Úvodem … Filosofie Stavební činnost a servis Poradenství a konzultace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Advertisements

Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
Vědecko-technologické parky, technologická centra – zkušenosti z budování a provozu (Ostrava, Praha) Jaromír Dudek Bratislava,
Organizace a řízení výstavbových projektů v praxi
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Bydlení v obecních bytech
Podpora meziobecní spolupráce Prohlubování meziobecní spolupráce David Bohadlo Vedoucí právního týmu.
Operační program Životní prostředí 2007 – 2013 Prioritní osa 6 Michal Slezák Odbor ochrany přírody, odpadů a EV Úsek řízení projektů SFŽP ČR.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
ZK , př. 2 počet stran: 13 Stanovisko pracovní skupiny k výběru formy a způsobu reorganizace na úseku SÚS.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Sdružení veřejně prospěšných služeb. SVPS Základní informace Sdružení veřejně prospěšných služeb je nezávislá organizace s působností na území celé České.
Facility management ČSN EN
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
ČSOB EU CENTRUM REM Autumn 2006 ČSOB EU CENTRUM.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Ing. Gabriela Dlasková ZÁKLADY PODNIKÁNÍ Ing. Gabriela Dlasková
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_PROJEKTOVA.
Podnikatelský záměr PoŠuK v.o.s. Radek Pospíšil & Kamil Šuška.
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Název projektu Změna vytápění Mateřské školky a Domu s pečovatelskou službou na vytápění biomasou Tomáš HojdaMartin Paťha Luboš RypáčekMartin Müller.
Ing. Gabriela Dlasková ZÁKLADY PODNIKÁNÍ Ing. Gabriela Dlasková
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
1 14.Postakviziční integrace-jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Kateřina Čepeláková, E-72 Šk.rok:2009/2010.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Možnost kombinace dotací s EPC v rámci OPŽP
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
ElectroConsult, s.r.o. Obsah  Profil firmy  Oblasti působnosti  Novinky  Kontakt.
Nevyužitá absorpční kapacita venkovských obcí Analýza venkova: nové otazníky a výzvy 20. října 2011 Arcidiecézní muzeu, Olomouc.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
Struktura podnikatelského plánu
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
AKTUALITY O REALIZACI ROP SČ 13/08/2009 Příbram JUDr. Ing. Tomáš Novotný, Ph.D.
Aspe® systém pro řízení stavebně investičních projektů.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Přednáška Akce: Přednášející: RNDr. Věra Palkovská | starostka | město Třinec| TFM Město Třinec a Facility Management.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Více info tel: UNIKÁTNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA ČEKVES (ochr.zn.) S PŘÍPRAVOU PRO NOVOU SOLÁRNÍ TECHNOLOGII, PRO MALÉ OBCE I MĚSTA
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
účetnictví, daně a controlling
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Člen skupiny HAVEX 1.
Program Prevence před povodněmi I. až IV. etapa
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

Úvodem … Filosofie Stavební činnost a servis Poradenství a konzultace Finanční řešení Cenová kalkulace Reference Naši partneři

Vážení obchodní přátelé, Dovolte mi úvodem několik slov. Představuji Vám partnera na českém a zahraničním trhu od roku 23. dubna 2008. Zkušenostmi a praxí Top Managementu déle než 25 let. S přicházejícími trendy a požadavky trhu se současnou finanční krizí přicházíme s Koncepcí systému a organizace řízení „Projektu A“ obohacen o nabídku moderních Rodinných domků , legislativních služeb pro klienty a investory ve věku 22 -75 let. Věřím, že Vás nabídka potěší. Spokojenosti s důvěry si si velmi vážíme. S úctou Roman Polák Jednatel společnosti

Historie a Filosofie Rok 2008 a počátek 2009 projektová a stavební činnost fyzické osoby a na základě požadavků založeno s.r.o.. Od 1.4. 2010 je naším záměrem obchodní a stavební činnost, zejména v Projektech Senior Domů, Domů pro tělesně postižené a finančně dostupných domů pro mladé investory. Jsme zastoupeni ve většině regionů ČR. Naše filosofie 100% Záruka na námi provedenou prácí, Termíny jsou pro nás závazné, eliminujeme finanční rizika. Profesionalita řídící se přísnými vnitřními směrnicemi.

