AUTO : V obci Rybná nad Zdobnicí odbočit u motorestu (ukazatel Litice, nebo Česká Rybná), do obce Záchlumí. Zde u dřevěné kapličky (zvonice) obr.1 opustit.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení motorových vozidel
Advertisements

Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Železný TOMík 2014 trasy disciplín.
fotografická zastavení
BOŘEŇ Česko.
Orientace ve městě.
Jak tunel Blanka promění okolí Pražského hradu
TRASA FULNECKÁ K1 Fulnek hotel Zlatý kříž K2 Bartošovice U rybníka
TRASA MARALÁK Závišice-Štramberk-Lichnov(na vrcholu stoupání mezi Štramberkem a Lichnovem možno odbočit vlevo po cyklotrase – asfalt, tráva) – V Lichnově.
Minivýletek 10. červce Tak jsem si řekl, že si zajedu, zajdu (když se do lesa s vozidlem nesmí a je to dobře) podívat na památník na Franz Josefa.
Návštěva areálu Podskalní mlýn ….. Návštěva areálu se uskutečnila Areál se nachází na okraji Brna v pěkné přírodní lokalitě.
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
Per pedes 2. červce Tak jsem si řekl, že bych si zase mohl trochu užít přírody. Asi ne na kole, ale i pěšmo. A tak se začínám připravovat, z intu.
Napříč Andami ve výšce m n. m. Pak během 64 km sestup z hor do m n. m. do tropického údolí Yungas. Je považována za nejnebezpečnější na.
Znázornění pohybu Automobil jede rychlostí v = 60 kmh -1. Jak lze znázornit jeho pohyb? Čas [h]Poloha [km] 00 1/610 0,2515 0, , ,5180.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:5.12.
charakteristika krajiny
Popis cesty do Chorvatska
Koupil jsem si malý, roztomilý domeček v horách a měl bych radost, kdybys přijel na návštěvu…
Ž A M B E R K ŽAMBERK LEŽÍ NA VÝCHODĚ ČECH V PARDUBICKÉM KRAJI MĚSTO JE ROZPROSTŘENO V ÚDOLÍ KOLEM ŘEKY DIVOKÉ ORLICE A NACHÁZÍME JEJ I NA OKOLNÍCH KOPCÍCH.
Evakuace na kole, cíl neznámý Start od radnice MČ Praha 13 Sluneční nám. – Nové Butovice.
Rytíři z Hauenštejna 7.A – květen Hurá na výlet Vyrážíme vláčkem směr kraj karlovarský... Vystupujeme v Ostrově nad Ohří – ne, není to naše konečná.
JSLK – Potřeby financí za účelem zlepšení současného stavu Jelínková Iveta Leden 2010.
Cestovní kancelář Silesia
HORNÍ BĚLÁ ZNAK OBCE.
Typy krajiny podle vzhledu
Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen.
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
GREŠLOVÉ MÝTO.
CESTA VZHŮRU školení trenérů OBhotel Kouty OD ŽÁKŮ K JUNIORŮM ANEB(SNAD)
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
TOPOGRAFICKÉ ZNAČKY START
Výletek II 18. června LP Tak, máme následují den po výletku I. a když už jsem v tom, tak si dáme další, přes Jarcovou. Chci si tam něco ověřit,
Kartografická generalizace
Definice rovnoměrného pohybu tělesa:
ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město Praha. ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město Praha.
Shrnutí nebezpečných míst v Kravsku s fotkami. Místo mezi dvěma autobusovými zastávkami před školou Na takto důležitém místě chybí přechod pro chodce.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_577_VyOv6 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a společnost Předmět: Výchova k občanství.
Autor: Petr Kinšt; Základní škola Školní, Chomutov 2009
126.1 Jednoduché křižovatky, pravidlo pravé ruky
Kinematika 14. SKLÁDÁNÍ RYCHLOSTÍ I. Mgr. Jana Oslancová
Terénní praktikum PRÁCE V PONDĚLÍ V 11h jsme si sedli k ukazateli rychlosti v Mýtě na jednu hodinu a zapisovali zda auta splnili rychlost.
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Dopravní průzkum Petr Chocholouš.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Autor obrázků Tomasz Nogol souhlasí se zveřejněním na Metodickém portálu.
Život na louce – Včely TÝDEN U PŘEDŠKOLÁKŮ
Fotomapa cesty na Nunnyho chatu aneb jak se dostat na Nunnyho chatu a co nejméně bloudit. V první řadě si musíte zvolit způsob cestování. Jedete na Nunnyho.
Nejlepší realizovaná společná zařízení v Karlovarském kraji 1.
Demonstrace Sraz účastníků OS v u DOS (nám.W.Churchilla 2, Praha 3) v ulici U Rajské zahrady K budově DOS jedou tramvaje č.5 a č.26.
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
Příkazové Zákazové Upravující přednost Výstražné RISKUJ DOPRVANÍ ZNAČKY
Věta se skládá ze slov Název školy
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Pardubice-Spořilov
VZDĚLÁVACÍ MATERIÁL kód:
TOPOGRAFICKÉ ZNAČKY START
Čeština: 7. lekce Czech language: 7th lesson
Název školy: MŠ a ZŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova 1045
Prezentace 2017 – 08 Foto a text Zdeněk Kačena Ruční posun obrázků
Kampak letí? Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Katarzyna Nogolová. Autor obrázků Tomasz Nogol souhlasí se zveřejněním na.
VY_32_INOVACE_13_SLOVNÍ DRUHY_PŘÍSLOVCE
ZEMĚPIS – KRAJINA, VÝŠKOVÁ STUPŇOVITOST
SLOŽITĚJŠÍ JÍZDNÍ ÚKONY
Cyklistická výprava okolím Milířů – Hruškovna, Lužní potok, Milíře Příroda je tu krásná vždy, ale nejhezčí je na jaře.
Cesta do školy NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
Věta se skládá ze slov Název školy
Typy krajiny podle vzhledu
Co je jinak-čtení s porozuměním
Skládání sil stejného směru
Transkript prezentace:

AUTO : V obci Rybná nad Zdobnicí odbočit u motorestu (ukazatel Litice, nebo Česká Rybná), do obce Záchlumí. Zde u dřevěné kapličky (zvonice) obr.1 opustit hlavní cestu a pokračovat rovně po vedlejší cestě. Asi po 150 m opět odbočit doleva (před křížkem), obr. 2 kolem domu (na plotě by měl být ukazatel, chodíme sem pro pitnou vodu), mírně do kopce. Potom se cesta svažuje po straně kopce (dole řeka Divoká Orlice), stále dolů na louku (vlevo je zahrádkářské kolonie. Po příjezdů dolů na louku pokračovat po polní cestě, ze které je vidět táborová brána. Příjezdová cesta je v dost špatném stavu, vyjeté koleje od zemědělských strojů, nebezpečí odření spodku. VLAK : Výstupní stanice Bohousová. Přejít přes koleje, a jste v Záchlumí. Pokračovat přes most nad řekou, kolem restaurace Fontána odbočit vpravo nahoru ke dřevěné kapličce. Pak postupovat viz auto. (k táboru vedou zkratky, které se těžko popisují, ale rozhodně zkrátí cestu. Pro odvážné se nabízí cesta přes splav.) ! ! Křížek (obr.2) Dřevěná kaplička (obr.1)

Záchytné body: Jaroměř, Josefov, Výrava, Librantice, Třebechovice pod Orebem, Týniště nad Orlicí, Častolovice, Kostelec nad Orlicí, Rybná nad Zdobnicí (směr Žamberk)

Silnice směr Žamberk Odbočka směr Litice (V kopci odbočit vpravo a pokračovat po hlavní silnici až do Záchlumí)

Sjezd na prašnou,kamenitou cest Cestou z kopce dolu lesem Před zahradama sjezd do prava z kopce Směrem na louku (úzká cesta pro 1 auto) Jet po louce ve vyjeté keloji Cca 500mk táboru (je vidět skoro po celé louce) Bohousová - vlak Restaurace Fontána X Odvodňovací kanál z polí !!!! Snížit rychlost

Sjezd na prašnou,kamenitou cest Cestou z kopce dolu lesem Před zahradama sjezd do prava z kopce Směrem na louku (úzká cesta pro 1 auto) Zarostlé kraje cesty … Kameny!!! X Jet po louce ve vyjeté keloji Cca 500mk táboru (je vidět skoro po celé louce)