Pro koho? •Nová televize pro všechny, kteří se chtějí bavit, mají rádi ironii, akci i napětí •dobrodružství, nové prožitky •městský styl života • i nternetová.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Připravenost České televize na vysílání v HD
Advertisements

DEN STROJAŘŮ SPŠp a SOUs HRANICE.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Kde najdete informace o volných pracovních místech?
Komunitní síť a mobilní služba (nejen) pro auta… Ondřej Švihálek,
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Propagace a reklama na facebooku
ROVERING co nabízí a přináší
Televizní vysílání bude kvalitnější a zábavnější. Díky Českým radiokomunikacím. Česká hlava - Věda v ulicích a aktualizace říjen 2005.
Pošli toto srdíčko každému, koho bys v roce 2010 nechtěla ztratit.
Satelit – nadpozemské řešení digitalizace TV příjmu červen 2009.
Skylink slaví první milión zákazníků Praha
Reality show, ktorá našla brata Výsledky sledovanosti
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Malé povzbuzení pro chvíle volna
SET-TOP-BOX jeden pojem, mnoho podob Jan Kálal redaktor DigiZone.cz 31. říjen 2006.
Volební kampaně a internet Zdroj: NetMonitor, září 2005, MML data 2003 Internet se stal standardní a vyhledávanou součástí reklamních kampaní. Velkou pozornost.
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Přednosti a úskalí IPTV Jiří Peterka IPTV over ….. STB IPTV set-top box IPTV Internet xDSL nebo FTTx IPTV over xDSL (ADSL, ADSL2+) over FTTX.
Reklamní kampaň pro ……… Nejlepší taneční songy od světových DJ´s Zdroj: Dance Radio, Play.cz, v tis. Internetová poslechovost na FM v Praze.
Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to bude v roce 3000? Jak asi bude vypadat starý New York? Kolik přibude a ubude životních forem? Pokud ano, je pro vás.
Svět techniky a já.
TELEVIZE PUBLIC Prezentace televize, sledovanost, kontakty Květen 2010.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
Prosím nepodvádět a čestně odpovídat. Jinak podvádíš jenom sebe ! ! !
!NÁSTRAHY INTERNETU! Kyberšikana sociální sítě
Zdarma pro Vás aneb nabídka MFF UK, ČEZu a Eduforu školám
HAMÉ NABÍDKA CO-PROMOTION Česká republika Slovensko
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Vypracovala: Eva Šamšulová 4. Z
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Blokové vyučování 8. třídy
Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,
Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013.
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
Jak ovlivňuje můj život současná technika. Televize V dnešní době je zcela pravděpodobné, že 2 % ze 3 % lidí mají doma televizi. Já si myslím, že televize.
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Technologie.
Vytvořil:Daniel Petrusek. -mé Logomé Logo -Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet?Pomáhá mi technika a jak s ní umím zacházet? -TelevizorTelevizor.
Navigační systém GPS GPS - Global Positioning System (úplný název je GPS Navstar) je satelitní navigační systém. Tento systém byl původně vybudovaný americkou.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Svět plný dobrodružství, středověké hrady, města a vesnice, krajina plná skal, lesů potoků a řek. To je Naturalis. Celý příběh začíná v podhradí Naturalisu,
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
Měření sledovanosti obrazovek připojených k internetu Tomáš Bičík INNOVATION DAY, 7. října 2015.
Inf Analogová a digitální televize. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Jitka Křížková, MBA NÁZEV: VY_32_INOVACE_1B_14 TÉMA: VYNÁLEZY.
Moderní nástroje komunikace a jejich využití Jiří Vanke Ondřej Čermák.
Zahrajte svůj part pro lepší internet Bezpečnost online …aneb bavte se a diskutujte s dětmi o problémech online D en bezpečnějšího internetu 2016.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Úlohu vypracovala Pavla Leitgebová. Komu z nepřátel tajné postavy patří tento znak? 1. Chobotňák Chobotňák 2. Lebkoun Lebkoun 3. Hydra Hydra.
Deník Malého Poseroutky STARÁ ŠKOLA Jeff Kinney. Úvod Toto je nejnovější kniha od Jeffa Kinneyho – desátá z této série Každá kniha bude světovým bestsellerem.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
Typy připojení k internetu
Posilujeme hodnotu rodiny
Možnosti připojení k internetu
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích.
Blokové vyučování 8. třídy
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Dobrovolnické programy
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

Pro koho? •Nová televize pro všechny, kteří se chtějí bavit, mají rádi ironii, akci i napětí •dobrodružství, nové prožitky •městský styl života • i nternetová generace •individualisté • j sou nezávislí, vyhledávají svobodu • převážně ve věku 20 – 40 let

Pro koho? •Začínáme ve středu 1. dubna 2009 kolem 18 hodiny…

ANGEL Pamatujete se na Buffy, přemožitelku upírů? Chybí vám její schopnost zachránit každého před temnými silami zla? Už nemusíte mít obavy. Přichází prokletý upír Angel a jeho speciální agentura! Angel byl kdysi jednou z nejkrvežíznivějších a nejkrutějších bytostí, které kdy kráčely po povrchu zemském. Pak se střetl s kouzlem rodiny, jíž zabil dceru – dostal zpět svou duši, aby trpěl výčitkami za všechny nevinné životy, které vzal. Nyní chrání bezbranné před upíry, démony, právníky a dalšími temnými silami v Los Angeles. Napínavý fantastický seriál s Davidem Boreanazem (Sběratelé kostí) je okořeněn lehce sarkastickým humorem.