Kvalita, Garance a Záruky O technické provedení a kontrolu kvality stavebních prací pečují autorizovaní stavitelé pro dané obory: pozemní stavby 001, vodohospodářství, energetika – vytápění, pozemnní komunikace. Exteriéry, interiéry, projektové dokumentace zajišťují oborníci z ČVUT a naši partneři. Rozpočtáři sestavují pečlivě rozpočty k realizacím zakázek v reálné podobě. Finanční manažeři zabezpečují finanční rizika. Právník pečuje o kvalitní obchodní právní vztahy. Realizační týmy zabezpečují kvalitní práci.

Stavebnictví Naše činnost spočívá v přípravě,plánování, organizaci a realizací jednotlivých dílčích postupů včetně jejich kontroly. Postupujeme dle platných právních předpisů, technických norem, přání investora, závazných harmonogramů, písemných stvrzení převzetí a předání stavby odborníkům v realizačních týmech a investorům. Certifikace, osvědčení odborných prací a materiálu. Zakázky svěřené do naší péče realizujeme „na klíč“ . Naši kvalitní práci garantujeme Zárukou Kvality 48 měsíců a poskytujeme servis po předem domluvenou dobu. Spolupracujeme se zkušenými renomovanými partnery.

Servisní péče zahrnují Péči o běžné opravy interiérů a vybavení RD a bytů, dohled nad ekologickou likvidací odpadů, čištění veřejných prostor, případné úpravy vnitřních či venkovních prostor. Nabídka služby Servis 24 H Nabídka zahrnuje Servisní péči o Váš RD, byt. Vytváření a Správa Rezervního fondu při správě majetkového fondu. Součástí Servisních služeb je pomocná ruka s financováním Vašeho bydlení, projektů a daňové výhody.

Poradenské a konzultační služby Přicházíme s Podporou v poradenství, konzultacemi Investorům a Zákazníkům ve Stavebnictví a mezinárodním obchodu. Obecné a konkrétní konzultace ke stavebním a obchodním projektům, zejména z ekonomického a administrativního hlediska jejich zajištění v souladu s obecně závaznými právními normami. Poradenství v oblasti čerpání financí z operačních programů, monitoring výzev a zpracování žádostí o tyto finanční prostředky. Dotaze z fondů EU. Optimalizaci jednání s představiteli měst a obcí a orgány státní správy a nebo dozoru (živnostenské úřady apod.) Vytváříme podmínky (pokud to situace vyžaduje) k nutným jednáním s příslušnými rezorty

Finanční řešení Několik slov ke koncepci finančního řešení Vašich představ. Bydlení, realizace obchodů a stavebních projektů. Prvopočátkem koncepce je kvalitně zpracovaný finanční plán. Obsahuje finanční bilanci aktuálního stavu a popis postupů k realizaci Vašeho cíle. Spolupracujeme se všemi finančními institucemi na území ČR s dispozicí finančního produktového portfolia. Specifikace: hypoteční úvěry, úvěry podnikatelské úvěry zprostředkovávání investic zajištění rizik

Cenová kalkulace Na základě auditu Vaší poptávky zpracujeme pečlivě konkrétní finanční rozpočet. Doporučíme vhodné materiály, postupy a metody. Cílem je maximalizace záruky materiálu a minimalizace finančních ztrát s ohledem na odbornost prováděných prací. Našim krédem je Vaše a naše vzájemná spokojenost.

