Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spisová služba – páteřní systém eGovernmentu v úřadu
Advertisements

Statutární město Ostrava
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Metodické a produktové řešení požadavků zákona 300/2008 Sb.
Spisová služba a její vazba na datové schránky
Rozpočty územně samosprávných celků v roce 2011 Leden 2011.
Oběh dokumentů mezi ústředními orgány státní správy k Ing. Jan Duben Vedoucí projektového týmu březen 2003.
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
Strategie implementace
Czech POINT (CzP) Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Czech POINT je garantovaná služba pro komunikaci uživatele se státem prostřednictvím.
Statutární město Karlovy Vary
STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.
Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Výzva OPPK Operační program Praha Konkurenceschopnost
Krajská digitální spisovna (KDS)
Smlouva o realizaci grantového projektu v rámci globálního grantu CZ.1.07/ Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Středočeském kraji Operačního programu.
Projekty generující příjmy v aplikaci eCBA Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Působnosti obcí na úseku územního plánování od setkání tajemníků obcí Karlovarského kraje KÚKK, ORR, odd. územního plánování, Jana.
Fond Vysočiny Celkový objem finančních prostředků Fondu Vysočiny – 81,4 mil Kč Dílčí cíl Programu rozvoje kraje – 3.2 Podpora rozvoje telekomunikačních.
POSTUP STAVEBNÍCH ÚŘADŮ při zápisu do registru územní identifikace Jiří Košťál ČÚZK červen 2011.
Legislativa a dokumenty Informační systémy ve státní správě a samosprávě.
Analýza dopadu zákona č. 300/2008 Sb. do území JUDr. Kateřina Černá Ing. Václav Koudele.
SPRÁVA ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ Listopad CÍL PREZENTACE 1.Jak vznikl nový úřad 2.Proč nový úřad vznikl.
Moderní eGovernment, moderní dokument, moderní bezpečnost Michal Rada Iniciativa informatiky pro občany.
Cesta k modernímu vzdělávání
Spojujeme software, technologie a služby Rozhraní pro import dat Vykazování dat o poskytovaných sociálních službách Ing. Radomír Martinka vedoucí projektu.
Datové schránky a autorizovaná konverze dokumentů Zákon č.300/2008 Sb
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Část VI. – Technologické centrum kraje Setkání se zástupci ORP KÚ SK.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Krajský rok informatiky Ústí nad Labem.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
e-GOVERNMENT DRMS Forum
Spisová služba Lite Mgr. Tomáš Lechner.
OP Rybářství 2007 – 2013 Portál farmáře jako nový nástroj v komunikaci mezi žadateli a SZIF v rámci OP Rybářství. Ing. Antonín Vavrečka Oddělení metodiky.
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Implementace spisové služby v prostředí městských úřadů
MV ČR 1 Nové podmínky pro krajské projekty Ing. Jaroslav Svoboda MV ČR.
Krajský úřad Libereckého kraje
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
DATOVÉ SCHRÁNKY Mgr. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
Úvod do eGovernmentu 1 Počet proškolených Seminář k informačnímu systému datových schránek počet termínů prezenčního školení pro zaměstnance KÚ11 počet.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Pardubice Zákony  Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů publikován ve Sbírce zákonů ,
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
Spisová služba e-spis LITE máme řešení pro každého Pavel Machánek, ICZ a.s , Ostrava 1.
Spisová služba ICZ Lite, verze (eGON) Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska Marek HRADIL, město Milevsko CZ.1.04/4.1.00/
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Setkání starostů obcí Datové úložiště Kamil Augustýn Bc. Jiří Dospíšil.
Systém základních registrů. Zákony a nařízení vztahující se k problematice základních registrů Zákon č.111/2009 Sb. o základních registrech v aktuálním.
SMĚRNICE RADY KRAJE Č. 2/2008 K SYSTÉMU PŘÍPRAVY A REALIZACE PROJEKTŮ KRAJE A ORGANIZACÍ ZŘIZOVANÝCH ČI ZAKLÁDANÝCH KRAJEM SPOLUFINANCOVANÝCH Z FONDŮ EU.
územního plánování na obcích v roce 2007
Systém správy dokumentů
Transkript prezentace:

Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska Ing. František Troják, město Milevsko Jana Jenčová, ICZ a. s.

