Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Veřejné rozpočty v číslech Veřejné rozpočty v číslech Katedra veřejných financí FFÚ vypisuje od ledna 2013 novou vedlejší specializaci Veřejné rozpočty.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Veřejné rozpočty v číslech Veřejné rozpočty v číslech Katedra veřejných financí FFÚ vypisuje od ledna 2013 novou vedlejší specializaci Veřejné rozpočty."— Transkript prezentace:

1 Veřejné rozpočty v číslech Veřejné rozpočty v číslech Katedra veřejných financí FFÚ vypisuje od ledna 2013 novou vedlejší specializaci Veřejné rozpočty v číslech 1RS

2

3

4

5 IdentNázev předmětuECTSHod. 1VF542Veřejné finance v číslech64 4ES418 Národní účetnictví pro nestatistiky 64 1VF522Politika veřejných výdajů64 + Volitelné předměty 12 kreditů Povinné předměty 18 kreditů:

6 1RS Vedlejší specializace určitě pomůže nejen zasmát se tomu, ale i vyvarovat se v praxi podobných postupů a rozeznat je....


Stáhnout ppt "Veřejné rozpočty v číslech Veřejné rozpočty v číslech Katedra veřejných financí FFÚ vypisuje od ledna 2013 novou vedlejší specializaci Veřejné rozpočty."

Podobné prezentace


Reklamy Google