Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

AUTO : V obci Rybná nad Zdobnicí odbočit u motorestu (ukazatel Litice, nebo Česká Rybná), do obce Záchlumí. Zde u dřevěné kapličky (zvonice) obr.1 opustit.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "AUTO : V obci Rybná nad Zdobnicí odbočit u motorestu (ukazatel Litice, nebo Česká Rybná), do obce Záchlumí. Zde u dřevěné kapličky (zvonice) obr.1 opustit."— Transkript prezentace:

1 AUTO : V obci Rybná nad Zdobnicí odbočit u motorestu (ukazatel Litice, nebo Česká Rybná), do obce Záchlumí. Zde u dřevěné kapličky (zvonice) obr.1 opustit hlavní cestu a pokračovat rovně po vedlejší cestě. Asi po 150 m opět odbočit doleva (před křížkem), obr. 2 kolem domu (na plotě by měl být ukazatel, chodíme sem pro pitnou vodu), mírně do kopce. Potom se cesta svažuje po straně kopce (dole řeka Divoká Orlice), stále dolů na louku (vlevo je zahrádkářské kolonie. Po příjezdů dolů na louku pokračovat po polní cestě, ze které je vidět táborová brána. Příjezdová cesta je v dost špatném stavu, vyjeté koleje od zemědělských strojů, nebezpečí odření spodku. VLAK : Výstupní stanice Bohousová. Přejít přes koleje, a jste v Záchlumí. Pokračovat přes most nad řekou, kolem restaurace Fontána odbočit vpravo nahoru ke dřevěné kapličce. Pak postupovat viz auto. (k táboru vedou zkratky, které se těžko popisují, ale rozhodně zkrátí cestu. Pro odvážné se nabízí cesta přes splav.) ! ! Křížek (obr.2) Dřevěná kaplička (obr.1)

2 Záchytné body: Jaroměř, Josefov, Výrava, Librantice, Třebechovice pod Orebem,
Týniště nad Orlicí, Častolovice, Kostelec nad Orlicí, Rybná nad Zdobnicí (směr Žamberk)

3 Silnice směr Žamberk Odbočka směr Litice
(V kopci odbočit vpravo a pokračovat po hlavní silnici až do Záchlumí)

4 Sjezd na prašnou,kamenitou cest
Cestou z kopce dolu lesem Před zahradama sjezd do prava z kopce Směrem na louku (úzká cesta pro 1 auto) Jet po louce ve vyjeté keloji Cca 500mk táboru (je vidět skoro po celé louce) Bohousová - vlak Restaurace Fontána X Odvodňovací kanál z polí !!!! Snížit rychlost

5 Sjezd na prašnou,kamenitou cest
Cestou z kopce dolu lesem Před zahradama sjezd do prava z kopce Směrem na louku (úzká cesta pro 1 auto) Zarostlé kraje cesty … Kameny!!! X Jet po louce ve vyjeté keloji Cca 500mk táboru (je vidět skoro po celé louce)


Stáhnout ppt "AUTO : V obci Rybná nad Zdobnicí odbočit u motorestu (ukazatel Litice, nebo Česká Rybná), do obce Záchlumí. Zde u dřevěné kapličky (zvonice) obr.1 opustit."

Podobné prezentace


Reklamy Google