Obsah: Úvodní slovo Rozsah projektu a harmonogram Vybavení k přechodu do ostrého provozu Ukázka spisové služby e-spis LITE Otázky a odpovědi, diskuze CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Spolufinancování projektu Evropskou unií (ERDF) Projekt „Rozvoj služeb eGovernmentu města Milevska a v obcích správního obvodu ORP Milevsko“ reg. č. CZ.1.06/2.1.00/06.06884 Tento projekt je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj prostřednictvím Integrovaného operačního programu (IOP), oblast intervence 2.1 Zavádění ICT v územní veřejné správě CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA 3

Spolufinancování projektu Evropskou unií (ERDF) Žádost o finanční podporu (dotaci) ve výši 6 495 294,- Kč z toho EU 5 520 999,90 Kč, 85% a město 974 294, 10 Kč, 15%. Předložilo město Milevsko dne 28. 05. 2010 přidělení dotace městu oznámeno 21. 03. 2011 CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA 4

e-spis LITE legislativní normy 3.4.2017 e-spis LITE splnění všech nových legislativních požadavků vedení elektronické spisové služby datové schránky a autorizovaná konverze důvěryhodné ukládání digitálních dokumentů legislativní normy zákon o archivnictví a spisové službě č. 499/2004 Sb. zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů národní standard pro elektronické systémy spisové služby CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA www.i.cz

Rozsah projektu - moduly Spisová služba e-spis LITE (30 subjektů) Modul Spisové služby Moduly ISDS Komunikace s ISDS Modul Konverze dokumentů Modul Podpisu dokumentů Modul Důvěryhodnosti Modul Elektronické podatelny Modul e-Learning CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Služby v rámci projektu Instalace, zaškolení uživatelů Podpora systému – legislativní změny, upgrade (zpravidla 3x ročně) Podpora uživatelů – HD tcsps-helpdesk@milevsko-mesto.cz Přístup pro 2 uživatele/organizace Administrace aplikace Administrace – ve správě organizací Superadministrace – ve správě město Milevsko/ICZ Zálohování – město Milevsko CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Rámcový Harmonogram Projektu Úvodní workshop 28.07. 2011 Předimplementační analýza 2 typové organizace – analýza na místě Obec Jetětice Obec Zbelítov Zbývající organizace - konfigurační dotazník Sběr údajů potřebných pro konfiguraci prostředí Termín do 5.8.2011 CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Rámcový Harmonogram Projektu Instalace, konfigurace prostředí ● Součinnost města Milevska Školící prostředí pro subjekty Ostré prostředí pro subjekty CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Rámcový Harmonogram Projektu Školení uživatelů Zaškolení uživatelů 08. 09. 2011 – obce a zřizované organizace 13. 09. 2011 – školy a školská zařízení 15. 09. 2011 – náhradní termín Zkušební provoz Rozsah 14 dní po zaškolení Optimalizace Produkční provoz 27. 09. 2011 CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Harmonogram projektu školení Školení uživatelů prezenční formou 0,5 x den na MěÚ Milevsko informace viz pozvánka města Milevska Uživatelské příručky a návody Distribuce elektronickou formou – město Milevsko http://www.milevsko-mesto.cz/html/soubory/egovernment/tcsps/  CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Harmonogram projektu školení Školení uživatelů Obce a zřizované organizace - 08. 09. 2011 Školy a školská zařízení - 13. 09. 2011 CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Podklady potřebné pro spuštění projektu Konfigurační dotazníky Spisový a skartační plán vlastní/vzor Certifikát pro komunikaci s aplikací bude distribuován emailem/zveřejněn na webu MěÚ Milevsko, po konfiguraci prostředí E-mail pro příjem el. podání Smlouva s MěÚ Milevsko HW, OS CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Komunikace na projektu Zasílání konfiguračních dotazníků JUDr. Jana Čunátová – metodik spisové služby tcsps-sberdat@milevsko-mesto.cz Přihlašování na školení Stanislav Rebeta –hlavní lektor/manažer vzdělávání EGON Centra http://elev.institutpraha.cz/prihlaseni.html Řešení problémů HelpDesk technické požadavky uživatelské požadavky tcsps-helpdesk@milevsko-mesto.cz CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Informace k e-spis LITE Uživatelská dokumentace Metodické pokyny Informace o upgrade apod. http://www.milevsko-mesto.cz/html/soubory/egovernment/tcsps/    CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA

Děkuji za Vaši pozornost Ing. František Troják trojak@milevsko-mesto.cz +420 382 504 104 Městský úřad Milevsko Tajemník www.milevsko-mesto.cz/ Jana Jenčová jana.jencova@i.cz +420 222 271 116 ICZ a.s. Projektová manažerka www.i.cz CZ.1.06/2.1.00/06.06884 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN Z PROSTŘEDKŮ EUROPSKÉ UNIE, EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ PROSTŘEDNICTVÍM INTEGROVANÉHO OPERAČNÍHO PROGRAMU A ROZPOČTEM MĚSTA MILEVSKA