Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Více info tel: 702 098 882 UNIKÁTNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA ČEKVES (ochr.zn.) S PŘÍPRAVOU PRO NOVOU SOLÁRNÍ TECHNOLOGII, PRO MALÉ OBCE I MĚSTA http://midoneways.webmium.com/nova-solarni-technologie---the-new-solar-technology.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Více info tel: 702 098 882 UNIKÁTNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA ČEKVES (ochr.zn.) S PŘÍPRAVOU PRO NOVOU SOLÁRNÍ TECHNOLOGII, PRO MALÉ OBCE I MĚSTA http://midoneways.webmium.com/nova-solarni-technologie---the-new-solar-technology."— Transkript prezentace:

1 Více info tel: UNIKÁTNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA ČEKVES (ochr.zn.) S PŘÍPRAVOU PRO NOVOU SOLÁRNÍ TECHNOLOGII, PRO MALÉ OBCE I MĚSTA hotové projekty kompletní příprava území možnost žádání dotací zajištění odborné realizace oprávněným subjektem Předfinancování

2 Dovolujeme si Vám představit unikátní novinku, určenou oblastem, které politici i podnikatele často opomíjí: malou mateřskou školku Čekves® pro 24 dětí. Při zpracování tohoto projektu, na kterém se podílel zkušený a mezinárodně uznávaný autor, se přihlíželo ke všem důležitým faktorům: pořizovací cena, provozní náklady, atraktivní a příjemný vzhled, a komplexní služby vybraných licenčních dodavatelů, kteří za svoji práci ručí kvalitou a cenovou stálostí. Díky tomu se podařilo navrhnout typ stavby, kterou si ekonomicky mohou dovolit i malé obce a lze ji pořídit téměř do každé vesnice nebo města, případně i jako skupinovou výstavbu. Více na tel:

3 http://midoneways.webmium.com/pensionek-pro- seniory
Malý, kvalitní a úsporný originální domek pro seniory: PENSIÓNEK Čekves® (pro 5-6 obyvatel) Tel: Vyniká malými rozměry, sympatickým vzhledem a nízkými pořizovacími i provozními náklady (a další využití viz mail)

4 Tel: začínající mladé rodiny  – řeší náš projekt unikátní postupné dostavby rodinných domů Klasik 2017, uznaný v Ženevě, jako jeden z nejlepších systémů pro mladé rodiny a obnovu venkova, kdy je možno bydlet již ve 2+1 za 1,5 mil. a rovnou mít připravený dům pro zvětšení a postupně dle finančních možností dostavovat klasikvenkov

5 UNIKÁTNÍ POSTUPNÁ DOSTAVBA. „1“ mezi malými domky
UNIKÁTNÍ POSTUPNÁ DOSTAVBA ! „1“ mezi malými domky! „Originální systém originálních a kvalitních domků Čekves®nestárnoucí řady “KLASIK“ pro rok 2017 s již právy a možností zkušební instalace nejnovější solární technologie ve vývoji podle patentu č CZ. Základní údaje: HS-hrubá stavba, Svép.-svépomoc, MINI velký, zastavěná plocha cca 100m2, užitná plocha cca 90 – 160m2, 2-7+1, (vrchní stavba vč.DPH, bez základ.desky cca 150 tis. a inž.sítí cca 10tis./bm – dále viz. Ceník služeb a energ. kompletu se spotřebou 5tis./rok cca 0,5mil.). Na výběr ze 3 velmi kvalitních technologií: zděná typ velox, zděná typ porotherm, a zdokonalená dřevostavba proti vřezání/vyloupení a vyhoření. Vyhrazujeme si právo úpravy cen bez předchozího upozornění, mimo uzavřených smluv a písemných dohod. Ceny platí pouze pro smlouvy, uzavřené do konce roku Mnoho doplňků a úprav (dále viz. Ceník služeb 2017). Čekves je ochranná známka č ÚPV v Praze. Hypotéční úvěr je na 30 let a pouze vzorový.


Stáhnout ppt "Více info tel: 702 098 882 UNIKÁTNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA ČEKVES (ochr.zn.) S PŘÍPRAVOU PRO NOVOU SOLÁRNÍ TECHNOLOGII, PRO MALÉ OBCE I MĚSTA http://midoneways.webmium.com/nova-solarni-technologie---the-new-solar-technology."

Podobné prezentace


Reklamy Google