Fakulta veterinární hygieny a ekologie

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení.
Advertisements

Doktorské studium na AF
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, FULBRIGHTOVA STIPENDIA.
Studijní program Stavební inženýrství
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Ústav pedagogických věd
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Kontrola potravin Legislativa, bezpečnost, kontrolní orgány, standardy řetězců, sanitace, hygiena.
VÝZKUMNÝ ÚSTAV ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY, v.v.i. Praha Uhříněves.
S TIPENDIJNÍ PROGRAMY P D F MU. A SISTENTSKÉ ODBORNÉ ČINNOSTI NA KATEDRÁCH rozvoj odborných kompetencí studenta, které jsou součástí teoretického, ale.
Potravinová politika.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Farmaceutická fakulta VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO FARMACEUTICKÁ FAKULTA.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Mendelova univerzita v Brně (P 2) MENDELU
Fakulta zdravotnických studií
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
Studijní program Ekonomika a management
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.
Doktorské studium na AF
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Terciární vzdělávání. Struktura Vysokoškolské (5A, 6) Vyšší odborné (5B) – 1992/93, 1995/96 Třístupňová struktura vysokoškolského vzdělávání: bakalářský.
VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Fakulta veřejných politik v Opavě se představuje
Klinická hodnocení a farmakologie pro 3.tisíciletí – multimodální edukační platforma CZ.1.07/2.4.00/
Systém úřední kontroly v ČR. Úřední kontrola v ČR Úřední kontroly v celém potravinovém řetězci od prvovýroby až po prodej spotřebiteli provádějí příslušné.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Den otevřených dveří – hod – hod. Přijímací řízení –
Středoevropská komparativní studia na IMS FSV UK kombinovaná forma studia Den otevřených dveří 2016 Tomáš Nigrin.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
KATEDRA PRÁVNÍCH OBORŮ, ŘÍZENÍ A EKONOMIKY MARTIN ŠIMÁK KOLEGIUM DĚKANKY 8. ČERVNA 2012 Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
Co je to Teagasc? Teagasc - Úřad pro rozvoj zemědělství a potravinářství - je státní orgán poskytující integrované služby pro výzkum, poradenství a vzdělávání.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
KONCEPCE PEDAGOGICKÉ A VĚDECKÉ ČINNOSTI OBECNÁ A SPECIÁLNÍ ZOOTECHNIKA
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Střední odborná škola veterinární
Fakulta zdravotnických studií
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Fakulta zdravotnických studií
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
FAKULTA AGROBIOLOGIE, POTRAVINOVÝCH A PŘÍRODNÍCH ZDROJŮ 2013
Studijní program Ošetřovatelství
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Přírodovědecká fakulta UJEP
VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Studijní obor Management sportu
Studijní obor Bc. Regenerace a výživa ve sportu NMgr
Fakulta zdravotnických studií
Transkript prezentace:

Fakulta veterinární hygieny a ekologie

Fakulta veterinární hygieny a ekologie

Fakulta veterinární hygieny a ekologie VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO FAKULTA VETERINÁRNÍ HYGIENY A EKOLOGIE

Fakulta veterinární hygieny a ekologie FVHE Diferenciace = zaměření na veterinární problematiku hygieny potravin Vzdělávání v oblasti bezpečnosti a kvality potravin Vzdělávání v oblasti ochrany zvířat a welfare

Fakulta veterinární hygieny a ekologie Akreditovaný studijní program VETERINÁRNÍ HYGIENA A EKOLOGIE obor Veterinární hygiena a ekologie MVDr. 6 roků magisterský studijní program obor Bezpečnost a kvalita potravin bakalářský studijní program Bc. 3 roky (Aj, komb.) navazující magisterský studijní program Mgr. 2 roky (Aj) obor Ochrana zvířat a welfare Bc. 3 roky postgraduální studium 7 oborů (také v anglickém jazyce) doktorský studijní program Ph.D. 4 roky

Přijímací řízení Fakulta veterinární hygieny a ekologie - obor Veterinární hygiena a ekologie MVDr. magisterský studijní program Přijímací řízení prospěch z předchozího studia (bez přijímací zkoušky do Ø 1,25) doložené aktivity nad rámec SŠ studia související s oborem písemný test z biologie a chemie

