně a daňová soustava Ročník / obor studia:
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM: HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA A SPRÁVA
Podnikavost P-KAP Ing. Lukáš Hula.
Association of Knowledge transfer organizations and Professionals
Společensky odpovědné podnikání
Povolání logistický manažer
DAŇOVÁ SOUSTAVA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Pavel Burda Roman Vaníček
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ Fakulty financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze Vencovského aula, pátek 20. ledna 2017.
Co je program Mládež v akci?
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
PORADENSTVÍ A KONZULTACE KE SPOLEČNÉMU VZDĚLÁVÁNÍ V KAŽDÉM KRAJI
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Kariérové poradenství a podnikavost
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

1DB Daně v podnikání Katedra veřejných financí prof. Ing. Alena Vančurová, Ph.D.

Co nabízí vedlejší specializace Daně v podnikání využití nabytých znalostí a dovedností při zahájení individuálního podnikání, v poradenských firmách, podnikové sféře atd. vhodnou kombinaci s hlavními specializacemi FFÚ (kromě Zdanění a daňová politika) i dalších fakult možnost zapojení do aktivit „klubu“ kolem oboru Zdanění a daňová politika kariérní besedy s předními odborníky přednášky na aktuální témata setkání s učiteli katedry KVF

Co získáte absolvováním vS Daně v podnikání Než na daně nadávat, je lepší je ovládat přehled o zdanění u nás i ve světě dobrý pocit, že umíte optimalizovat svoje zdanění (bez podvodů) poradíte si se zdaněním příjmů ze zahraničí, s DPH v Evropské unii atd. zajímavost u kamarádů, možnost profesního uplatnění

Vedlejší specializace Daně v podnikání Ident Název předmětu ECTS 1VF518 Daňová politika 6 1VF525 Nepřímé daně 1VF527 Přímé daně Volitelné předměty 12