Podzimní houbová směs Místo pro snímek směsi hub…
Více surovin, vícero chutí…
Uvařenou komoru i hlavu dobře oberte…
K cibuli na slanině dejte houby a maso…
Přidejte česnek a provařte s jíškou…
Houby s králičí obíračkou…
Poznamenejte si ! Houby s králičí obíračkou Postup: Osolte a uvařte králičí předek se zeleninou a kmínem. Odstavte, maso oberte a spolu se zeleninou nakrájejte. Na sádle obdělejte cibuli, přidejte papriku, kmín, notně hub, obrané maso, podlijte králičím vývarem a spolu povařte. Přidejte utřený česnek a zeleninu, provařte do zahoustnutí s tmavší jíškou a majoránkou, případně ještě přiostřete špetku drceného čili. Suroviny: Směs hub, králičí předek s hlavou a vnitřnostmi, slanina, kořenová zelenina, cibule, česnek, mletá sladká paprika, drcený kmín, sůl, hladká mouka, sádlo. Fotorecept ©Aleš Vít ČMS 2009.