Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. – 24.11. 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI MULTIMEDIÁLNÍ TVORBY „UMĚNÍ A MULTIMÉDIA“ INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI.
Advertisements

Petr Ulrych výtvarná fotografie
Základní umělecká škola V. Petrželky, Edisonova 90, Ostrava – Hrabůvka
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Projekt „Přeshraniční ekologická výchova v oblasti ochrany přírody a trvale udržitelného rozvoje v Českosaském Švýcarsku, Hornolužickém pohoří a Lužických.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Zn. NÁHRADNÍ RODIČ CZ.1.04/5.1.01/ Jak aktivně nacházet náhradní rodiče P rofesionalizace procesů při výběru adeptů na nový typ zaměstnání.

_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Co, kdy, kde, jak, kdo. Cíl portálu Stát se jednoduchou a vysoce funkční platformou pro vyhledávání i vkládání kulturních, sportovních, turistických.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
I Institut tvůrčí fotografie je součástí Filozoficko- přírodovědecké fakulty a později Slezské univerzity v Opavě od roku 1990.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
14/1/2010. Lead partner projektu RERA a.s., Regionální rozvojová agentura jižních Čech Realizované mezinárodní projekty - Z jižních ČECH AŽ NA KONEC SVĚTA.
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
Ultimate Juggling Squad o. s. žonglérská skupina prezentuje Tomáš Zahradník 22. ledna 2013Ultimate Juggling Squad o. s. | 2.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
Monitoring dalšího vzdělávání
MEZINÁRODNÍ SROVNÁVACÍ STUDIE Produkt RP Podpora Romů v Praze.
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Europe Direct Přednáška – 23. února 2012 Michaela Bartůšková.
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Evropská výstavy patentů a vynálezů Konaná u příležitosti Průmyslového veletrhu Ostrava 24. –
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Šíření povědomí o Evropské strategii zaměstnanosti Národní vzdělávací fond PhDr. Miroslava Kopicová.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
Zkušenosti s dobrovolnictvím v Německu 3. konference Brno – město pro rodiny „Rodina spojuje generace“ Dana Žižkovská Brno.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
Jak to, že film se skládá ze spousty obrázků?
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
2 Regionální inovační strategie Jihomoravského kraje III. JUDr. Vladimír Gašpar, ředitel RRA JM, P ředseda představenstva ČARA INOVACE A.
Projekt ROSTISLAV - Routes and Stories of Slavs Slovácké muzeum v Uherském Hradišti.
vytvořili: Nicolas Ullmann, Ondřej Coufal garant: Jana Ullmannová
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Co je EUROGYM 2016? celoevropská sportovně – společenská akce s téměř dvacetiletou tradicí, desátý ročník proběhne od 18. do 24. července 2016 v Českých.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Koncepce účinnější podpory umění Ministerstvo kultury 4. dubna 2007 Marta Smolíková.
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Galerijní animace na výstavách klasického a současného umění, příklady ze zahraničních i českých institucí. GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky, jaro.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
Program rozvoje cestovního ruchu JMK ANALYTICKÁ ČÁST
Den mezinárodní kuchyně v českých školních jídelnách
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Mapování stavu oboru animace v ČR
turistická oblast v srdci Čech
Karolína Hejduková GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky 2013
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Transkript prezentace:

Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –

•Projekt Procházka českým animovaným filmem má cíl přinést nejmladší generaci diváků, zejména žákům základních škol, komplexní informaci o uměleckém odvětví, které v současné době asi nejvíce zasahuje spektrum malých diváků a přitom není v rámci školního vzdělávání doprovázeno doposud žádnou koncepční informací o významu, kvalitě a klíčových dílech tohoto uměleckého oboru, který patří mezi „rodinné stříbro české kultury“. Projekt spojuje teoretické informace s osvojením praktických dovedností, tedy s rozšířením dovedností v rámci výtvarné výchovy o animaci, oživení výtvarných děl. Projekt je zaměřen zejména na děti ve věku od 6 do 14 let. •Čtyřdílný cyklus českého animovaného filmu, připravený zkušenými lektory, se skládá ze tří komentovaných projekcí shrnujících jednotlivé klíčové kapitoly českého animovaného filmu, projekcí nejnovějších animovaných filmů a praktických workshopů, seznamující děti se základními technikami animovaného filmu. Projekt Procházka českým animovaným filmem

•Projekt Procházka českým animovaným filmem v Písku se uskuteční ve dnech 22. – 24. listopadu 2012 v píseckém Kulturním domě. •Těžištěm programu projektu Procházka českým animovaným filmem budou 3 vzdělávací cykly komentovaných projekcí nejlepších nebo zásadních českých animovaných filmů, zaměřené na různé věkové skupiny, které doplní projekce nejnovějších animovaných filmů a večerní projekce celovečerních animovaných filmů. Program projektu - projekce

•Zároveň bude pod vedením zkušených lektorů ve probíhat workshop animace pro nejmladší výtvarníky, na kterém se dozví o základních animačních technologiích, vyzkouší si jak funguje praxinoskop a práci pod kamerou, přípravu jednoduchého námětu a scénáře a nakonec si zrealizují vlastní krátký animovaný film. Program projektu - Školičky animace

•Součástí projektu bude komorní výstava, která se vztahuje k historii českého animovaného filmu. Protože letos slavíme 100 let od narození velikána českého animovaného filmu Jiřího Trnky, bude tématem letošní výstavy česká filmová loutka. Program projektu – výstava filmové loutky

Procházka českým animovaným filmem, výjimečný nekomerční kulturní projekt se neobejde bez spolupráce s partnery a jejich podpory. Proč se stát našimi partnery? •Budete spojeni s unikátním projektem, kterým uděláte radost zejména dětem, které se ale zároveň i něčemu naučí •Zviditelníme vaši společnost prostřednictvím mediální kampaně projektu a to zvláště v rámci města Písku a regionu Jižní Čechy (TV zpravodajství, rozhlas, outdoor, internetová propagace, direct mailing) Hledáme partnery v těchto kategoriích: generální partner, hlavní partner a partner Staňte se našimi partnery!

Akci Procházka českým animovaným filmem připravuje společnost AniFest s.r.o., pořadatel největšího mezinárodního festivalu animovaných filmů v České republice AniFest. Návštěvníci v Písku se tak setkají s tím nejlepším a nejnovějším, co nabízí domácí i světový animovaný film. Vzhledem k desetileté praxi v oblasti filmových festivalů je AniFest garantem kvalitního programu animovaných filmů i vzdělávacích workshopů, které lze navštívit pouze na několika málo místech v České republice. Písecké dny animace podpořil také Jihočeský kraj, AniFest patří mezi prioritní akce české kultury, podporu a záštitu mu poskytli Ministerstvo kultury České republiky, Fond na podporu a rozvoj české kinematografie, předseda vlády České republiky, ministr kultury České republiky, ministr zahraničí České republiky, ministerstvo školství České republiky a další instituce a významné osobnosti domácí a zahraniční kultury. Pořadatel akce

Děkujeme za Vaši pozornost a těšíme se na setkání s Vámi! KONTAKT: MgA. Jakub Hora, ředitel AniFestu AniFest s.r.o. Jindřicha Plachty Praha 5 mobil: tel.: fax: