Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Per pedes 2. červce 2008. Tak jsem si řekl, že bych si zase mohl trochu užít přírody. Asi ne na kole, ale i pěšmo. A tak se začínám připravovat, z intu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Per pedes 2. červce 2008. Tak jsem si řekl, že bych si zase mohl trochu užít přírody. Asi ne na kole, ale i pěšmo. A tak se začínám připravovat, z intu."— Transkript prezentace:

1 per pedes 2. červce 2008

2 Tak jsem si řekl, že bych si zase mohl trochu užít přírody. Asi ne na kole, ale i pěšmo. A tak se začínám připravovat, z intu si stáhnu turistickou mapu a tisknu, černobíle. Doplním cesty, vrstevnice.. pastelkama. A vyráážím. Auto nechávám v Brankách a v 15,55 SEČ odcházím, procházím loukou a nořím se do lesa. A ejhle panenka Mária. Fotím, vycházím na zpevněnou cestu a po ní k východu.

3

4 Po chvilce docházím na křižovatku, takže toto je zleva cesta z Branek do Oznice vpravo. Je libo posedět? Odbočuji vpravo a pomalu stoupááám.

5

6 A co to, docházím do místa, na které jsem se 17.6.08 díval shora, od zvětralého betonu. Studánka, jak jsem si původně myslel zde není, ale potůček a další panenka Maria. Fotím, vyškrábu se nahoru a fotím odspodu kámen, slezu a pokračuji dále po cestě, která shora nebyla vidět. Vycházím na cestu, po které jsem 17.6 jel od Polic, přetínám ji a pokračuji k jihu.

7

8

9

10 Začíná stoupání, tudy tedy chodili kdysik žáčci z Oznice do Branek do školy. Vidím pozůstatek valašké Emmy a pokračuji, vidím zbytek smaltovaných kamen, že by nějaký nosič už toho měl dost odhodil je?

11

12 Vystoupám a po několika desítkách metrů se otvírá pohled jižním směrem, paseky, chalupy …. Opět, již třetí panenka Maria po cestě, chvilku pobudu a dávám se zpět. Po cestě jsem potkal je jednoho cyklistu, les jinak lidupustý, ani hřibaři nejsou.

13

14

15 Tento pařez určitě už něco pamatuje, kdo kolem procházel.

16

17 Koněc filma


Stáhnout ppt "Per pedes 2. červce 2008. Tak jsem si řekl, že bych si zase mohl trochu užít přírody. Asi ne na kole, ale i pěšmo. A tak se začínám připravovat, z intu."

Podobné prezentace


Reklamy Google