Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Shrnutí nebezpečných míst v Kravsku s fotkami. Místo mezi dvěma autobusovými zastávkami před školou Na takto důležitém místě chybí přechod pro chodce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Shrnutí nebezpečných míst v Kravsku s fotkami. Místo mezi dvěma autobusovými zastávkami před školou Na takto důležitém místě chybí přechod pro chodce."— Transkript prezentace:

1 Shrnutí nebezpečných míst v Kravsku s fotkami

2 Místo mezi dvěma autobusovými zastávkami před školou Na takto důležitém místě chybí přechod pro chodce. Před východem ze školy není nainstalováno zábradlí. Vozidla zde jezdí rychle. V případě, že v zastávkách stojí autobusy v obou směrech, stává se toto místo nepřehledné.

3 Křižovatka na Mramotice ( naz. U kovárny) – 1.pohled Ze směru od školy před křižovatkou končí chodník po pravé straně. Na něj navazuje chodník na levé straně u kovárny. Pokud se chtějí chodci dostat na zastávku autobusu za křižovatkou vpravo, musí jít po silnici nebo přes travnatý pozemek.

4 Křižovatka na Mramotice ( nazýv. U kovárny) – 2.pohled Na komunikaci chybí chodník v prostoru křižovatky. Není zde žádný přechod pro chodce. Některým respondentům brání ve výhledu do křižovatky strom vlevo. Samotný prostor křižovatky je příliš velký a z toho důvodu nepřehledný, zejména při odbočování na kole vlevo ke škole.

5 Vzhledem k tomu, jak je špatný výhled do křižovatky, je zastaralá značka STOP nedostatečná. Křižovatka na Mramotice ( nazýv. U kovárny) – 3.pohled

6 Křižovatka na Plenkovice Křižovatka je nepřehledná přes přilehlou zahradu a protější dům. Z toho důvodu se zde špatně přechází.

7 Zatáčka u kapličky Vlastní prostor křižovatky je nepřehledný, protože v obou směrech navazuje na zatáčky. Křižovatka je složitá ( více připojujících se komunikací)

8 Křižovatka – vyústění účelové komunikace od Plenkovic Křižovatka ústí na průtahovou komunikaci na kraji obce a vozidla zde proto jezdí rychle. Tuto komunikaci využívá většina pěších a cyklistů jako zkratku mezi Kravskem a Plenkovicemi.

9 Zatáčka v kopci před školou Zatáčka je nepřehledná kvůli náspu a zeleni. Ve směru při výjezdu z obec je zakončena mírným horizontem, který brání ve výhledu na prostor před školou. Při jízdě na kole jsou děti často ohrožovány řidiči, kteří je předjíždí nebo tito řidiči přejíždějí v zatáčce do protisměru.

10 Zatáčka u obchodu Parkující auta na odstavné ploše před obchodem často brání ve výhledu při přecházení vozovky nebo při odbočování na kole vlevo k obchodu.

11 Účelová komunikace mezi Plenkovicemi a Kravskem Komunikaci je využívaná jako pěší a cyklistická zkratka.. V některých místech je příliš úzká a dochází zde k ohrožování projíždějícími vozidly. Kvalita povrchu komunikace je nedostatečná.


Stáhnout ppt "Shrnutí nebezpečných míst v Kravsku s fotkami. Místo mezi dvěma autobusovými zastávkami před školou Na takto důležitém místě chybí přechod pro chodce."

Podobné prezentace


Reklamy Google