FUTURAMA Zoufalec Fry se nevzmůže na nic jiného než na roznášení pizzy. Nic nedokázal, jeho práce ho nebaví, přítelkyně si z něho dělá legraci a zcela určitě ho podvádí. Na silvestra Fry spadne do zařízení, které ho zmrazí a pustí ven o tisíc let později. I v budoucnosti se stává poslíčkem, tentokrát ovšem na vesmírné lodi svého praprapraprapraprapra... prasynovce, ztřeštěného postaršího vynálezce. Jeho nejlepším přítelem se stane nenávistný alkoholik robot Bender a věčně nedostupným objektem zájmu sexy jednooká mimozemšťanka Leela. Legendární kultovní americký komediální seriál od tvůrců Simpsonových přichází na obrazovky v české premiéře!

BRAINIAC: ŠÍLENÁ VĚDA Zábavná show, která ukazuje vědu z té nejvtipnější stránky. Je možné chodit po hladině bazénu naplněného pudinkem? Lze tavit sklo v mikrovlnné troubě? Jak daleko dojede nemocniční vozík poháněný minimaxem? Unese voda tlustého, nebo hubeného ztroskotance? Odpálíte karavan mobilním telefonem? Kolik žahanců kopřivami vydrží zdravý člověk? To vše se dozvíte v pořadu, který je svižný, strhující a velmi, velmi výbušný!

HEURÉKA – MĚSTO DIVŮ Malé město může ukrývat velké tajemství. Federální šerif Jack Carter havaroval se svou problematickou dcerou poblíž městečka Heuréka. Netuší, nakolik mu nečekaná událost změní život. Již několik let na toto tajné místo totiž soustředí vláda největší mozky světa. Pracují na převratných vynálezech, ale také si okolí přetvářejí k obrazu svému. Nese to s sebou nejen výhody, ale i následky nejrůznějších nepovedených experimentů. A právě s nimi se musí potýkat nový městský šerif, kterému propůjčil hlas Jiří Langmajer. Vítejte ve světě oddechového fantastického seriálu plného humoru i akčních zápletek.

CHUCK Chuck pracuje v hypermarketu s elektronikou, kde tráví prakticky veškerý čas – ten si krátí hraním počítačových her. Jeho život se změní v okamžiku, kdy mu přijde od kamaráda ze školy a jakmile jej otevře, stane se jeho mozek databankou vládních tajemství. Chuck se rázem stane na půl úvazku tajným agentem Národní bezpečnostní agentury a dostane příležitost randit se svou ochránkyní a vysněnou dívkou v jedné osobě, agentkou CIA Sarah.

HRDINOVÉ Obyčejní lidé –– programátor, hodinář, malíř, policista... Neobyčejné schopnosti – nezranitelnost, telepatie, vize budoucnosti, létání, cestování časem a prostorem. Fantastický seriálový hit sleduje propletené životy několika jedinců, jejichž osudem je zachránit svět. Hledání, kam až jejich nově nabyté schopnosti sahají, vyrovnávání se s nezvratitelnou jinakostí i odpovědností, která s takovým nadáním přichází. Poté, co si připomeneme první sérii, očekává diváky druhá série – v české premiéře!

V komediálním seriálu od tvůrců Přátel uspořádá příliš horlivý romantik Ethan pro svou přítelkyni večírek s velkým překvapením: setkání spolužáků ze třetí třídy po dvaceti letech. A i když se party zvrhne v katastrofu, životy osmi zúčastněných se oné noci znovu protnou a už nikdy nebudou jako dřív. Taky vás někdy napadlo, co asi dnes dělá váš třídní šašek? SPOLUŽÁCI

TEORIE VELKÉHO TŘESKU Leonard a Sheldon jsou teoretičtí fyzici. Žijí ve svém vlastním světě vln a částic a o reálném životě nemají potuchy. Jejich život se ale změní s příchodem nové sousedky, krásné, velmi sexy a navíc blonďaté servírky Penny, které je svět géniů naprosto neznámý, což často, tedy vlastně pokaždé, vyústí v zábavnou situaci. Ústřední dvojici jednoho z nejúspěšnějších současných sitcomů dabují komici Aleš Háma a Jakub Wehrenberg.

PREMIER LEAGUE Přímé přenosy z anglické fotbalové soutěže Premier League! Příznivci britského fotbalu i milovníci kvalitní hry a napětí budou potěšeni přímými přenosy z anglické Premier League, která se přesouvá na kanál COOL TV – na jediné místo, kde můžete sledovat Premiere League zdarma.

TOP GEAR Nejslavnější magazín o autech na světa, který pravidelně sleduje čtyři sta milionů diváků. Působivé představení vozů doprovázené odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu nesourodá a přitom skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů…

•Podpora nové značky –TV cross promotion – v afinitních časech na TV Prima (od 8/3/09) –Self promotion na Prima COOL –Kinoreklama –Cílená inzerce (print, indoor, DM) –Rádio –Masivní zapojení internetu (vč. komunit) –Alternativní média (buzz marketing) –web –PR podpora Pro koho?

•DVB-T signál Prima Cool –terestricky prostřednictvím digitálního multiplexu ČRA - digitální příjem TV Cool bude k dispozici především ve velkých městech a jejich okolí (k zhruba 57,5 %) •Další možnosti: –kabelové sítě (např. digitální UPC) –IPTV (např. O2TV) –satelitní příjem na ASTRA1G, k dispozici budou na kartách SkyLink (v nabídce pro ČR) i CSLink (Gital)