Česká spořitelna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Představení společnosti
Advertisements

Vypracovali: Martin Čmolík Pavel Šlégr
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Bankovky Bankovka, neboli cenný papír s určitou peněžní částkou je bezúročný platební prostředek, vydávaný centrální bankou.
Produkty finančního trhu
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Není –li uvedeno jinak, je tento.
Výukový materiál zpracovaný v rámci "EU peníze školám" Projekt: Škola pro život Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: C.
ZÁKLADY BYDLENÍ.
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek
Dopad daňových reforem na trh bydlení ing. Tomáš Prouza, MBA, ředitel péče o klienty a ombudsman Stavební fórum, Praha, 22. května 2007.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Stavební spoření, úvěry, leasing
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity Aktivita VI/2 – Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností.
Ekonomická gramotnost Hypotéky a spotřebitelské úvěry.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
Domácí rozpočet Poměr mezi příjmy a výdaji
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace
Vychytávky s hypotékou
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Příklady (část 1.) Kolik budu mít v bance po 4 letech, jestliže dnes vložím 500 tis. Kč při roční úrokové míře 5 %? Kolik budu mít v bance jestliže bude.
Úvěrové služby bank říjen 2012VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Veronika Němcová xnemv08 Koupě bytu v Praze. Veronika Němcová xnemv08 Osnova Rozhodovací fáze –Parametry bytu –Možnosti financování Výběr bytu Vyřízení.
Hodnotová nabídka Hypotéky České pojišťovny Proč hypotéka s ČP?
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
Problematika úvěrů v praxi – Československá obchodní banka, a. s.
Hypoteční úvěr Stavební spoření
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
HYPOTEČNÍ ÚVĚR. STAVEBNÍ SPOŘENÍ.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_EKO161 Název.
Stavební spoření Stavební spoření v České republice vzniklo za účelem podpory řešení bytové situace občanů. Jedná se o komplexní finanční produkt poskytovaný.
Podpora výstavby nájemních bytů formou přímého úvěru z prostředků SFRB JUDr. Jan Wagner Státní fond rozvoje bydlení pro seminář při ForArchu
Stavební spoření Jaká bude celková naspořená částka na konci roku v případě stavebního spoření, kde spoříme pravidelně na konci každého měsíce částku 1700.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Nominální a reálná úroková sazba
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 15 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Název: Finanční trh a některé jeho produkty Autor: Ing. Luboš Janovský Název SŠ:VOŠ, SPŠ automobilní a technická Tem. oblast:Finanční produkty Ročník:3.
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_20 Název materiáluHypotéka.
Ing. Veronika Dostálková MBA ZADLUŽOVÁNÍ Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Financování firmy Zajištění finančních prostředků.
Stavební spoření Jaká bude celková naspořená částka na konci roku v případě stavebního spoření, kde spoříme pravidelně na konci každého měsíce částku 1700.
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
FINANČNÍ GRAMOTNOST AKTIVA A PASIVA ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Finanční matematika 2. část
Kam s penězi, aby nezahálely
Kód vzdělávacího materiálu:
Aktivní bankovní operace – úvěry
Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR. Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
DUM - Digitální Učební Materiál
VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní.
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Bankovní finanční produkty.
Část VI: Hypoteční úvěry
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Transkript prezentace:

Česká spořitelna

Historie české spořitelny Česká spořitelna patří mezi největší finanční domy působících v ČR. Zároveň patří k nejdéle působícím na trhu. Nejstarším právním předchůdcem domu je Spořitelna česká, která byla založena v roce 1825. Od roku 1992 je banka akciovou společností. V roce 2000 se stala součástí mezinárodní skupiny Erste Bank, která vlastní téměř stoprocentní podíl. V rámci privatizace prodal stát tehdy 52% podíl v bance za 19 miliard korun. Na konci roku 2008 měla Česká spořitelna více než 5,2 miliónu klientů a je tak jedničkou na trhu. Kromě poboček poskytuje své služby po telefonu či internetu. Mezi její dceřiné společnosti patří například Pojišťovna ČS či Stavební spořitelna ČS .

