Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce Co nabízíme ve šk. roce MATEMATIKA Kroužek matematických.
Advertisements

Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“
Pololetní zhodnocení průběhu projektu Chci zůstat ve škole, reg. č. CZ.1.07/1.2.33/ za období září 2013 – leden 2014.
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Základní škola, Slavkov u Brna, Malinovského 280
Diagnostika SPU.
Časová dotace:16 hodin měsíčně. možnost konzultace problémů souvisejících se speciálními vzdělávacími potřebami žáků vytváření podmínek pro integraci.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
PROJEKT: RIZIKA PŘESTUPU DĚTÍ MATEŘSKÝCH ŠKOL DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY A JEJICH ŘEŠENÍ ZAVÁDĚNÍM NOVÝCH VYUČOVACÍCH FOREM, METOD A POSTUPŮ, VČETNĚ VYUŽITÍ ICT.
Různé role zástupce ředitele školy
PORADENSKÉ PRACOVIŠTĚ POMÁHÁ INKLUZÍVNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
Školní poradenské pracoviště
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
PERUN Péče Rozvoj a Uplatnění Nadání Návrh systémových opatření a verifikace základních prvků národního systému provyhledávání, rozvoj a uplatnění nadaných.
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Gymnázium, základní škola a mateřská škola Mánesova Sokolov
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
Časté otázky související se vzděláváním žáků se speciálními vzdělávacími potřebami Mgr. Jiří Taufer, Ph.D.
Informační schůzka rodičů žáků 8. ročníků Vítám Vás!!! Mgr. Bc. Věra Václavíčková.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Realizace KA 02 v rámci projektu„Nadané dítě.eu“ - v březnu 2010 začala být realizována příprava týmu psychologů se v Hradci Králové uskutečnilo.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Pedagogicko-psychologické poradenské služby
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ STROJÍRENSTVÍ A AUTOMATIZACE ÚNOR 2015 PODPORA PŘÍRODOVĚDNÉHO A TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH V JIHOMORAVSKÉM KRAJI.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
Logopedická třída MOTÝLCI
Vzdělávání odborníků ze škol zapojených v projektu RŠPP
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
1 Sektorová dohoda pro chemii „Dorost pro chemický průmysl“ Setkání zástupců škol a podniků v oblasti chemického průmyslu Ladislav Novák ředitel.
Koncepce poradenských služeb poskytovaných ve škole
PaedDr. Eva Schneiderová NIDV. * Články * Aktuality aktuálních zpráv Aktuality * O nadání a nadaných – 12 článků O nadání a nadaných * Představujeme.
Bezpečně v kyberprostoru Jihlava 19. – projekt zaměřený na omezení rozšiřování nebezpečných počítačových jevů.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Oslavka, o.p.s. sídlo: Masarykovo náměstí
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
SPOLEČNÁ ŘEŠENÍ PRO LEPŠÍ UČENÍ reg. č. CZ.1.07/1.1.00/ LOKÁLNÍ STRATEGIE ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ŽÁKŮ OHROŽENÝCH ŠKOLNÍM NEÚSPĚCHEM v lokalitě ORP Karviná.
VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ S REALIZACÍ PROJEKTŮ OP VK SEMINÁŘ.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
ŠPP - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ČLENOVÉ ŠPP  Výchovné poradkyně Ing. Milada Chamillová, Mgr. Pavlína Chovancová  Metodičky prevence Ing. Jana Josefíková,
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
MAP – Místní akční plán ORP RK
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Šablony OP VVV a podpora nadání
LOGOPEDICKÁ ODBORNÁ PÉČE
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Setkání členů Řídícího výboru MAP SO ORP Beroun
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Brána, ZŠ a MŠ založena jako církevní škola
Statutární město Ostrava
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Práce se selhávajícím žákem
Den otevřených dveří Název školy Datum.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Mgr. Michaela Svitáková, Hlavní manažer projektu
Š A B L O N Y II.
Centrum kolegiální podpory CKP
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 7 Strossmayerovo nám. 4
Transkript prezentace:

Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická poradna KHK, pracoviště Rychnov nad Kněžnou se Základní školou, Masarykova ul., Rychnov nad Kněžnou při realizaci akce „Den plný her“ , který škola každoročně pořádá pro nadané děti

ZŠ Masarykova, Rychnov n.Kn. ZŠ Masarykova, RK již od roku 2005 každoročně otevírá třídu zaměřenou na práci s nadanými dětmi jedná se o jednu třídu – 6. ročník v těchto třídách pracují učitelé s dětmi podle ŠVP s rozšířením učiva žáci se úspěšně účastní různých soutěží a olympiád v rámci celé ČR

Den plný her v rámci představení školy a speciálních tříd veřejnosti pořádá ZŠ již několik let počátkem roku „Den plný her“ jedná se o den otevřených dveří, při které je dětem umožněno vyzkoušení různých logických her rozvíjejících jejich schopnosti rodičům je představena škola a mají možnost seznámit se způsobem práce s nadanými dětmi

Spolupráce dne otevřených dveří se pravidelně účastní zástupce PPP Mgr. Michaela Homolková M. Homolková poskytovala rodičům odborné rady týkající se práce s nadanými dětmi děti měly v případě zájmu možnost si vyzkoušet odborné testy rodiče mohli výsledky testů zkonzultovat s odbornicí na danou problematiku M. Homolkovou

M. Homolková se také zajímá o práci dětí při hraní logických her

děti si mohou vyzkoušet mnoho her ...

Poděkování za realizační tým grantu „Nadané dítě.eu“ děkujeme za spolupráci a možnost prezentovat tento projekt na této akci : Základní škole, Masarykova ul., Rychnov nad Kněžnou – p. řediteli Mgr. Luďku Petrovi a pedagogickému sboru školy