Přijímací řízení Fakulta veterinární hygieny a ekologie - obor Bezpečnost a kvalita potravin Bc. bakalářský studijní program 3 roky Přijímací řízení doložené aktivity nad rámec SŠ studia související s oborem prospěch z předchozího studia, bez přijímací zkoušky

Přijímací řízení Fakulta veterinární hygieny a ekologie - obor Bezpečnost a kvalita potravin Mgr. Navazující magisterský studijní program 2 roky Přijímací řízení písemný test z oblasti bezpečnosti a kvality potravin

- obor Ochrana zvířat a welfare Bc. Bakalářský studijní program 3 roky Fakulta veterinární hygieny a ekologie - obor Ochrana zvířat a welfare Bc. Bakalářský studijní program 3 roky Přijímací řízení prospěch z předchozího studia (bez přijímací zkoušky do Ø 1,25) doložené aktivity nad rámec SŠ studia související s oborem písemný test z biologie

Magisterský studijní program v oboru Veterinární hygiena a ekologie Fakulta veterinární hygieny a ekologie Magisterský studijní program v oboru Veterinární hygiena a ekologie nové kurikulum odpovídající současným trendům ve veterinárním vzdělávání Obsah studijního plánu předměty základní předměty preklinické předměty chovu zvířat předměty klinické předměty hygieny potravin předměty profesního charakteru (legislativa aj.)

Fakulta veterinární hygieny a ekologie Bakalářský (prezenční a kombinovaná forma) a navazující magisterský studijní program v oboru - Bezpečnost a kvalita potravin Obsah studijního plánu předměty základních věd předměty živočišné a rostlinné produkce předměty hygieny a technologie potravin živočišného původu předměty hygieny a technologie potravin rostlinného původu předměty kontroly a dozoru nad potravinami

Bakalářský studijní program v oboru – Ochrana zvířat a welfare Fakulta veterinární hygieny a ekologie Bakalářský studijní program v oboru – Ochrana zvířat a welfare Obsah studijního plánu předměty základních věd předměty chovu zvířat předměty laboratorní diagnostiky ve vztahu k ochraně zvířat předměty welfare hospodářských zvířat i zvířat v zájmovém chovu předměty právní ochrany v oblasti ochrany zvířat

Fakulta veterinární hygieny a ekologie Zapojení studentů do vědeckovýzkumné činnosti v rámci zpracování bakalářských, diplomových a rigorózních prací jako studentské vědecké síly DSP (grantové projekty)

Uplatnění absolventů oboru Veterinární hygiena a ekologie Fakulta veterinární hygieny a ekologie Uplatnění absolventů oboru Veterinární hygiena a ekologie dozor nad surovinami a potravinami živočišného původu v celém potravinovém řetězci a rámci celé EU dozorová činnost v rámci dalších státních orgánů – krmiva, životní prostředí, potraviny rostlinného původu kontrola zdravotní nezávadnosti a kvality surovin, potravin a krmiv vědeckovýzkumná činnost akademická kariéra soukromá veterinární praxe

Uplatnění absolventů oboru Bezpečnost a kvalita potravin Fakulta veterinární hygieny a ekologie Uplatnění absolventů oboru Bezpečnost a kvalita potravin Bc. dozor v zemědělských a potravinářských provozech jako veterinární asistenti Bc. na střední úrovni a Mgr. na vyšší úrovni řídících pracovníků: - potravinářská praxe - potravinářské laboratoře - kontrolní orgány potravin - management, marketing, ekonomika, legislativa v potravinářství Mgr. – akademická kariéra

Uplatnění absolventů oboru Ochrana zvířat a welfare Fakulta veterinární hygieny a ekologie Uplatnění absolventů oboru Ochrana zvířat a welfare řešení problematiky ochrany zvířat proti týrání zajišťování pohody pokusných zvířat, činnost komisí na ochranu zvířat uživatelských zařízení diagnostická činnost podnikání, poradenství, výuka, výzkum organizace zabývající se hippoterapií, canisterapií a dalšími formami animoterapií nadace a organizace zabývající se ochranou zvířat zoologické zahrady, útulky pro zvířata, záchranné stanice asistent veterinárního lékaře

vynikající pracovní příležitosti pro absolventy Fakulta veterinární hygieny a ekologie tradice jedinečnost kvalita vynikající pracovní příležitosti pro absolventy

Fakulta veterinární hygieny a ekologie www.vfu.cz

Fakulta veterinární hygieny a ekologie DĚKUJI ZA POZORNOST