K dyž Petr Jarošecký v roce 2008 podepisoval s klubem smlouvu o používání jména svojí tety Laty, domníval se, že klub bude vyvíjet činnost především na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidice.
Advertisements

Číslo a název šablony klíčové aktivity
5. Abrahám věří, že mu Hospodin splní slib - bude mít potomka.
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
JÁ A MOJE ŽENA.
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Song Presentations. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
TA NAŠE Z POČERNIC. Skupina +/- takhle vypadajících lidí.
Já a vše kolem mě..
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_BERGMANNOVA_10.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Kolja 9.
1.To jak nakládáme s penězi ovlivňuje náš vztah s Bohem Matouš 25:21 Jeho pán mu řekl: ‚Dobře, otroku dobrý a věrný, byl jsi věrný nad málem, ustanovím.
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Zpívá – Lucie Bílá hudba –Leonard Kohen český text –Gabriela Osvaldová
„A nebudeš mě už nikdy zkoušet, viď?!“ „Teda, tak to tedy nechápu,proč mě ty ženské v mém věku ještě zajímají!“
Výlet do Anglie Josef Chrpa 2007 – Student Septimy.
Ekonomika domácnosti.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místním regionem, žák po zhlédnutí.
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Song Presentation. RL10 nová slova Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
KRONIKA OBCE Ondřejova Lhota Tak do třetice jsem tu s básní zase v tomhle podivném letním čase. Chci ještě jednou poděkovat a jenom pár slov krátkých.
Družina = parta a tým.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
VODA.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jana Milotová, Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Charitativní projekt SOŠ Luhačovice
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP VK Řešení.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Posun snímku automaticky. Inspirace na dnes a celý příští rok.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Spotřebitel a maloobchodní prodejna. Maloobchod  Poslední článek distribučního řetězce  Zahrnuje služby pro domácnosti.
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Byl jednou jeden pán a ten měl jenom jednu dceru. Byli moc chudí.
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem...nejsi sám AC Slavkov u Brna,
Jak na bezpečný internet?
Jak na bezpečný internet?
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Směny Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Večeře Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Kamila Tkáčová Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Prioritní osa: 1 − Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.4 − Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Majetek domácnosti, hospodaření.
Boží intervence ... Bůh na tvé straně
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
„Cesta za snem“ Prázdniny u moře
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

K dyž Petr Jarošecký v roce 2008 podepisoval s klubem smlouvu o používání jména svojí tety Laty, domníval se, že klub bude vyvíjet činnost především na podporu charitativních projektů. Tak to stálo i v souhlasu, který podepsal. „Slovo šlechtic vzniklo od slova šlechetný. A tak každý, kdo má v sobě alespoň trochu pokory a působí v klubu který nese jméno šlechtičny, by měl šlechetně jednat“. Klikejte dokud vás to bude bavit

Jenže jsme u nás a tady je to jinak: Na charitu inkasují i od státních podniků miliony, ale rozdávají potřebným jen drobky. Bohaté a vlivné Češky založily svůj klub v červnu Přestože jedním ze zakládacích bodů byla pomoc potřebným, zabývají se častěji něčím zábavnějším.

Zakládající členky klubu rok 2008

Kancelář vedení klubu

České celebrity? Opravdu dámy?

To je sestava, co?

Charitativní večeře pro chudé a potřebné ?

Ondřej Vetchý (alespoň podle oblečení) tam byl za naše chudáky, (je vidět, že se opravdu bavil)…

Hlavně popíjet, vždyť je to zadarmo, nebo to tam každý platil?

Takhle se hostí u nás charita. Připraveno pro chudáky a potřebné. Opravdu šlechetní lidé…

Kultura musí být, ale opravdu ta pro znalce, vždyť je to pro dámy…

Opravdu i kus té charity, prodej plyšových koníků po 250.-Kč…

Na takovou práci jako je prodej lístků do tomboly se musí najmout hostesky. Pro dámy se to přece nehodí…

Pro dámy je módní přehlídka

Dámy v nezbytných módních kloboucích – odznakem charity, šlechetnosti a pokory…

Co se v mládí chlapče naučíš, potom v politice jako když najdeš.

Koho myslíte, že dámy přišly poctít svou návštěvou? Určitě někoho velice potřebného v nynější krizi.

Nejhorší je vždy to čekání i když se při to neustále pije…

No tak to je přece už dávno nebaví, taková auta mají doma…

Tak se dáme alespoň vyfotografovat, fotky budou doufám zadarmo?

