Naše třída od 1. do 7..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Advertisements

Kamarádi :o) :o).
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Já a moje třída Od začátku až do konce ..
Moje třída.
Když jsme byli prvňáčci V první třídě jsme se učili číst ve slabikáři, psát v písance a počítat.
Lektorky: Andrea Novotná, Kateřina Pintířová Účastníci: Tomáš Karger, Martin Kroupa, Adéla Sanitrová, Zuzana Lechnerová, Miroslav Houška.
Skautské poohlédnutí k pousmání Skauti by pořád něco jedli… …prostě furt !!! To jídlo by bylo ještě lepší kdybyste mě nefotili! Mňam Už se to vaří…
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Útržky ze života naší třídy Školní výlet Klobouky Bazén.
Srdce z lásky darované.
by Tomáš Hřebíček (člen)
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
V této prezentaci vám představím naši Štípskou smečku, kterou znám…
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
Napsala:Daniela Krolupperová Ilustrovala:Lucie Dvořáková Zpracovala: Lucie Kydlíčková.
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.
Příroda a já Otázky.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Školka.
9.A.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Moje třída.
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
7.třída 2008/2009. Letošní sedmička je prostě jednička.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
Naše třída Já jsem sice přišla v 7. třídě, ale v této třídě jsem spokojená!
Vypracovaly: Lucie Hotařová a Michaela Brabencová
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
Moje prezentace Aneta Trpišovská
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Žáci-cizinci na českých školách www.meta-os.cz2 Žáci-cizinci: kolik a odkud? Školní rok 2008 / 2009: základní školy střední školy
Happy Chickens Bezpečně na internetu.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
9 let na základní škole:.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Letos nás je celkem holek a 8 kluků Máme nejlepší třídní učitelku Lídu Růžičkovou Máme skvělý kolektiv – táhneme za jeden provaz.
5. A 2013/2014 Berkyová Darina Filová Melisa Kapurová Agnesa Karchňáková Viola Kudríková Sandra Netáhlová Klára Bílý Kristian Demeter Gejza Kalocsai.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Rozhovor s paní učitelkou Radkou Chalupovou. VYUČUJETE FRANCOUZŠTINU. JAK JSTE SE VY SAMA K TOMUTO JAZYKU DOSTALA ? K francouzštině mě přivedlo jedno.
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
SLOVENSKO 2016.
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Naše škola 1.
Valentýna Szybakowská
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
VYNÁŠENÍ MORANY
Naše 7 Třída.
VY_32_INOVACE_1/20A-ICT/PE/ON
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
Mrglmrgllmrrgll ? MRGL ! MGRGLGRMGRLGRL !!!
SLOVENSKO 2018.
Transkript prezentace:

Naše třída od 1. do 7.

1. Třída V první třídě jsme byli ta nejroztomilejší dítka na škole, protože jsme byli malincí a roztomilí  ! V 1. třídě nás do třídy chodilo 11 a paní učitelka! První třída byla super i proto, že jsme se poznávali a drželi spolu! Vůbec jsme se nehádali! Třídní výlety jsme si užívali, tak jako všechny společné chvíle!!

2. Třída Druhá třída je tady a my už jsme se poznali a začali se mít rádi, nebo se hádat  ! Ale vždy jsme se nějak usmířili a bavili  ! Ještě jsme drželi pohromadě!! Ty naše dětské hádky mi chybí :), rozhodně se liší od těch které jsou občas teď!

3. Třída Třetí třída ! :D Jéé  máme novou paní učitelku Jitku Zdražilovou  ! Tahle paní učitelka s námi byla pouze jeden rok, ale je v našich srdcích stále.. Moc nám chybí, moc nás naučila a měli jsme jí nejradši! A my?  no my jsme se moc nehádali  .. V naší třídě byl klid a paní učitelka na nás měla dobrý vliv!

4. třída Přišla k nám paní učitelka Iva Dvořáková.. Byl docela nezvyk mít už po 3. novou paní učitelku .. Nějak jsme jí přijmuli a vydrželi jsme s ní 2 roky .. Naše chování se postupně zhoršovalo.. Hádky byly častější !

5. Třída Tady už nejsme ta nejroztomilejší dítka , ale pěkní loupežníci :D  !! Jo 5. třída byla super, protože jsme byli nejstarší na 1. stupni!  ale zase byla obtížná na učení :D !!

6. Třída Jé :D  už jsme přestoupili na 2. stupeň a všechno jsme poznávali  ! Je to lepší než být jako na 1. stupni stále v 1 třídě! NE! Tady na každou hodinu chodíme do jiné třídy !  je to dobré a o přestávkách můžeme chodit na chodbu za kamarády  a kamarádkami..

7. Třída :D náš třídní učitel je Jan Nosek  a máme ho rádi  ! Hodně naučí ! Zato naše spolupráce je někdy obtížná ! Občas se hádáme a někteří i žalují! Ale to se spraví!

Máme spolu strašně moc zážitkůů  .. A každý zážitek je něčím výjimečný  .. Naše třída je prostě super.. Ale jen když se chce .. :/ ale doufáme že se to spraví ! Začínali jsme s 11 žáky a mnozí odešli a mnozí přišli .. Teď je nás 19 

A teď jsme tu my  Týnka -> Kristýna Bůlfinková

Luky -> Lukáš Diviš

Míra -> Miroslav Jireš

Nelča -> Nela Hlinovská

Natty -> Natálie Urbanová

Ell -> Eliška Zahradníčková

Dáda -> Daniel Štochl

Kačí -> Kateřina Hrdá

Mistr Koubík -> Jakub Koubík

Eda -> Eduard Pomahač

Janča -> Jana Stejskalová

Lucí -> Lucie Hajnalová

Zlatka -> Zlata Burketová

Jirka -> Jirka Ernst

Jíťa -> Jitka Koubová

Zdendu Li -> Zdena Podraná

Vikča -> Viktorija Pavlišová

Děkuji za pozornost! Vypracovala : Eliška Zahradníčková Zdroje : fotografie od paní učitelky Ovčarové z facebooku od paní učitelky Koubové