Česká spořitelna v číslech v roce 2009 Čistý zisk - 11,81 miliardy korun Počet zaměstnanců - ČS 10 843 Počet poboček - 646 Počet automatů – 1 218 Počet aktivních platebních karet - 3,26 miliónu Počet klientů - 5,27 miliónu Aktiva ČS - 855 miliardy korun WEB: www.csas.cz

Hypotéka kolem dokola Zvýhodněná hypotéka České spořitelny Se Zvýhodněnou hypotékou České spořitelny máte možnost získat úvěr za jedinečných podmínek. Jaké jsou základní podmínky pro získání Zvýhodněné hypotéky: fixace úrokové sazby na 5 let minimální doba splácení 20 let A jaké jsou hlavní výhody, které Vám hypotéka přináší: unikátní garance úrokového zvýhodnění po celou dobu splácení výhodné pojištění schopnosti splácet jako součást hypotéky 0 Kč poplatek za vyřízení možnost snížení zůstatku hypotéky o 20 % bez poplatků 

Na co se dá použít hypotéka na koupi nemovitosti (např. pozemku, rodinného domu, bytu včetně příslušenství - garáž, sklep apod.) na koupi objektů pro individuální rekreaci (chaty, chalupy atd.) na koupi družstevního bytu nebo bytu od města či obce i bez zástavy jiné nemovitosti na koupi nemovitosti na bydlení za účelem jejího pronájmu (např. nákup bytu pro Vaše nezletilé dítě - než doroste, můžete byt pronajímat) na koupi podílu na nemovitosti za účelem vypořádání spoluvlastnických a dědických nároků na financování výstavby a stavebních úprav nemovitosti (stavba, rekonstrukce, nástavba, přístavba) splacení dříve poskytnutých úvěrů na nemovitosti, vyjma hypotečních úvěrů poskytnutých Českou spořitelnou refinancování předchozích investic do nemovitosti a také na všechny prokazatelné náklady související s investicí do nemovitosti (poplatky za bankovní služby, ocenění nemovitosti, realitní a právní služby, apod.)

Ideální hypotéka čs Ideální hypotéka České spořitelny s úrokovým zvýhodněním 0,5 % za pětiletou fixaci a splatnost 20 let a dalším snížením 0,5 % za aktivitu na Osobním účtu České spořitelny má na trhu velký úspěch. Od půlky srpna do konce září si ji sjednalo více než 1 500 žadatelů. Celkový objem sjednaných hypoték tak činil 2,4 mld. Kč, což představuje 37% nárůst oproti stejnému období v loňském roce. Akční nabídku hypotečního úvěru s možností získat úrokovou sazbu od 3,59 % představila Česká spořitelna v polovině srpna 2010.  „Akční hypoteční nabídka boduje na všech frontách. Jen za září si u nás klienti zřídili 1 079 hypoték v celkovém objemu 1,8 mld. Kč, což představuje meziroční rekordní nárůst o 60 %. Klienti pochopili, že v době nízkých sazeb je dobré zafixovat si sazbu na delší dobu a oceňují, že jsme přišli s možností ocenění jejich aktivního využívání našich produktů. Zvýhodněnou sazbu nabízíme zatím jen do konce října, pokud bude velký zájem pokračovat, prodloužíme ji,“ řekl Martin Techman, ředitel úseku rozvoj obchodu České spořitelny. „I nadále budeme zvýhodňovat naše aktivní klienty. Současný velký zájem a ohlasy klientů nás utvrzují v tom, že tato cesta je správná, “dodal Martin Techman. 

Parametry produktu Jaké jsou další parametry produktu? splatnost až 30 let pevná úroková sazba na 1, 2, 3, 4, 5, 10, 15 nebo 20 let pro všechny klienty nabízí nízké úrokové sazby 

Jak a na co čerpat čerpáte zcela podle Vašich potřeb čerpáme okamžitě i na návrh na vklad zástavního práva a navíc Vám pomáháme při komunikaci s katastrem nemovitostí potřebnou výši čerpání si určujete sami čerpáme na investici do nemovitosti (např. kupní cena nemovitosti, rozpočtové náklady stavby), včetně prokazatelných nákladů souvisejících s investicí do nemovitosti (poplatky za bankovní služby, ocenění nemovitosti, realitní a právní služby apod.)

Jak splácet po dobu čerpání budete platit úroky z vyčerpané částky úvěru jistinu úvěru začnete splácet až po jejím úplném vyčerpání formou pravidelných měsíčních splátek, tzv. anuit po dobu Vámi zvolené doby splatnosti úvěr můžete částečně či zcela splatit bez jakékoliv sankce k datu změny úrokové sazby 

Úrokové sazby DRUH ÚVĚRU Úroková sazba pro nové obchody Hypotéka na bydlení Se slevou na splácení z aktivního Osobního účtu ČS Se slevou za splácení z aktivního Osobního účtu ČS a s úrokovým zvýhodněním Úroková sazba pevná na 1 rok 4,39 % - Úroková sazba pevná na 3 roky 4,19 % Úroková sazba pevná na 5 let 4,09 % 3,59 %

Hypoteční kalkulačka