Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Demonstrace 21. 4. 2012. Sraz účastníků OS v 11.30 u DOS (nám.W.Churchilla 2, Praha 3) v ulici U Rajské zahrady K budově DOS jedou tramvaje č.5 a č.26.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Demonstrace 21. 4. 2012. Sraz účastníků OS v 11.30 u DOS (nám.W.Churchilla 2, Praha 3) v ulici U Rajské zahrady K budově DOS jedou tramvaje č.5 a č.26."— Transkript prezentace:

1 Demonstrace 21. 4. 2012

2 Sraz účastníků OS v 11.30 u DOS (nám.W.Churchilla 2, Praha 3) v ulici U Rajské zahrady K budově DOS jedou tramvaje č.5 a č.26 od Masarykova nádraží (metro „B“ Nám. Republiky). Na metro „B“ navazují trasy metra „A“ a „C“, které jedou ze všech vlakových a autobusových příjezdových nádraží do Prahy. Dále tramvaj č.9 ze stanice Hlavní nádraží Čelo pochodu vyjde ze Seifertovy ulice ve 12.00 ve směru Václavské náměstí

3 Sraz účastníků OS

4 Pochod Čelo pochodu vyjde ze Seifertovy ulice v 12 hodin z křižovatky ulice Italská a Seifertova směrem na křižovatku U Bulhara, kde podejde ulici Wilsonova (magistrála) a bude pokračovat přivaděčem na ulici Wilsonovu (magistrálu) směrem k Václavskému náměstí. Na křižovatce Wilsonova a Politických vězňů zabočí doprava a půjde směrem do Opletalovy ulice, po zabočení doleva, dále pak na Václavské náměstí. Na úrovni ulice Štěpánské a Václavského náměstí, v místech přechodu pro chodce, zatočí vlevo a půjde zpět nahoru Václavským náměstím po jeho levé polovině směrem k soše sv. Václava, kde bude ukončen před tribunou. Konec pochodu je plánován na 13.00 hod. Shromáždění Program shromáždění (vystupování řečníků z tribuny) bude zahájen ve 13.00 hodin. Jeho ukončení se předpokládá ve 14.00 hodin.

5 Mobilní WC V místě řazení a na Václavském náměstí bude umístěno po 20 mobilních WC. Pitný režim V průběhu řazení bude před budovou DOS vydávána zdarma voda pro účastníky demonstrace. Voda bude vydávána do vyčerpání zásob. V žádném případě není možné garantovat vodu pro každého účastníka (voda bude pořízena za dárkové poukázky, které obdržíme jako dar). Další důležité technickoorganizační údaje budou operativně vyvěšovány na webu CMKOS www.stopvlade.cz.

6 Demonstrace 21. 4. 2012 Účastníci demonstrace OS budou vybaveni čepicí a píšťalkou !! Cestovné Účastníkům demonstrace, kteří užijí k cestě do Prahy vlak nebo autobus, bude proplaceno jízdné pouze za předpokladu, že dorazí na místo srazu a podepíší se do prezenční listiny !

7 Veškeré dotazy spojené s konáním demonstrace vám zodpovíme na tel. čísle 234462859, e-mail svoboda.petr@cmkos.cz Tato prezentace je rovněž umístěna na webových stránkách OS: www.osppap.cz Těšíme se na Vaší účast !


Stáhnout ppt "Demonstrace 21. 4. 2012. Sraz účastníků OS v 11.30 u DOS (nám.W.Churchilla 2, Praha 3) v ulici U Rajské zahrady K budově DOS jedou tramvaje č.5 a č.26."

Podobné prezentace


Reklamy Google