Reference V roce 2008: Králův Dvůr - inženýrské sítě-zasíťování pozemku pro 24 parcel Žebrák - Valeo Výměníky Tepla - přístavba šaten pro 400 operátorů Mýto u Rokycan - Strojírna Týc, pro firmu Halex, výstavba ocelové haly včetně jeřábových drah a jeřábu Rok 2009 Pro následující rok jsme byli vybráni pro technický dozor při realizaci vodovodu,kanalizace,ČOV a vodojemu v nákladech cca 100 mil.Kč - na výstavbu inženýrských sítí pro cca 60 parcel v obci Králův Dvůr. Výstavba RD pro fotbalisty Sparty - Petr Gabriel,Tomáš Poštůlka

1.Výstavba a rekonstrukce RD Rok 2009 1.Výstavba a rekonstrukce RD Naše firma prováděla Výstavbu RD v obci Tmaň - Výstavbu na klíč, stavba je prováděna z vápenopískových cihel Fy Kalksandstein, Kompletní rekonstrukci RD v obci Lány - výměna všech instalací,přístavby k RD,omítek,zateplení,jsou zde prováděny sanační práce. 2.Řízení velkých staveb Stavbyvedoucí, hlavní stavbyvedoucí. Řízení cca 60-150 pracovníků Příbram - výstavba průmyslového areálu Kovohutě Příbram Příbram - výstavba školy v Paboučkově zahradě Příbram - bytová výstavba na Zdaboři

Rok 2009 – část 2 Rožmitál - výstavba domova důchodců Orlík-Trhovky - výstavba rekreačního střediska Hořovice - bytová výstavba Hořovice - výstavba školy 3. Stavební a technický dozor Hořovice - výstavba hal - investor Miroslav Weber,Fy Acana Drozdov - rekonstrukce školy a školky Beroun - výstavba RD Tmáň - výstavba RD - dřevostavba Mýto u Rokycan - výstavba RD - cihelný objekt

Rok 2010 1. Technický dozor Rekonstrukce Kanalizace Karlovy Vary *** Ostatní reference naleznete v sekci Reference. Jsme připravení realizovat Váš projekt.

Naši partneři Realizační partneři http://www.vlcek-stavby.cz/ Jan Vlček autorizovaný stavitel Petr Lédl Ing. Architekt http://www.archledl.cz/?page_id=4 Judr. Martin Soukup – advokát Felix Kiema www.investagency.cz DEK a.s. G- Service Realizační partneři Ing.Gabriel Kiš-Čaji Dobrovského 4922 43003 Chomutov IČO: 65078055 DIČ: CZ7108188736

Odkazy Pavel Kostinec Stavební a truhlářské práce Třebešice 123, 286 01 Čáslav www.tyko.yc.cz IČ: 74767615, DIČ:CZ7706090007 Jan Petrus Stavby a rekonstrukce domů a bytů Michalovice 11,412 Litoměřice IČ: 74485059 DIČ: CZ8105162670 Miroslav Zachariáš Chýnovská 2115 390 02 Tábor Instalatérství-Topenářství www.instalaterstvizacharias.cz IČ:48248835 DIČ:CZ530205054

Odkazy na obchodní partnery ZollInvest Roháčova 37/188, 130 00 Praha 3 IČ: 28530535 DIČ: CZ28530535 LAKVA Vladimír Lužická 2407/3 785 01 Šternberk VODA - TOPENI - ODPADY IC: 45189424 DIČ: 6605170583 Martin Petrus-MAPET Sánkarská 135 Liberec 8 460 08 IČ: 67227929 DIČ:CZ7007032571

Odkazy na obchodní partnery Miroslav Hájek Polážská 270, 386 01 Strakonice IČ:74702661 DIČ:CZ7408231688 Onstav s.r.o. Ondřáček František Petrovice 124, 672 01 Moravský Krumlov IČ: 28328779 DIČ:CZ28328779 Vincenec Vlastimil Jaromírova 38, Praha 2 120 00 IČ:12590037 DIČ:CZ490803115 Ryka s. r. o. Mezipolí 740 /14, 141 00 Praha 4 IČ: 25756770 DIČ:CZ 25756770

Odkazy na obchodní partnery Stone-Break s.r.o. Nuselská 215/222, Praha 4 140 00 Drabeš Vlastimil, Bohumír Ších IČ:28553140 DIČ:CZ28553140 Jaroslav Vančura Karel Přadka Demstav Pionýrů 317, 471 27 Stráž pod Ralskem IČ:12786756 Lukeš Milan

Partneři Obchodní zastoupení Jan Tomšů celá ČR Všemina 102, 737 083 503 jantomsu@investagency.cz