Dámy a jejich pozvaní hosté jsou zvyklí na dárečky…

I takové dámy musí občas čekat…

Pánové dávají hlavně pozor na novináře…

Zajímavá konverzace a opět u vína…

Co luxusní dámy dostaly: *2,5 milionu Kč od státní společnosti ČEPS, která zajišťuje přenos elektřiny *4,75 milionu Kč od loterijní společnosti Synot, která musí povinně dávat peníze na dobročinné účely Co daly na charitu: *1 číslo časopisu Smolíček, který měl děti varovat před únosy a ztracením *250 plechovek piva, které jim zbyly z rautu, věnovaly České federaci florbalu vozíčkářů *Hračky, sadu nerez nádobí, nafukovací bazének a zkrášlovací proceduru u kadeřníka obyvatelkám azylového Kolpingova domu

O příspěvcích a dotacích však třeba neměla prý ani tušení další členka klubu, manželka exhejtmana Petra Bendla (ODS) Tamara: „O financích jsme nikdy nemluvily…

TAK TO JE OPRAVDOVÝ VÝKVĚT TÉTO SPOLEČNOSTI !!! A CHARITA?? KDEPAK JSOU TO LOBISTKY.POUZE SI HRAJÍ NA CHARITU !! A TAKOVÉ ALMUŽNY CO DARUJÍ Z TĚCH MILIONŮ CO DOSTÁVAJÍ OD MECENÁŠŮ - KTERÝM TYTO LOBISTKY ZARUČUJÍ JAK ZAKÁZKY A BEZTRESNOST - NEMÁ V TÉTO ZEMI OBDOBY. STAČILO MĚ VIDĚT REPORTÁŽ REDAKTORA TELKY JAK BYLY TYTO -- LOBISTKY– TALMANKA A VESECKÁ ZASKOČENY A JAK SE TVÁŘILY KDYŽ SE PROVALILO JEJICH ČLENSTVÍ V TOMTO CLUBU. NA CO SI TO HRAJETE??? NA SMETÁNKU?? A MYSLÍTE ŽE JSTE DÁMY ?? KDEPAK VERBEŽ TÉTO ZEMĚ !!! …. stan :47

:17 Klub českých bohatých dam bude asi muset změnit jméno! To, jak zachází s charitou v Lata Brandis ladies clubu expremiérova milenka Lucie Talmanová či nejvyšší státní zástupkyně Renata Vesecká, naštvalo potomka ženy, jejíž jméno klub nosí. „Jsem z jejich činnosti rozhořčený,“ řekl Blesku synovec komtesy Laty Brandisové Petr Jarošecký. Lata Brandis Club totiž inkasuje i od státních podniků miliony na charitu, ale potřebným dává daleko méně. Zato jeho členky se intenzivně věnují módním přehlídkám či tombolám s briliantovým náhrdelníkem… A jak dodává, rozmařilé večírky, účast na módních přehlídkách či výlety, které pro sebe Talmanová a spol. organizují, nemají se šlechetností a charitou rozhodně nic společného. „Ještě to zvážím, ale přikláním se k tomu, aby tomuto klubu bylo jeho čestné jméno odebráno,“ řekl Blesku poslední žijící příbuzný Laty Brandisové. A co na to dámy z klubu? Na internetu zveřejnily prohlášení, v němž o charitě není ani slovo. (Prohlášení viz. výše) „Díky naší aktivní činnosti máme desítky partnerů a spolupráce s nimi probíhá standardně,“ dočte se v něm čtenář vedle dalších frází. Na telefony odpovídat nechtěly…

Lata Brandisová ( ) Komtesa Marie Immaculata Brandisová je jedinou ženou, které se podařilo vyhrát legendární Velkou pardubickou. V roce 1937 zvítězila v sedle klisny Norma z chovu svého bratrance knížete Kinského. Po druhé světové válce byla její rodina perzekvována a byl jí zabaven majetek. V roce 1980 odjela Lata za příbuznými do Rakouska, kde zemřela. Autor: man

Chce to jenom pár maličkostí: • Mít partnera, manžela, milence premiérem, nebo alespoň vůdcem některé „vedoucí“ strany • Nemuset se starat o peníze o domácnost (při zakládání klubu na to není čas) • Nemuset vychovávat děti, mít služku a hospodyni • Obrnit se trpělivostí při jednání s lidmi mdlého rozumu (nelze se jim vyhnout) • Mít tzv. „kačení žaludek“ na to, že vědomě jde o podvod na občanech • Umět se tzv. americky „bavit“. (Jak se máte, počasí, dovolená, lekce je ve filmu „Světáci“)